Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • m_rosie
    10. Travanj 2025. 15:15

Tinchy300 i lala39 čestitam, baš mi je drago  sad polako 

mata1419 tako ti je i meni bilo, par dana neki lagani grčevi i kao lagano stezanje - prvi tjedan kašnjenja mjesečnice. Nakon toga samo vidim promjenu na grudima, punije su i peku me bradavice, drugo ništa  neka lagana, ali baš lagana odbojnost prema hrani. I odprilike od 2 kave na dan sada popijem jednu u 2,3 dana - iako više mislim da je to jer mi muž govori da ne pijem puno kave jer sam trudna   tako da i ja čekam simptome trudnoće 

• lala39
    10. Travanj 2025. 16:27

Tinchy300

Dobila nalaz bete i dobra je. Idem sutra na pregled pa ćemo vidjeti.

Supeeer čestitam😊 a i sutra će biti sve uredu.. meni je ovulacija rano, 11 ili 12 DC, potvrđeno folikulometrijama i svim drugim..pa su mi govorili da i to može biti problem jer bude nezrela js..
    Mata ja jos nemam simptome, samo grudi malo bolne, i to na dodir.. bocka me malo desno u stomaku, ponekad i to je to..

2023-missed 6+5
    2024-IVF, neuspješno
    03/2025 +

• lala39
    10. Travanj 2025. 16:30

m_rosie

Tinchy300 i lala39 čestitam, baš mi je dragosad polakomata1419tako ti je i meni bilo, par dana neki lagani grčevi i kao lagano stezanje - prvi tjedan kašnjenja mjesečnice. Nakon toga samo vidim promjenu na grudima, punije su i peku me bradavice, drugo ništaneka lagana, ali baš lagana odbojnost prema hrani. I odprilike od 2 kave na dan sada popijem jednu u 2,3 dana - iako više mislim da je to jer mi muž govori da ne pijem puno kave jer sam trudnatako da i ja čekam simptome trudnoće

Hvala rosie, 
    Kad spominješ hranu, ja sam non stop gladna, stalno bi jela.. e sad to može biti simptom, ili samo subjektivno da koristim priliku🤣

2023-missed 6+5
    2024-IVF, neuspješno
    03/2025 +

Linda_
    10. Travanj 2025. 23:30

I ja se cure prikljucujem sa krvarenjem od jutros :( vidjet cu jos sutra ako nece stati idem na hitnu... nema bolova, ali svejedno me strah tog krvarenja 

lala39 cestitam na dobrom pregledu, neka mrvica samo raste 😊

Nove cure dobrodošle, želim vam mirnu i školsku trudnoću 😊

04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

• lala39
    11. Travanj 2025. 09:16

Linda, ima li puno, uzimas li ista od lijekova vec?

2023-missed 6+5
    2024-IVF, neuspješno
    03/2025 +

• Tinchy300
    11. Travanj 2025. 10:40

Linda_

I ja se cure prikljucujem sa krvarenjem od jutros :( vidjet cu jos sutra ako nece stati idem na hitnu… nema bolova, ali svejedno me strah tog krvarenja

lala39cestitam na dobrom pregledu, neka mrvica samo raste 😊

Nove cure dobrodošle, želim vam mirnu i školsku trudnoću 😊

Jel smedji iscjedak il je bas svjeza krv? Nadam se da ce sve biti ok. 

• mata1419
    11. Travanj 2025. 13:00

Evo i ja sam primijetila prilikom odlaska na wc rozu sluz na papiru. Zvat ću ginekologicu popodne. Lagane bolove imam već nekoliko dana.
    Uff, bas me ovo sad potreslo😞
    Držite se drage žene🤍

• dea3
    11. Travanj 2025. 14:41

Uh...čitam i dobre i manje dobre stvari.
    Kod mene ništa nova. Srećom nema krvarenja, sve uredno i čisto, ali bome ni dalje ništa od simptoma, osim malo prsa.
    Baš čudno iskreno. Daleko je utorak! 🙄

• Tinchy300
    11. Travanj 2025. 15:13

Eto ja obavila pregled i za sada je sve ok. Nova kontrola za 2 tjedna pa cemo vidjeti

• Tinchy300
    11. Travanj 2025. 15:13

mata1419

Evo i ja sam primijetila prilikom odlaska na wc rozu sluz na papiru. Zvat ću ginekologicu popodne. Lagane bolove imam već nekoliko dana.
    Uff, bas me ovo sad potreslo😞
    Držite se drage žene🤍

Drzi se. Bas mi je zao. Dada zovi pa da vidis kaj dalje. Sretno

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.