Mene na poslu traže potvrdu da sam trudna i sad moj ginekolog želi da dođem sutra. A stvarno nisam htjela ići rano na pregled. Ja sam ono 4+4. Zadnja beta u pon mi je bila 1600. Mislim da u ovoj fazi može jedino isključiti vanmaternicnu.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ma ja sam htjela izbjeci to ima, nema, vidi se, ne vidi se...
Zato sam išla 6+3, jer radi fragmina ne mogu puno odgađato pa me opet tako dohvatilo, to čekanje 🥴🙃🙄
m_rosie bit ce to sve dobro 😊
EllaMS prvi put cujem da poslodavac to trazi 😲zasto to traze ako nije tajna? Vjerojatno se nece nista vidjeti jer je prerano, ne znam samo onda svrhu pregleda pa da si samo u stresu do iduceg..
dea3 slazem se, ne treba zuriti ako ne moras zbog necega. Ja kad cu ici na prvi pregled bit cu 7+0 i trebalo bi se vec vidjeti, ali opet strahujem
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Ma nije tajna, moram na medicinu rada po potvrdu da ne mogu više ulaziti u laboratorij, a oni pak traže potvrdu od ginekologa. Mislim kao da nije moglo pricekat mjesec dana, ali dobro. Ja sam se pomirila da se neće puno toga vidjeti i da je to za ovu fazu normalno. Neću se stresirati. Ugl javim se kasnije.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Linda_ joj da, i ja najviše strahujem i još sad taj fragmin, svaki mjesec vaditi krv
i bar da se krenem osjećati trudno. Sve novo, nepoznato - ne znam šta je ok, a šta nije
I ako je neka od vas na fragminu, jeli pije i prenatalne vitamine. Zaboravila sam pitati, a doktor mi nije ništa rekao po tom pitanju. Ja sam prenatalne počela piti negdje u siječnju, jer smo planirali trudnoću. I planiram ih nastaviti piti. I nešto je bio spomenuo do idućeg pregleda izvaditi krv i dimere, ali vidim da mi je sestra dala uputnicu za kks, koagulogram, urate i LD - ne znam jeli dimeri spadaju tu negdje
➕️ 29.03. 🙏 ❤️
Ja s pregleda, sve je kako treba biti za ovaj period. Gestacijska 6mm što odgovara petom tjednu.
m-rosie nisam doktor, ali sam znanstvene struke. ne vidim zašto ne bi mogla biti prenatalne. To su vitamini. To je kao da pitaš da li smiješ limun uz fragmin. Svakako bi trebala bar folnu jer je ona sad najbitnija za naše bebice.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ma nije tajna, moram na medicinu rada po potvrdu da ne mogu više ulaziti u laboratorij, a oni pak traže potvrdu od ginekologa. Mislim kao da nije moglo pricekat mjesec dana, ali dobro. Ja sam se pomirila da se neće puno toga vidjeti i da je to za ovu fazu normalno. Neću se stresirati. Ugl javim se kasnije.
Aha, kuzim zbog prirode posla.. da, steta da moras tako rano ali dobro si se postavila, tako i treba jer sad ne mozes nista.. javi kako je prosao pregled 🤞
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Aha, kuzim zbog prirode posla.. da, steta da moras tako rano ali dobro si se postavila, tako i treba jer sad ne mozes nista.. javi kako je prosao pregled 🤞
Sad vidim da si napisala, odlicno za pregled, neka se tako nastavi :)
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Linda_ joj da, i ja najviše strahujemi još sad taj fragmin, svaki mjesec vaditi krv
i bar da se krenem osjećati trudno. Sve novo, nepoznato - ne znam šta je ok, a šta nije
I ako je neka od vas na fragminu, jeli pije i prenatalne vitamine. Zaboravila sam pitati, a doktor mi nije ništa rekao po tom pitanju. Ja sam prenatalne počela piti negdje u siječnju, jer smo planirali trudnoću. I planiram ih nastaviti piti. I nešto je bio spomenuo do idućeg pregleda izvaditi krv i dimere, ali vidim da mi je sestra dala uputnicu za kks, koagulogram, urate i LD - ne znam jeli dimeri spadaju tu negdje
Ne znam ti za fragmin i vitamine stvarno nista.. :( ja pijem novalac, on mi je bio super u 1 trudnoci pa sam zato njega opet izabrala.
Probaj se ne stresirati puno, kazu da to najvise utjece u pocetku trudnoce. znam da je lako reci, a tesko provesti u djelo, ali probaj 🙈
EllaMS jel to onda znaci da ces ici odmah na komplikacije?
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Pa trenutno nemam u planu komplikacije. Mogu raditi administrativne stvari, čak puste da si i od doma. Samo da je sve dobro i uredno, to mu je najbitnije.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji