Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    23. Svibanj 2025. 15:22

Cestitam cure na lijepim vjestima i da su bebe dobro 🥰🥰 nek tako i ostane 🥰

Vidjela smm kod svog ginekologa da ima letke od Veritas prenatalnog testa.. pa cu se informirati kad budem isla za 3 tj i o njemu.. 🤗

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Tinchy300
    23. Svibanj 2025. 18:34

Curke cestitke na dobrim pregledima 🥰🥰🥰

Makarena
    23. Svibanj 2025. 20:15

Cestitam na super pregledima ❤️ danas nam je i Mara imala pregled, čekamo i nju s dobrim vijestima 🙏🏻

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

• mamacita
    23. Svibanj 2025. 21:35

Cestitam cure na odlicnim pregledima🙏🏼💜 

• mamacita
    23. Svibanj 2025. 21:39

anamarija8888

Curke koje imaju slabe do nikakve mucnine, jeste li zabrinute? Danas sam 7+0, znam da nekad sve krene kasnije, ali ja sam do danas imala par dana ful slabih mucnina (ne bih ih niti primijetila da ne znam da sam trudna), a jutros me isto probudila jako, jako blaga mucnina.
    Ima li jos netko u toj situaciji? Samo cekam da krene a mozda i nece nikad krenut 😁

Neka ti samo tako i ostane..
    Tako sam se ja danas bas zabrinula uopce nisam povracala, samo blagu mucninu i kao da mi se stalno dize kiselina i to je to…Mozda mi se polako smiruje, ili ću sutra sve nadoknadit dok bas imam obaveza🤣 al mi nekako cudno vecinom drzi duze mucnina tamo do 12tj, a meni evo mozda vec prestaje…

• dea3
    23. Svibanj 2025. 22:27

O baš predivne vijesti sve redom.
    Vidim vaše bebe aktivne na pregledima...a moja, ništa...doktor morao tresti trbuh da se pomakne za milimetar 😂 ako je suditi prema tome onda je dečko, jer je točno tako na uzv i prvi sin bio...doslovno su me slali van nešto pojesti i prošetati jer su pokreti bili 0.
    Sjecam se kad sam bila na uzv sa curkom, to je bilo nešto sasvim drugo..aktivnost na max 😁

31+5 tt rođena beba 💙 J 💙

• anamarija8888
    23. Svibanj 2025. 22:35

Cestitke svima na uspjesnim pregledima 🥰 Neka nas i do kraja prate ovako lijepe vijesti!
    Sto se tice aktivnosti bebe, cula sam da je dobro prine pregleda pojesti nesto slatko da se malo aktivira… sad ne znam tocno je li i ovako rano to pravilo vrijedi ali ne skodi pokusati!

peppa0
    24. Svibanj 2025. 07:55

Mara5

Jutro cure! Čestitam svima na dobrim pregledima, nek se tako i nastavi❤️😇
    Meni je trebalo da dođem sebi, vaginalnom sondom doktorica nije vidjela ništa osim gestacijske koja je narasla s 12mm na 18mm i žumanjčane koja se puno jasnije vidjela. Gledala i gledala pa ništa, rekla da trebamo biti strpljivi i da se vidimo za tjedan dana. Na kraju pregleda je rekla idemo provjeriti i sondom preko trbuha i čim je stavila vidjela se bebica kojoj kuca i srce❤️🙏🏻 Obje smo bile u blagom šoku! Rekla je da je to do velikog mioma kojeg imam, on je zaklanjao pogled. S obzirom na ono krvarenje i miom moram mirovati, kad istekne bolovanje otvara mi komplikacije.

Bas si imala stresan pregled, ali bitno da je na kraju sve u redu. ❤️
    Zao mi je zbog mioma, nadam se da ti nece stvarati prevelike probleme. 

peppa0
    24. Svibanj 2025. 07:56

dea3

O baš predivne vijesti sve redom.
    Vidim vaše bebe aktivne na pregledima…a moja, ništa…doktor morao tresti trbuh da se pomakne za milimetar 😂 ako je suditi prema tome onda je dečko, jer je točno tako na uzv i prvi sin bio…doslovno su me slali van nešto pojesti i prošetati jer su pokreti bili 0.
    Sjecam se kad sam bila na uzv sa curkom, to je bilo nešto sasvim drugo..aktivnost na max 😁

Tebi je isto trece? Koliko su ti stara djecica? 🫠

Timi95
    24. Svibanj 2025. 08:42

Mara5

Timi95nama je izgleda baš u dan isto 😄 i ja sam jučer po M 6+5, ali dr. po veličini ploda izračunala 6+2 i također idući pregled 12.6. 🙃

Super da je sve u redu 🥰🐣 
    Daa, znaci pratimo se do kraja trudnoce 🥰 kolika je velicina ploda, kod mene je 43mm.. ono bas ne mogu vjerovati da se vec cuje srce kad su male mrvice.. 🥰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI