Zene, danas bila na kontroli. Hvala Bogu srce kuca, uredan nalaz. Ostavio mi je da pijem Duphaston. Doktor mi je rekao dok se krv pojavljuje u kapljicama, nije opasna, da je to normalno u prvom tromjesecju. Rekao mi da odmaram, ne dizem nista tesko, ne usisavam 😂😂😂 (muz ce se bas obradovati hahaha) i naravno bez odnosa sad za sad…
Čestitam Mila🥳😁😃 nek mrvica raste!
Da, tako sam i ja dobila upute..
Inače sam bas aktivna osoba, jos proljece ovo mami.. jedva cekam drugo tromjesečje, jer se ovako osjećam ko puž, nista ne smijem🙄
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Evo cure i ja vam se pridružujem 🙂 ZM je bila 19.3., a plusic sam ugledala sinoć ❤️. Ovaj ciklus mi je bila ranija O tako da mislim da je trudnoća veća nego 3+5 koliko pokazuje aplikacija. Uspjeli smo 8. ciklus pokušavanja i ovo mi je druga trudnoća. Nadam se da se družimo do kraja i da ćemo sve imati dosadne i školske trudnoće 🤗
2023. M ❤️
04/25 ➕⏳
Pozdrav svima, evo pridružujem vam se i ja. Termin po zm je 05.12. ☺️ Zasada od simptoma jaako bolne grudi, mučnine i pojačan miris.
Ovo mi je druga trudnoća, ali nakon skoro 7 godina pa imam osjećaj kao da je prva 😁
Želim vam svima uredne i dosadne trudnoće! 🤞🏻🍀🥰
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 31
👦🏼 19.10.2018. 💙
Čestitam Makarena i Dita, dobro nam došle😊😊
Da i ja prijavim prve mucnine danas, ranije nije bilo..🥳🥳 zasad slavim🤣
Meni ce biti prva beba, ako Bog da
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Cestitam Makarena i Dita, dobrodosle. Zelim urednu i predivnu trudnocu 🥰🥰
Čestitam Makarena i Dita, dobro nam došle😊😊
Da i ja prijavim prve mucnine danas, ranije nije bilo..🥳🥳 zasad slavim🤣
Meni ce biti prva beba, ako Bog da
Hahaha super.🥰
Neka bude sto vise mucnina a sto manje krvarenja🥳.
Mene mala zarazila crijevnom virozom. Eto na zaraznoj cekam infuziju. Nadam se da ce sve biti ok.
Tinchy, da nam sto prije ozdravis🤞bit ce sve ok!! Ja prije dvije noći imala dijareju, dva puta, e nema sta nece na mene..al starog smo kova, sve dodje i prodje😊 bez posljedica!
Inače popila pola boce soka od sljiva, i mislim da je to razlog🤣
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Ja sam bila isto na pregledu nije se culo srce jer sam tad bila 5+1
Narucena sam sa nekih 7 ipo tjedana za par dana🙈
Da se i ja javim cure, nazalost imala sam spontani tako da vas sve pozdravljam i zelim vam mirne i skolske trudnoce ❤️
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji