Tinchy300 i lala39 čestitam, baš mi je drago sad polako
mata1419 tako ti je i meni bilo, par dana neki lagani grčevi i kao lagano stezanje - prvi tjedan kašnjenja mjesečnice. Nakon toga samo vidim promjenu na grudima, punije su i peku me bradavice, drugo ništa neka lagana, ali baš lagana odbojnost prema hrani. I odprilike od 2 kave na dan sada popijem jednu u 2,3 dana - iako više mislim da je to jer mi muž govori da ne pijem puno kave jer sam trudna
tako da i ja čekam simptome trudnoće
Dobila nalaz bete i dobra je. Idem sutra na pregled pa ćemo vidjeti.
Supeeer čestitam😊 a i sutra će biti sve uredu.. meni je ovulacija rano, 11 ili 12 DC, potvrđeno folikulometrijama i svim drugim..pa su mi govorili da i to može biti problem jer bude nezrela js..
Mata ja jos nemam simptome, samo grudi malo bolne, i to na dodir.. bocka me malo desno u stomaku, ponekad i to je to..
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Tinchy300 i lala39 čestitam, baš mi je dragosad polako
mata1419tako ti je i meni bilo, par dana neki lagani grčevi i kao lagano stezanje - prvi tjedan kašnjenja mjesečnice. Nakon toga samo vidim promjenu na grudima, punije su i peku me bradavice, drugo ništa
neka lagana, ali baš lagana odbojnost prema hrani. I odprilike od 2 kave na dan sada popijem jednu u 2,3 dana - iako više mislim da je to jer mi muž govori da ne pijem puno kave jer sam trudna
tako da i ja čekam simptome trudnoće
Hvala rosie,
Kad spominješ hranu, ja sam non stop gladna, stalno bi jela.. e sad to može biti simptom, ili samo subjektivno da koristim priliku🤣
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
I ja se cure prikljucujem sa krvarenjem od jutros :( vidjet cu jos sutra ako nece stati idem na hitnu... nema bolova, ali svejedno me strah tog krvarenja
lala39 cestitam na dobrom pregledu, neka mrvica samo raste 😊
Nove cure dobrodošle, želim vam mirnu i školsku trudnoću 😊
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Linda, ima li puno, uzimas li ista od lijekova vec?
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
I ja se cure prikljucujem sa krvarenjem od jutros :( vidjet cu jos sutra ako nece stati idem na hitnu… nema bolova, ali svejedno me strah tog krvarenja
lala39cestitam na dobrom pregledu, neka mrvica samo raste 😊
Nove cure dobrodošle, želim vam mirnu i školsku trudnoću 😊
Jel smedji iscjedak il je bas svjeza krv? Nadam se da ce sve biti ok.
Evo i ja sam primijetila prilikom odlaska na wc rozu sluz na papiru. Zvat ću ginekologicu popodne. Lagane bolove imam već nekoliko dana.
Uff, bas me ovo sad potreslo😞
Držite se drage žene🤍
Uh...čitam i dobre i manje dobre stvari.
Kod mene ništa nova. Srećom nema krvarenja, sve uredno i čisto, ali bome ni dalje ništa od simptoma, osim malo prsa.
Baš čudno iskreno. Daleko je utorak! 🙄
Eto ja obavila pregled i za sada je sve ok. Nova kontrola za 2 tjedna pa cemo vidjeti
Evo i ja sam primijetila prilikom odlaska na wc rozu sluz na papiru. Zvat ću ginekologicu popodne. Lagane bolove imam već nekoliko dana.
Uff, bas me ovo sad potreslo😞
Držite se drage žene🤍
Drzi se. Bas mi je zao. Dada zovi pa da vidis kaj dalje. Sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji