Nikolinaosijek da nazalost na uzv se nece nista vidjeti. Meni je doktorica rekla dns zbog tog smedjarenja da sutra izvadim opet betu. Mozda jedino da pricekas 2 dana pa izvadis betu da vidis dal se pravilno dupla. Iskreno mislim da na hitnoj ne bi nista vidjeli. Mozda je neki ugrusak pa zbog toga krvaris.
Nadam se da ce sve biti ok.
Imam osjecaj da sve nes smedjarimo il krvarimo.
Nikolinaosijek da nazalost na uzv se nece nista vidjeti. Meni je doktorica rekla dns zbog tog smedjarenja da sutra izvadim opet betu. Mozda jedino da pricekas 2 dana pa izvadis betu da vidis dal se pravilno dupla. Iskreno mislim da na hitnoj ne bi nista vidjeli. Mozda je neki ugrusak pa zbog toga krvaris.
Nadam se da ce sve biti ok.
Imam osjecaj da sve nes smedjarimo il krvarimo.
Ma samo da znam o čemu se radi, prihvatiš kako god bilo. Ovako se samo stresiram.
Ali, valjda će sve biti ok. 😊
Cure moje, da vam javim lijepe vijesti.. plod je tu i srceko kuca😊 joj kad sam vidjela umalo moje nije prestalo kucati🤣 po kalendaru sam 5+4, ZM bila 01.03., a kaze dok. da je veci plod, po njemu je 6 tjedan..ne kontam, al tako ona kaze.. nasla mi je hematom, 4mm..zbog njega sam imala rozo i smedje..kaze moguce je da ce opet biti, te cim primijetim takav iscjedak, odmah u ležeći položaj i duphaston popit, bez obzira kad sam ranije popila.
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Nikolinaosijek, mene je probadalo u desnoj preponi jače, a znalo je lagano i po cijelom stomaku, plus ovo brljavljene s rozim i smeđim iscjetkom..jedina terapija i jest lezanje i duphaston/utrogestan, i nadat se najboljem
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Cure moje, da vam javim lijepe vijesti.. plod je tu i srceko kuca😊 joj kad sam vidjela umalo moje nije prestalo kucati🤣 po kalendaru sam 5+4, ZM bila 01.03., a kaze dok. da je veci plod, po njemu je 6 tjedan..ne kontam, al tako ona kaze.. nasla mi je hematom, 4mm..zbog njega sam imala rozo i smedje..kaze moguce je da ce opet biti, te cim primijetim takav iscjedak, odmah u ležeći položaj i duphaston popit, bez obzira kad sam ranije popila.
Cestitam. Bas mi je drago zbog tebe. Zelim ti urednu i predivnu trudnocu 🥰
Hvala Tinchy, sad cu lagano dan po dan, jer rizik je uvijek tu, ja sam skoro pa 40 godina..bit ce i kod tebe sve uredu..meni su kraći ciklusi, po 25 dana, pa se ranije sve ukazalo
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Meni su 27 dana ciklusi ali mislim da mi je ovulacija nakon14og dana. Kada je tebi ovulacija? Ja imam 37, uskoro 38 :).
Baš mi je drago da ti je sve super i vjerujem da će sve biti ok. Možemo samo dan po dan, Ja maloprije izvadila betu i sada čekam nalaz pa ćemo vidjeti. Sutra sam na pregledu na Sv. Duhu.
Pozdrav svima! Nova sam na forumu, stalno sam čitala u prvoj trudnoći, ali se nisam nikad uključila🙈
Kasni mi menstruacija 2 tjedna. Na dan kašnjenja i par dana kasnije sam se testirala i test je bio negativan. Međutim jučer ponovim test i plus je tu🙈🙈🙈Vjerojatno se ciklus ovaj mjesec produžio😁
Zbunjena sam jer nemam bas neke simptome, osim laganih grčeva u trbuhu. Nadam se da će sve biti u redu.
Čestitam i vama svima na trudnoći, neka budu mirne i školske!
Dobila nalaz bete i dobra je. Idem sutra na pregled pa ćemo vidjeti.
Pozdrav svima! Nova sam na forumu, stalno sam čitala u prvoj trudnoći, ali se nisam nikad uključila🙈
Kasni mi menstruacija 2 tjedna. Na dan kašnjenja i par dana kasnije sam se testirala i test je bio negativan. Međutim jučer ponovim test i plus je tu🙈🙈🙈Vjerojatno se ciklus ovaj mjesec produžio😁
Zbunjena sam jer nemam bas neke simptome, osim laganih grčeva u trbuhu. Nadam se da će sve biti u redu.
Čestitam i vama svima na trudnoći, neka budu mirne i školske!
Čestitam. Nisam niti ja imala neke simptome. Počele su me boljeti grudi i to je to. Sa prvim djetetom sam tek u 9om tjednu prvi put povratila. Imam frendica koje cijelu trudnoću nisu imale simptome tako da eto sve je moguće :)
Sortiraj odgovore
Najstariji