Ja sam razmišljala da ponavljam bete, al su me previše bocali u zadnje vrijeme, pa sam odustala..ostaje mi samo čekati i nadat ce najboljem..
Inače pijem duphaston 3×1, neki prednizon (ni sama nezz zbog cega), plus injekcija clexane svaki dan.
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Uglavnom, mučnine/povracanje su dobar znak, tko ih ima, dobro je, bar sam tako pročitala na mnogo mjesta😊
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Pozdrav 01.04. sam dobila pozitivan test. Nakon toga sam u srijedu 02.04. vadila betu i bila je 75, za 2 dana je bila 200. Pregled mi je 05.05. To je prvi termin koji sam dobila kod svog ginekologa privatno.
Imam jednu curicu, 2 spontana (jedan kiretaza, jedan je samo sve otišlo) i 2 biokemijske. Sada mogu samo čekati uzv da se potvrdi trudnoća i nadati se da će ovaj put piti sve ok. Eto taman smo ovaj mjesec mislili ići na IVF i ostala sam prirodno trudna. Pokušavamo cca godinu i pol.
Termin bi trebao biti 09.12.
Sretno svima :)
Čestitam Tincy, i sretno dalje ☺ mi smo se borili 4 godine, kod mene problem - smanjena ovarijalna faza, i evo našla se jedna, samo da mi izgura do kraja..u srijedu vecer su me pomjerili za pregled, biti će 5+4 nadam se da ce se čuti srce.. sretno nam svima
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Pozdrav 01.04. sam dobila pozitivan test. Nakon toga sam u srijedu 02.04. vadila betu i bila je 75, za 2 dana je bila 200. Pregled mi je 05.05. To je prvi termin koji sam dobila kod svog ginekologa privatno.
Imam jednu curicu, 2 spontana (jedan kiretaza, jedan je samo sve otišlo) i 2 biokemijske. Sada mogu samo čekati uzv da se potvrdi trudnoća i nadati se da će ovaj put piti sve ok. Eto taman smo ovaj mjesec mislili ići na IVF i ostala sam prirodno trudna. Pokušavamo cca godinu i pol.
Termin bi trebao biti 09.12.
Sretno svima :)
Dobrodošla :) termin nam je na isti datum 😊 uh, dosta je vremena do prvog pregleda, ja imam 22. pa sam nestrpljiva. Ali sta mozemo nego cekati i nadati se najboljem.
Kako ste druge cure? Ima nekih novih simptoma?
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Ja sam danas otišla na pregled. Trebala sam biti 6+3, ali ispada da je trudnoca tek za 5 + nešto tjedana dakle manja.
Vidi se gestacijska i žumančana vrecica. još nema odjeka ploda. E sad, da sam trudna manje od menstruacije moglo bi stvarno biti točno.
Jer sam radila test dan prije očekivane menstruacije i bio je negativan.
Onda kad je menstruacija ipak kasnila više od tjedan dana sam ponovila i odmah je pokazalo.
Nova kontrola iduci utorak, ako je trudnoca uredna trebalo bi se sve vidjeti.
Zato i nije čudno da od simptoma osim prsa ništa jer je to jos sve jako rano.
Plod je tu, to je lijepo, ide to po planu, čestitam Dea..
Ja po kalendaru 5+3, znaci u pravilu kad bi gledala na ovulaciju, nisam ni u 5.-om tjednu😂 meni bolne grudi samo na dodir.. nego, ja sinoc na wc na papiru blago roskasto, u pm..uvijek nesto, a nemam kud ici-sve što bi prepisali lijekova, vec pijem..jutros nema, idemo dalje!
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
lala kod mene je isto AMH niži, ostalo sve ok kao i kod supruga. Prvo dijete bez problema začeli prirodno tj bez previše truda al eto nikad ne znaš šta ti život nosi.
Linda super za termin :). Nadam se da ćemo zajedno do kraja :).
Mene jedino prsa bole i to je to za sada, i nemam aptit kao inače npr ne pije mi se kava i slično.
Jedino što možemo je čekati i nadati se najboljem.
Šaljem svim puno pozdrava i zagrljaje.
dea3 vjerujem da je sve okej, samo je rano. Svejedno ti drzimo palceve za utorak i svakako nam javi 🤗
lala39 joj nadam se da ce ostati na tome, da se nece ponavljati krvarenje 🤞 u prvoj sam trudnoci imala krvarenja 3mj i takav stres ne zelim ponovo. Mada sad svaki put kad me zaboli moram ici vidjeti samo da nema krvi 🙈 u svakom slucaju bitno da nema svjeze krvi i puno.
Tinchy300, pratimo se, ne moze drukcije! 💪😁😁
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Evo i mene 😊 Bila sam prošli utorak kod doktora i ništa se nije vidjelo, u srijedu vadila betu - 1287. Danas opet bila, rekao da je trudnoća u maternici, zasad sve ok i poslao me u dnevnu bolnicu po fragmin, od sutra se krećem bockati. Naručena sam opet 24.04. Što se simptoma tiče, ja kao da nisam trudna 🤦🏻♀️ grudi su mi punije nego inače i bradavice me peku, ali baš peku 🤦🏻♀️ i eto, možda malo slabiji tek. Inače sam pila bar dvije kave na dan, sad popijem jednu svako 2,3 dana. Zadnja mjesečnica mi je bila 27.02., a doktor danas kaže otprilike 5 tjedana, ali da ćemo to točno odrediti uz UZV 🙈 i eto, tako je kod mene 🤷🏻♀️
➕️ 29.03. 🙏 ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji