Ja sam sutra 12 tt i mucnine su malo popustile, ali npr. Jucer mi je opet od jutra baš bilo mučno.
Taman mislim da je stigao kraj i onda me opet ošine.
Nadam se da će uskoro opustiti da barem malo uživam.
Iako ja i iz prethodnih trudnoca bas imam problem sa podrigivanjem.
Ajme majko … Šta god da pojedem jednostavno se sve nakupi i kao da sam puna zraka i baš mi bude teško.
Evo kao da maternica jako pritišće želudac, dok s mjehurom npr. Nemam tih problema…
Čak sam neki dan radila test na helikobakteriju, mislec da mozda nije ona u pitanju.ali nije kod mene je to jednostavno tako.
I to ce biti do kraja trudnoce, onaj dan kad se porodim to se makne kao rukom pometeno…
Joj ja uvijek podrigujem i kad nisam trudna.. tako da me to sad spasava kad mi je muka..
I skuzila sam od kad sam stavila botox u celo da me nije bolila glava.. a inace imam migrene. Od jutros osjetim laganu bol na lijevoj strani, ali bez prijasnje aure. Inace me toliko znala bolit glava da bi povracala i isla na infuziju... jos je netko rekao da ima migrene pa eto, da zna kad rodi u prestane sa dojenjem da je to spas 😀
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja osjecam blage mucnine oko 3 tjedna, nista strasno, a jucer mi je sa 8+0 bas bilo slabo, kao da tek sada pocinju🙈
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Ja se osjećam jako zabrinuto. U subotu mi je bio najlošiji dan, mucnine kroz cijelu dan, umor, a od jucer nista.
Evo jutros sam se probudila dosta rano u nadi da ce se mucnine pojaviti, kad ono nista. Nemam simptome nikakve. Jako me to brine.
Nemam bolove, krvarenja, ali ne osjećam se ni trudno.
Ne znam da li je to normalno ili moze biti zabrinjavajuće?
:(
Sami izostanak mucnina koje si prije imala vrlo vjerojatno nije zabrinjavajuci. Imas li kakve grceve ili krvarenje? Ima li drugih simptoma?
Sami izostanak mucnina koje si prije imala vrlo vjerojatno nije zabrinjavajuci. Imas li kakve grceve ili krvarenje? Ima li drugih simptoma?
Nemam nikakvih drugim zabrinjavajućih mucnina.
Nemam nikakvih drugim zabrinjavajućih mucnina.
Ispravak, zabrinjavajućih simptoma :)
Da te utješim, tako je i meni znalo biti, isto briga, ali nekako sam sama sa sobom pokušala raščistili to u glavi. Normalno je brinuti, ali treba imati i vjere u sebe i svoje tijelo da je sve dobro. Meni bi se mucnina nakon par dana vratila, pa mi je bilo krivo da što nisam više uživala u danima prije. Mene su i sise čak prestala bolit, pa se vrati. Fluktuacija hormona je normalna, pa tako i izostanak simptoma. Sve je to dobro i normalno, pokušaj se malo opustiti 😊
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Da te utješim, tako je i meni znalo biti, isto briga, ali nekako sam sama sa sobom pokušala raščistili to u glavi. Normalno je brinuti, ali treba imati i vjere u sebe i svoje tijelo da je sve dobro. Meni bi se mucnina nakon par dana vratila, pa mi je bilo krivo da što nisam više uživala u danima prije. Mene su i sise čak prestala bolit, pa se vrati. Fluktuacija hormona je normalna, pa tako i izostanak simptoma. Sve je to dobro i normalno, pokušaj se malo opustiti 😊
Hvala puno na ovome i savjetima.
Pokušat ću se ne brinuti i opustiti, i što kažeš uživati bez mučnina :D
I meni zna tako biti.. u subotu me uzasno bolila glava i mucnine, jucer npr samo ujutro, tj mucnine me probude.. tokom dana sve okej i evo od jutros mi je opet mucno, kad jedem mi je bolje. . I tako u krug 😵💫 i bole me sise, uzasno..
I sad sjedim na poslu i jedva cekam ici doma 😬
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
I meni zna tako biti.. u subotu me uzasno bolila glava i mucnine, jucer npr samo ujutro, tj mucnine me probude.. tokom dana sve okej i evo od jutros mi je opet mucno, kad jedem mi je bolje. . I tako u krug 😵💫 i bole me sise, uzasno..
I sad sjedim na poslu i jedva cekam ici doma 😬
Eto, ja bez simptoma trenutno zazivam iste. Vjerojatno je sve u redu, ali nije mi svejedno.
Meni su te mučnine koje zahtjevu hranu baš nekako teško pale. Svakih 2,5 sata ogladnim i onda moram jesti i to ne malo nego normalni obrok. Više mi u stomak nije stalo, a probava usporila.
Proći će i to pa ćeš uživati u ostatku trudnoće, mislim da su ovi tjedni najgori.
Kasnije dolazi trbuh, ali se vrati energija.
Meni je sljedeći pregled 11.06.
Da li se u trudnoći radi mini anomlay scan (11. - 14. tjedan) ili je to dostupno samo kod privatnika?
Sortiraj odgovore
Najstariji