Znaci cure imam osjecaj kao da vise nema trudnoca bez krvarenja!! Gotovo kao da je postalo pravilo nego izuzetak 😤
Bilo je malo svjeze krvi, sad je samo smedarenje, drzi me jer nema bolova i oskudno je... ako se ponovi idem odmah na hitnu. Sutra cu opet ici vaditi betu da vidim da li se lijepo dupla, jucer sam vadila i bila je 1300 sto odgovara tjednima.. hvala cure na brizi 😊 ne uzimam nista, mada sam prvu trudnocu cijelo vrijeme bila utrogestan/duphaston pa nekako vec vidim da ce tako i ovaj put biti..
Tinchy300 odlično za pregled, treba nam neki pozitivni niz dobrih pregleda 😃
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
mata drži se, nadam se da će krvarenje stati i da je sve okej. Javljaj novosti
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Linda, drago mi je zbog fine bete, i za tebe Tincy za pregled.. nek je uredu sve Bogu hvala!
Izgleda bas je krvarenje postala sastavni dio početaka, kaze mi dok. da su hematomi cesta pojava, i ako nisu pod nadzorom da mogu naškoditi, tako da je mene narucila opet za 10ak dana..
Dea, kod mene se čulo srce, a nemam nikakvih simptoma😊 osim ovog krvarenja što je prošlo, a to smatram ometacem..
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Ja isto nemam nikakva krvarenja, ali konstantno imam osjećaj kao da ću dobiti mjesečnicu 🤦🏻♀️ Idući pregled mi je 24.04. pa ćemo vidjeti 🙈 Najviše me brine to što ja uopće nemam osjećaj da sam trudna. Isto kao da nisam, pa neznam. Eto 🤷🏻♀️
➕️ 29.03. 🙏 ❤️
Pozdrav cure, jucer sam oko 15h primjetila krv na papiru. Odmah sam otisla doktoru, gdje je rekao da je trudnoca u maternici sa embrionalnim odjekom CRL 6mm, jos uvijek se otkucaji ne cuju, ali kaze da je to normalno. Dao mi je Duphaston tablete 2x1 i Folacin… rekao da mirujem koliko god mogu, nadam se najboljem.
Jeste da sam prejkucer i jucer do tih 15h se stvarno preforsirala, vjerojatno je i to utjecalo.
Nisam pametna, ali samo se nadam najboljem!!
Pozdrav cure, jucer sam oko 15h primjetila krv na papiru. Odmah sam otisla doktoru, gdje je rekao da je trudnoca u maternici sa embrionalnim odjekom CRL 6mm, jos uvijek se otkucaji ne cuju, ali kaze da je to normalno. Dao mi je Duphaston tablete 2x1 i Folacin… rekao da mirujem koliko god mogu, nadam se najboljem.
Jeste da sam prejkucer i jucer do tih 15h se stvarno preforsirala, vjerojatno je i to utjecalo.
Nisam pametna, ali samo se nadam najboljem!!
Vjerojatno je od toga, ali čuvaj se svakako i javi nam novosti. Nadam se da ce stati 🤞
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Bok cure, ja nemam ništa posebno za prijaviti. Počele su me malo boljeti grudi, bradavice malo osjetljive. Muka mi je u valovima, nekad je intenzivna, nekad ne. Zapravo me više brine kad mi nije muka iskreno. Ajme jučer sam kihnula, tak me dolje strecnulo nešto. Odmah panika. Užas. Najgore mi je ovo vrijeme do pregleda. Ništa ne znas i nadas se najboljem.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Linda taman sam i ja pomislila isto. Nema trudnoca bez komplikacije nekih, u nasim slucajevima krvarenja. Eto nadam se da ce prestati uskoro i da cemo sve uzivati 2 tromjesecju 🥰
Linda taman sam i ja pomislila isto. Nema trudnoca bez komplikacije nekih, u nasim slucajevima krvarenja. Eto nadam se da ce prestati uskoro i da cemo sve uzivati 2 tromjesecju 🥰
A tacno me je ovo poremetilo, jucer sam dosta mirovala ali sam imala neodlozne obaveze na poslu oko 1, kad sam kuci dosla opet je bilo malo krvi koja je jako brzo stala. Grudi me bole, ostale bolove nemam. Ocito moram da mirujem 24h …. U ponedjeljak cu opet nazvati doktoricu da vidim moze li me primiti, ako ne odoh na hitnu… da li se vama ponavljalo krvarenje ili samo jednom?
Meni je taj smeckasti iscjedak bio jedan dan. I to nakon sto na se penjala po onom brdu prema Sv Duhu. E sad mozda se samo potrefilo mozda nije. Nakon toga mi nista nije bilo. Ja imam jedno dijete od 2g i 7mj tak da def ne mirujem.
Sortiraj odgovore
Najstariji