Ja za pocetak moram pit folnu kiselinu
Kada bih trebala zapoceti sa novalacom?
Što prije. Ja svog pijem već pol godine. Novalac ima folnu u sebi
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Ja sam danas išla odnijeti nalaze na Sv. Duh (tamo smo mislili krenuti na IVF) i otišla na wc i vidim smeđi isjedak. Odmah mi je sve stalo. Doktorica me pregledala i kao za sada je sve ok. Iako nema gestacijske (ja sam dns 5+0 od ZM). Moram sutra opet vaditi betu i doći u petak na pregled.
Evo stvarno više ne znam kaj da radim. Nadam se da će sve biti ok, al opet obzirom na prošlost nekako ne vjerujem :(
Ja nisam niti prestala piti folnu od prve trudnoće. Frendica je koristila fragmin i normalno pila prenatalne.
Laura počni odmah sa Novalacom, inače se kreće piti min 3mj prije planirane trudnoće. ja kombiniram i jedno i drugo - Novalac i Solgar aktivni oblik folne (to sam i sa prvim djeteom pila prva 3 mjeseca, kasnije samo nastavila sa Novalacom).
Ja si dajem clexane injekcije svaki dan, imam mutacije blage na trombofiliju i zbog godina, mislim da je to fragmin po vašem, i uz to novalac mi dala, a iskljucila folnu koju sam ranije pila..
U pon vrcer mi bilo roskasto na papiru i stalo istu noc.. medjutim evo od jutros svjetlo smedje uz obilan iscjedak, bas nesto brljavi.. malo su mi ladje potonule, znat cu vcrs na cemu sam.. ovi pocetci su nam bas najtezi
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Da ovaj početak je užasan za sve. Baš je teško. Ne znaš šta očekivati, stalno gledaš gačice i papir kad se brišeš.
lala nadam se da će biti sve ok :)
Linda_ da, i ja pijem novalac prenatalne
Tinchy300 nadam se da će sve biti ok :)
lala39 ja sam imala prometnu prije 3 godine i tad sam uzimala clexane, a sad su mi propisali fragmin 5000. Mislim da je to sve slično. Danas sam si dala prvu inekciju. Jeli ti počelo modriti na mjestima gdje se bockaš? Ja se bockam u stomak, tu sam si prije i clexane bockala pa mi je to nekako najzgodnije.
Ja sam jučer popila zadnji cardiopidin, danas prvo bockanje. Doktor mi je rekao u slučaju nekog krvavo svijetlo laganog iscjetka,ništa. U slučaju da je nalik na krvarenje da odmah dođem. I očito nam je svima istom, redovno praćenje gaćica :D
➕️ 29.03. 🙏 ❤️
Haha da, i to čisto bijele gačice da se svaka flekica analizira🤣
Rosie, dajem i ja u stomak, evo deveti dan, vec je sav modar..
Hvala Tinchy, nadam se i ja nekako, mada je sve moguće..
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Curee treba mi ozbiljno mišljenje...
Menga mi kasni 7 dana,testovi negativni
Već 3 dana imam neko kao smeđarenje,malo je smeđe malo rozskasto(nigdje nema friške krvi jel) zadnja menga je bila 03.03. Plodni dani 20.03.(radili smo na bebi) Inače ne kasni menga,ali nemam nekih simptoma da cu dobit tu i tamo me samo znalo zabolit oko jajnika,na par sekundi par puta u danu i to je to,sise su mi već danima velike..ne bole ni ništa samo su velike...nisam neki stres imala,pa da zato kasni...jel se kome desilo tako nekada? Naručena sam tek krajem ovog mjeseca na pregled 🤦♀️
EllaMS e pa super onda, mislila sam da ti mozda ne mogu ponuditi neku drugu poziciju.
Poseban naklon cure za vas koje se uz sve druge muke morate jos i pikati..
Tinchy300 i lala39 zao mi je ga krvarenja.. nadam se da nije nista ozbiljno i da ce ostati na tome. Svakako se malo vise cuvajte.
NanaBanana23 jedino ti ostaje izvadit betu da iskljucis trudnocu. S obzirom na zadnju mengu vec bi trebala imati pozitivan test ako je trudnoca u pitanju..
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Pozdrav drage cure 🌸
Evo moje price, pa ako je itko bio u sličnoj situaciji molila bih neki savjet.
Naime prije 14 dana sam bila na embriotransferu. Prvi pozitivan test 04.04. U ponedjeljak 07.04 Beta 166, danas, 09.04. 403. ☺️ Termin ako sve bude ok 16.12.
Međutim, u ponedjeljak mi se pojavio smeđi iscjedak, jučer malo obilnije, danas grčevi, smeđi iscjedak ali ima i krvi. Zvala polikliniku gdje sam bila na IVF-u, kažu to sve može biti normalno, UZV tek 23.04. Moja doktorica isto kaže sve može biti normalno. Pokrivena Duphastonom i Utrogestanima.
No meni vrag neda mira i ne izgleda mi sve to normalno. Znam da ako odem na hitnu neće ništa vidjeti jer sam tek 4+3.
Ima li netko neki savjet? Bila bi Vam bas zahvalna.
Sortiraj odgovore
Najstariji