Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tinchy300
    14. Travanj 2025. 12:30

Linda_

Da se i ja javim cure, nazalost imala sam spontani tako da vas sve pozdravljam i zelim vam mirne i skolske trudnoce ❤️

Draga zao mi je. Drzi se
     Sretno dalje🥰

• m_rosie
    14. Travanj 2025. 17:28

Linda žao mi je. Želim ti sreću u budućnosti 🥰

➕️ 29.03. 🙏 ❤️

• Larchi29
    14. Travanj 2025. 18:07

Pozdrav, pridružujem se. Danas vidjela plusic na testu. Za sad nikakve posebne simptome nemam osim blage mučnine. 🥰

Linda_
    14. Travanj 2025. 19:51

Hvala vam cure ❤️

04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

• Tinchy300
    14. Travanj 2025. 19:54

Larchi29

Pozdrav, pridružujem se. Danas vidjela plusic na testu. Za sad nikakve posebne simptome nemam osim blage mučnine. 🥰

Dobrodosla. 🥰

Makarena
    14. Travanj 2025. 20:46

Linda_

Da se i ja javim cure, nazalost imala sam spontani tako da vas sve pozdravljam i zelim vam mirne i skolske trudnoce ❤️

Bas mi je zao ❤️‍🩹🫂

2023. M ❤️
    04/25 ➕⏳

• Tamara30
    14. Travanj 2025. 23:12

Zdravo svima i ja da vam se pridruzim danas ugledala i ja svoj plusic

• dea3
    15. Travanj 2025. 11:06

Evo mene sa kontrole.
    Srce kuca ❤️ Termin je korigiran za tjedan manje. Tako da sam sad onda po doktorovom 6+2 i novi termin 7.12. (inace bi bila 7+3)...

Nalaz uredan, u četvrtak krećem sa obradom u bolnici radi heparina...i sad je na neki način službeno, avantura može početi 😁

• m_rosie
    15. Travanj 2025. 14:59

Dobrodošle nove cure 

dea3 suuper, baš mi je drago  ja sam na pregledu 24.04. pa ćemo vidjeti šta doktor kaže. Kad je na UZV potvrđena trudnoća u maternici, otišla sam u bolnicu po fragmin. Jutros sam se 7.put bocnula i zasad mi ide odlično. Bockam se u trbuh, tako mi je najzgodnije. Očekivala sam da će mi već pomodriti, ali nije. Na mjestima uboda crvena flekica, kao da me komarac pecnuo i to je to. S tim da naizmjenično svako drugo jutro u istu stranu se bockam. S tim da evo ja se još  ne osjećam kao trudnica  jedino prsa i bradavice i od jučer ujutro kao neka lagana jutarnja mučnina, ali ništa strašno. I nekako nisam gladna. Prva trudnoća pa ni neznam šta je ok, a šta ne 

➕️ 29.03. 🙏 ❤️

• Tinchy300
    15. Travanj 2025. 15:36

Pozdrav nove curke.🥳
    Dea cestitam na pregledu 🥰
    I meni je kontrola 24.4 pa cemo vidjeti sta kazu. 
    Ma mislim da su svi simptomi normalni. Niti ja nisam gladna kao inace. Kava mi se ne pije. Mucnine nemam jos. Sa prvim djetetom sam ih dobila u 9om tjednu i trajale su do 14og. Svakodnevno povracanje. 🤢 
    Malo sam umornija i tako. Nis spesl.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.