O baš predivne vijesti sve redom.
Vidim vaše bebe aktivne na pregledima…a moja, ništa…doktor morao tresti trbuh da se pomakne za milimetar 😂 ako je suditi prema tome onda je dečko, jer je točno tako na uzv i prvi sin bio…doslovno su me slali van nešto pojesti i prošetati jer su pokreti bili 0.
Sjecam se kad sam bila na uzv sa curkom, to je bilo nešto sasvim drugo..aktivnost na max 😁
Tebi je isto trece? Koliko su ti stara djecica? 🫠
Timi95nama je izgleda baš u dan isto 😄 i ja sam jučer po M 6+5, ali dr. po veličini ploda izračunala 6+2 i također idući pregled 12.6. 🙃
Super da je sve u redu 🥰🐣
Daa, znaci pratimo se do kraja trudnoce 🥰 kolika je velicina ploda, kod mene je 43mm.. ono bas ne mogu vjerovati da se vec cuje srce kad su male mrvice.. 🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Jutro cure! Čestitam svima na dobrim pregledima, nek se tako i nastavi❤️😇
Meni je trebalo da dođem sebi, vaginalnom sondom doktorica nije vidjela ništa osim gestacijske koja je narasla s 12mm na 18mm i žumanjčane koja se puno jasnije vidjela. Gledala i gledala pa ništa, rekla da trebamo biti strpljivi i da se vidimo za tjedan dana. Na kraju pregleda je rekla idemo provjeriti i sondom preko trbuha i čim je stavila vidjela se bebica kojoj kuca i srce❤️🙏🏻 Obje smo bile u blagom šoku! Rekla je da je to do velikog mioma kojeg imam, on je zaklanjao pogled. S obzirom na ono krvarenje i miom moram mirovati, kad istekne bolovanje otvara mi komplikacije.
Uff vjerujem da ri je bio zaista stresan pregled! Drago mi je da je ave dobro proslo j da je bebica dobro😊❤️ mirovat ces i sve ce biti okej
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Jutro svima, meni je danas najgori dan, stalno mi je muka, nemam volje za nista.
Jucer sam saznala, pa ako netko ne zna, da prema zakonu o radu, imamo pravo na 1 placeni dan u mjesecu za prenatalni pregled.
Bolje to nego koristiti godisnji 😁
O baš predivne vijesti sve redom.
Vidim vaše bebe aktivne na pregledima…a moja, ništa…doktor morao tresti trbuh da se pomakne za milimetar 😂 ako je suditi prema tome onda je dečko, jer je točno tako na uzv i prvi sin bio…doslovno su me slali van nešto pojesti i prošetati jer su pokreti bili 0.
Sjecam se kad sam bila na uzv sa curkom, to je bilo nešto sasvim drugo..aktivnost na max 😁
Tebi je isto trece? Koliko su ti stara djecica? 🫠
7 i 3 i pol...
Meni je isto muka i uz to me boli glava 😵💫 ali ne dam se, nisam doma, setam s klincima, isli kod mojih, vodila psa na zadnju terapiju.. i tako.. sutra idemo na krstenje, cijeli dan.. nadam se da mi nece biti jako slabo 🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Meni je isto muka i uz to me boli glava 😵💫 ali ne dam se, nisam doma, setam s klincima, isli kod mojih, vodila psa na zadnju terapiju.. i tako.. sutra idemo na krstenje, cijeli dan.. nadam se da mi nece biti jako slabo 🙈
To je ono kad nemas vremena za kukanje i stajanje 😁
Nema sta zena ne moze!
To je ono kad nemas vremena za kukanje i stajanje 😁
Nema sta zena ne moze!
Sve mozemo 😀
Bolje tako, jer znam da ako legnem da ce mi biti jos gore.. zato mi tokom noci bude uzasno mucno, ali toliko sam umorna da spavam 🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Meni izgleda da mucnine prestaju polako(ja se nadam),hvala Bogu nisu dugo trajale i nisu bile cijelo vrijeme jake,tako da nadam se da me ovaj put postedilo i da ce zavrsit ranije…danas sam 8+2 tako da se nadam da se ne veselim sad prerano,pa da me pokosi😂
Ja sam sutra 12 tt i mucnine su malo popustile, ali npr. Jucer mi je opet od jutra baš bilo mučno.
Taman mislim da je stigao kraj i onda me opet ošine.
Nadam se da će uskoro opustiti da barem malo uživam.
Iako ja i iz prethodnih trudnoca bas imam problem sa podrigivanjem.
Ajme majko ... Šta god da pojedem jednostavno se sve nakupi i kao da sam puna zraka i baš mi bude teško.
Evo kao da maternica jako pritišće želudac, dok s mjehurom npr. Nemam tih problema...
Čak sam neki dan radila test na helikobakteriju, mislec da mozda nije ona u pitanju.ali nije kod mene je to jednostavno tako.
I to ce biti do kraja trudnoce, onaj dan kad se porodim to se makne kao rukom pometeno...
Sortiraj odgovore
Najstariji