Bokiic, imam pitanjce..Jel vi znate imat bolove u donjem dijelu stomaka? Jucer me je tolko zapeklo s desne strane da sam se bas uplasila, i navecer me zna uhvatit kad se taman umirim, al nije sad neizdrzljiva bol..
Bokiic, imam pitanjce..Jel vi znate imat bolove u donjem dijelu stomaka? Jucer me je tolko zapeklo s desne strane da sam se bas uplasila, i navecer me zna uhvatit kad se taman umirim, al nije sad neizdrzljiva bol..
Hej, ja ih znam imati, vise to osjetim kao neko zatezanje misica, ja sam si to objasnila kao sirenje maternice😄
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Curke koje imaju slabe do nikakve mucnine, jeste li zabrinute? Danas sam 7+0, znam da nekad sve krene kasnije, ali ja sam do danas imala par dana ful slabih mucnina (ne bih ih niti primijetila da ne znam da sam trudna), a jutros me isto probudila jako, jako blaga mucnina.
Ima li jos netko u toj situaciji? Samo cekam da krene a mozda i nece nikad krenut 😁
Curke koje imaju slabe do nikakve mucnine, jeste li zabrinute? Danas sam 7+0, znam da nekad sve krene kasnije, ali ja sam do danas imala par dana ful slabih mucnina (ne bih ih niti primijetila da ne znam da sam trudna), a jutros me isto probudila jako, jako blaga mucnina.
Ima li jos netko u toj situaciji? Samo cekam da krene a mozda i nece nikad krenut 😁
Ne brini, ja u prošloj trudnoći nisam imala skoro nikakve simptome i sve okej. Budi sretna što je tako i nadaj se da neće ni krenit😂 Sad povremeno imam osjećaj kao da mi se diže želudac, ali zanemarivo.
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Evo mene s pregleda.. sve je super. Bebi kuca srce ❤️ inace sam po M 6+5, ali po uzv sa 6+2, O mi je bila kasnije 3 dana sto znam 😅 tako da beba odgovara O 🙈 idem u pon vaditi krv i nalaze. Sljedeci pregled 12.6. 🤗
Meni je zadnja 2 dana mucno. Ali ne stalno.. ujutro najvise i navecer.. i nocas mi je bilo, ali od stresa jer mi pas ima proljev i povraca.. cak je danas bila na infuziji.. ali sad je dobro.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Evo i mene s prvog pregleda 😊 Imamo srčeko ❤️ po M sam 7+0 ali po uzv sam 6+3
Rekla je doktorica da je to u redu i da nije ništa zabrinjavajuće 😊
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Divno cure! Bas lijepe vijesti☺️🥰
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Cestitam na dobrim pregledima, lakse se dise nakon dobrih vijesti ❤️
Kod mene danas glavobolja 😖
Sortiraj odgovore
Najstariji