Cestitam cure na lijepim vjestima i da su bebe dobro 🥰🥰 nek tako i ostane 🥰
Vidjela smm kod svog ginekologa da ima letke od Veritas prenatalnog testa.. pa cu se informirati kad budem isla za 3 tj i o njemu.. 🤗

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Cestitam na super pregledima ❤️ danas nam je i Mara imala pregled, čekamo i nju s dobrim vijestima 🙏🏻

2023. M 🎀🧸
12/25 S 🪐⏳
Curke koje imaju slabe do nikakve mucnine, jeste li zabrinute? Danas sam 7+0, znam da nekad sve krene kasnije, ali ja sam do danas imala par dana ful slabih mucnina (ne bih ih niti primijetila da ne znam da sam trudna), a jutros me isto probudila jako, jako blaga mucnina.
Ima li jos netko u toj situaciji? Samo cekam da krene a mozda i nece nikad krenut 😁
Neka ti samo tako i ostane..
Tako sam se ja danas bas zabrinula uopce nisam povracala, samo blagu mucninu i kao da mi se stalno dize kiselina i to je to…Mozda mi se polako smiruje, ili ću sutra sve nadoknadit dok bas imam obaveza🤣 al mi nekako cudno vecinom drzi duze mucnina tamo do 12tj, a meni evo mozda vec prestaje…

O baš predivne vijesti sve redom.
Vidim vaše bebe aktivne na pregledima...a moja, ništa...doktor morao tresti trbuh da se pomakne za milimetar 😂 ako je suditi prema tome onda je dečko, jer je točno tako na uzv i prvi sin bio...doslovno su me slali van nešto pojesti i prošetati jer su pokreti bili 0.
Sjecam se kad sam bila na uzv sa curkom, to je bilo nešto sasvim drugo..aktivnost na max 😁
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Cestitke svima na uspjesnim pregledima 🥰 Neka nas i do kraja prate ovako lijepe vijesti!
Sto se tice aktivnosti bebe, cula sam da je dobro prine pregleda pojesti nesto slatko da se malo aktivira… sad ne znam tocno je li i ovako rano to pravilo vrijedi ali ne skodi pokusati!

Jutro cure! Čestitam svima na dobrim pregledima, nek se tako i nastavi❤️😇
Meni je trebalo da dođem sebi, vaginalnom sondom doktorica nije vidjela ništa osim gestacijske koja je narasla s 12mm na 18mm i žumanjčane koja se puno jasnije vidjela. Gledala i gledala pa ništa, rekla da trebamo biti strpljivi i da se vidimo za tjedan dana. Na kraju pregleda je rekla idemo provjeriti i sondom preko trbuha i čim je stavila vidjela se bebica kojoj kuca i srce❤️🙏🏻 Obje smo bile u blagom šoku! Rekla je da je to do velikog mioma kojeg imam, on je zaklanjao pogled. S obzirom na ono krvarenje i miom moram mirovati, kad istekne bolovanje otvara mi komplikacije.
Bas si imala stresan pregled, ali bitno da je na kraju sve u redu. ❤️
Zao mi je zbog mioma, nadam se da ti nece stvarati prevelike probleme.

O baš predivne vijesti sve redom.
Vidim vaše bebe aktivne na pregledima…a moja, ništa…doktor morao tresti trbuh da se pomakne za milimetar 😂 ako je suditi prema tome onda je dečko, jer je točno tako na uzv i prvi sin bio…doslovno su me slali van nešto pojesti i prošetati jer su pokreti bili 0.
Sjecam se kad sam bila na uzv sa curkom, to je bilo nešto sasvim drugo..aktivnost na max 😁
Tebi je isto trece? Koliko su ti stara djecica? 🫠

Timi95nama je izgleda baš u dan isto 😄 i ja sam jučer po M 6+5, ali dr. po veličini ploda izračunala 6+2 i također idući pregled 12.6. 🙃
Super da je sve u redu 🥰🐣
Daa, znaci pratimo se do kraja trudnoce 🥰 kolika je velicina ploda, kod mene je 43mm.. ono bas ne mogu vjerovati da se vec cuje srce kad su male mrvice.. 🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji