Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    23. Svibanj 2025. 14:30

Cure i ja se javljam. Meni je danas pregled bio predivan, jer se sve vidjelo, i ruke i noge i lice. Bebica se micala i ludovala. Znači nešto predivno za doživjeti. Kod nas je sve uredno.
    Inače eto savjet kojeg ja nisam znala, pa me usred pregleda poslala pojest nešto slatko. Prije pregleda je dobro pojesti slatko, popiti colu, kavu sa šećerom pa je beba aktivna i sve se lakše snimi.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Mukii
    23. Svibanj 2025. 14:39

Ella jao kako lijepo! 🥰❤️ drago mi je da ti je pregled bio dobar! 
    Ovo za slatko nisam znala, svakako dobar tip! ☺️

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Timi95
    23. Svibanj 2025. 15:22

Cestitam cure na lijepim vjestima i da su bebe dobro 🥰🥰 nek tako i ostane 🥰

Vidjela smm kod svog ginekologa da ima letke od Veritas prenatalnog testa.. pa cu se informirati kad budem isla za 3 tj i o njemu.. 🤗

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Tinchy300
    23. Svibanj 2025. 18:34

Curke cestitke na dobrim pregledima 🥰🥰🥰

Makarena
    23. Svibanj 2025. 20:15

Cestitam na super pregledima ❤️ danas nam je i Mara imala pregled, čekamo i nju s dobrim vijestima 🙏🏻

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• mamacita
    23. Svibanj 2025. 21:35

Cestitam cure na odlicnim pregledima🙏🏼💜 

• mamacita
    23. Svibanj 2025. 21:39

anamarija8888

Curke koje imaju slabe do nikakve mucnine, jeste li zabrinute? Danas sam 7+0, znam da nekad sve krene kasnije, ali ja sam do danas imala par dana ful slabih mucnina (ne bih ih niti primijetila da ne znam da sam trudna), a jutros me isto probudila jako, jako blaga mucnina.
    Ima li jos netko u toj situaciji? Samo cekam da krene a mozda i nece nikad krenut 😁

Neka ti samo tako i ostane..
    Tako sam se ja danas bas zabrinula uopce nisam povracala, samo blagu mucninu i kao da mi se stalno dize kiselina i to je to…Mozda mi se polako smiruje, ili ću sutra sve nadoknadit dok bas imam obaveza🤣 al mi nekako cudno vecinom drzi duze mucnina tamo do 12tj, a meni evo mozda vec prestaje…

• dea3
    23. Svibanj 2025. 22:27

O baš predivne vijesti sve redom.
    Vidim vaše bebe aktivne na pregledima...a moja, ništa...doktor morao tresti trbuh da se pomakne za milimetar 😂 ako je suditi prema tome onda je dečko, jer je točno tako na uzv i prvi sin bio...doslovno su me slali van nešto pojesti i prošetati jer su pokreti bili 0.
    Sjecam se kad sam bila na uzv sa curkom, to je bilo nešto sasvim drugo..aktivnost na max 😁

• anamarija8888
    23. Svibanj 2025. 22:35

Cestitke svima na uspjesnim pregledima 🥰 Neka nas i do kraja prate ovako lijepe vijesti!
    Sto se tice aktivnosti bebe, cula sam da je dobro prine pregleda pojesti nesto slatko da se malo aktivira… sad ne znam tocno je li i ovako rano to pravilo vrijedi ali ne skodi pokusati!

peppa0
    24. Svibanj 2025. 07:55

Mara5

Jutro cure! Čestitam svima na dobrim pregledima, nek se tako i nastavi❤️😇
    Meni je trebalo da dođem sebi, vaginalnom sondom doktorica nije vidjela ništa osim gestacijske koja je narasla s 12mm na 18mm i žumanjčane koja se puno jasnije vidjela. Gledala i gledala pa ništa, rekla da trebamo biti strpljivi i da se vidimo za tjedan dana. Na kraju pregleda je rekla idemo provjeriti i sondom preko trbuha i čim je stavila vidjela se bebica kojoj kuca i srce❤️🙏🏻 Obje smo bile u blagom šoku! Rekla je da je to do velikog mioma kojeg imam, on je zaklanjao pogled. S obzirom na ono krvarenje i miom moram mirovati, kad istekne bolovanje otvara mi komplikacije.

Bas si imala stresan pregled, ali bitno da je na kraju sve u redu. ❤️
    Zao mi je zbog mioma, nadam se da ti nece stvarati prevelike probleme. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.