Ajme čestitam Makarena, točno znam osjećaj 🥰
Ja ovaj tjedan iščekujem nalaze Panorame, baš sam nestrpljiva.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Hvala cure ❤️ evo danas imam još jedan simptom - plačem cijeli dan na svaku glupost 😅.
Btw evo danas sam dobila potvrdu od ginekologa za komplikacije. Čula sam da će navodno od 1.7. podići naknadu za komplikacije. Ali koliko su do sad odgađali ne nadam se vise ničemu 🙄
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Bokic curke, kod nas je sve u redu, srce kuca. Prema uzv je 3 dana manja trudnoca sto tocno odgovara ovulaciji. To sam uspjela brzinski iscitat na ekranu jer gin nista ne govori.
Sam uzv od par sek uopce ne zelim kom kao ni to da je umjesto kondoma navukao rukavicu na sondu. Cula sam da to rade, ali sad sam prvi put dozivjela. Ni slikicu nisam dobila. Razgovor isto. Sto god ja pitam, odmahuje rukom. Njima je taj prvi uzv kao da ni nismo trudne. Bas sam ostala jako razocarana. Toliko cekas taj prvi pregled i onda to bude tako. Promijenila sam vec 3 socijalna i ne znas koji je gori. Danas ako ne platis, nije dobro.
Jutro curo,
evo meni se jučer poslijepodne vratili simptomi. Umjesto da sam uživala, ja se sekirala.
Ali ok, sad sam mirnija :)
Makarena odmaraj doma. Nadamo se dizanju naknade od 01.07.
Peppao moj pregled je isto bio dosta površan i s manjkom komunikacije, ali sam dobila slika sa UZV. Pisala sam o tome. Ne brini se, nadam se da će idući proći bolje i opsežnije od prvog. Kada ćeš imati sljedeći pregled?
Ajme Peppao drago mi je zbog srceka i žao zbog takvog pregleda. Nadam se da će sljedeći biti puno bolji.
Cure ja sam dobila svoju Panoramu, stiže jedan low risk dečko 💙
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Peppao jako mi je zao, bas grozno..ne znam sto bih rekla, svakako je najvaznije da je sve u redu❤️
EllaMS super jako mi je drago! ☺️ koliko dugo si cekala rezultate?
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Peppao bitno da srce kuca. A ti uvijek mozes otici privatno na jedan pregles da budes na miru.. ❤️
Ja sam isla vadit krv, 4 bocice. Bolilo ne kad me ubola 🙈 muka mi je, ali me ne boli glava.. vec jedem ogroman sendvic iz Mlinara 🤣
EllaMas cestitam 🥰💙
Ja uopce ne znam sta je. Prvo sam imala osjecaj da je decko, a sad vec mislim da je curka.. inace sam oba puta pogodila, imala sam predosjecaj i tako je i bilo 😀 sad mi je svejedno, posto imam decka i curicu 🤗 samo da je sve u redu.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Čestitam na dobrim pregledima.
Ella čestitam :)
Ja sam u prvoj trudnoći znala da je curica, sad iskreno nemam pojma, nekako nisam u tome. Samo iščekujem taj pregled u četvrtak i prestanak mučnina da mogu opet početi živjeti, sada samo preživljavam.
Hej cure, ipak mi je prva trudnoca pa moram pitati😊
Pregled mi je slijedeci tjedan, danas sam 5 sedmica.
Od simptoma imam samo zatvor i nadimanje i bolne cice.
Ali imam i klasicne grceve kao pred mengu, jucer me levi bok bolio, i nekako na sredini rodnice po duzini prema pupku se javila bol ali bukvalno kao jedna ravna linija, i vise je onako peklo (ne znam kako drugacije objasniti😆) i to je trajalo mozda minut.
Da li se to i vama desilo?
I da li su ti grcevi normalni?
Sada ne znam da li je to normalno i nikako docekati prvi ultrazvuk🙄
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
DEJA14 ja sam imala osjećaj i probadanja baš kao pred menstruaciju sa dosta izraženim bolnim grudima.
Sortiraj odgovore
Najstariji