Generalno još ništa, osim što osjetim prsa...ono tipičan pms.
Ovih dana bi trebalo poceti, ali sreca kod mene to vec oko 10 tt završi.
Generalno još ništa, osim što osjetim prsa…ono tipičan pms.
Ovih dana bi trebalo poceti, ali sreca kod mene to vec oko 10 tt završi.
Meni je prva trudnoca pa mi je sve cudno, sve novo i iskreno malo se plasim. Ali ne dam da me taj strah sputava u uzivanju, barem se nadam da ce tako i ostati do kraja. ❤️
Ja imam laganu averziju prema hrani. Tu i tamo neki val mučnine. I skuzila sam da bolje osjetim mirise. Ostalo ništa baš, čak me ni sise ne bole. Tu i tamo osjetim nešto u maternici, ali ništa strašno. Kako imam to iskustvo biokemijske još uvijek radim trakice. Svaki dan je sve tamnije. Pa me to umiruje. Sad je testa tamna kao kontrolna, pa mogu malo odahnuti. Sad samo cekanje prvog pregleda.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Meni je prva trudnoća i iskreno, ne znam šta bi rekla. Ne osjećam se trudno i ne znam jeli to ok 🙈 Za dva mjeseca 35-ti rođendan, trudnoća je planirana i u utorak idem na prvi pregled. To bi trebao biti 6 tjedan po zadnjoj mjesečnici. Ako sve bude ok, u dnevnu bolnicu po fragmin. Uspjeli smo odmah prvi mjesec. Malo me strah, svakakve priče čujem - samo da sve bude ok i da beba bude živa i zdrava 🙏 U utorak ću s doktorom vidjeti za neki prenatalni test 🙈🙈
➕️ 29.03. 🙏 ❤️
I meni je prva, ja imam 36. Sve te kuzim. Ja svoj prvi imam 25.04. Tad bi trebala biti 6+6. To idem privatno, ovaj moj ginekolog me naručio tek 05.05. Kao da bude 8 tjedana.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja imam iza sebe i pozitivne i negatovne ishode i spremna sam na sve. Ok, znam da sam trudna, ali za sad nekako kao da to potiskujem i čekam taj prvi pregled da vidim jeli krenulo u pravom smjeru.
Jednom sam imala blightned tako da zapravo stvarna trudnoca ne pocinje od plusa nego od potvrđenih otkucaja.
Ti prvi tjedni su najteži jer realno ne možeš ništa puno nego čekati od pregleda do pregleda. I onda se često svodi na to konstantno osluškivanje ima li simptom, nema, ako nema zašto nema i tako...
U prošloj trudnoci sam od cca 14-15 Tt pribavila onaj baby watcher i to me jako umirivalo.
Svako jutro sam oslušnula otkucaje i to je bilo to.
Jer u prvoj trudnoci sam umirala od straha na svakom uzv hoce li ili nece biti otkucaja.
Kasnije kad se bebu osjeti (štp kod mene nije nikad prije 22) je vec neka druga prica...
Ali velim, to je moje iskustvo jer iza sebe imam prve dvije neuspjele trudnoce pa tek onda uspješne.
Pozz cure,
Da se i ja pridružim.. naime 39 godina, čudo Bozije i plus 29.03.😊, taman kad sam nakon IVF u 11mj/24 digla ruke od svega..
Citam vas, simptomi me plase, skoro pa ih i nemam.. u početku me bas boljele grudi, tako sam i posumnjala, a evo zadnjih 3-4 dana samo na jaci dodir.. 10.04. sam narucena na pregled, biti ću 5+5.. na 4+2 se vidjela GV. Da mi je preživjeti samo ova četiri dana do kontrole.. inače imala sam jedan missed-nije se srce čulo, plod se prestao razvijati, pa sad traume..
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Meni umor🙈stalno mi se spava i napuhana sam u stomaku jako
Tu i tamo mucnina ali srecom ne povracam☺️
I kod mene isto cure, nikakvih simptoma osim malo grudi na dodir drugo ništa. Sutra ću zvati za prvi pregled, nadam se što ranijem terminu da se umirim jer smo se baš namučili za ovu bebu pa me malo i strah ide li sve u dobrom smjeru..
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji