Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mila123
    01. Travanj 2025. 22:13

jasamja

Linda_

Ajme super, neka ide samo na bolje, bas mi je drago 🤗 cuvaj se i samo polako.

99,99% sam sigurna da je spontani. Jer su mi grudi skroz splasnule i ne bole me više 😔
    Tako sam tužna, ovo danas me pogodilo i za prošli put kad nisam ni suzu pustila. Sutra me tako strah otići kod njega kad znam da partner ne može sa mnom. Još mi je jučer curica dotrčala u naručje i rekla mama ti imaš bebu u trbuhu i počela ga ljubit. I kad god je pogledam krene mi se plakat jer znam koliko se veseli bebi. Evo baš me lomi ovo sada 😭😭😭
    Oprostite, ne želim vam unositi negativnu energiju, samo mi sada treba mjesto gdje mogu iznijeti svoje emocije. Javim se sutra da se potvrdi moja sumnja i onda se odjavljujem sa ovog foruma 😔

Nema negative, samo pozitivno misli!!! Sutra ce biti sve super!! Obavezno nam javi, tacno sam i ja uznemirena sinoc bila kad sam procitala, ne znam te al me pogodilo. 

jasamja
    01. Travanj 2025. 22:18

Izašlo prije 20ak minuta 😔
    Već se bolje osjećam. Samo se nadam da će ponovno sve od sebe se riješiti da ne moram u dnevnu bolnicu 🤞

👩 33
    👦 35
    👨‍👩‍👧 2020
    💔 Missed ab 11/2024
    💔 Spontani 04/2025

Linda_
    02. Travanj 2025. 10:46

jasamja

Linda_

Ajme super, neka ide samo na bolje, bas mi je drago 🤗 cuvaj se i samo polako.

99,99% sam sigurna da je spontani. Jer su mi grudi skroz splasnule i ne bole me više 😔
    Tako sam tužna, ovo danas me pogodilo i za prošli put kad nisam ni suzu pustila. Sutra me tako strah otići kod njega kad znam da partner ne može sa mnom. Još mi je jučer curica dotrčala u naručje i rekla mama ti imaš bebu u trbuhu i počela ga ljubit. I kad god je pogledam krene mi se plakat jer znam koliko se veseli bebi. Evo baš me lomi ovo sada 😭😭😭
    Oprostite, ne želim vam unositi negativnu energiju, samo mi sada treba mjesto gdje mogu iznijeti svoje emocije. Javim se sutra da se potvrdi moja sumnja i onda se odjavljujem sa ovog foruma 😔

Draga jasamja, baš mi je žao 😥 iskreno ti želim da si u krivu i da danas ipak sve bude okej. Ali ako je ipak ono najgore, slobodno piši izbaci sve iz sebe, teško je naravno, pogotovo kad ti tako prva mrvica kaže 😥 u ranjivim smo tjednima i nažalost nijedna nije sigurna od tog ružnog ishoda.  Javi nam danas kako je prošlo❤️ drži se!

04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

laura11788
    03. Travanj 2025. 12:47

Uff zao mi je draga🥹❤️nadam se da nije najgore sta mislis !

• m_rosie
    03. Travanj 2025. 21:28

Pozdrav mame 😊 evo i ja se prijavljujem i da nam je svima sretno 🥰
    29.03. pozitivan test, jučer vadila betu hcg - 1287. Ginekolog je želio potvrdu trudnoće jer moram uzimati fragmin. 08.04. idem na pregled 🤞 po zadnjom mjesečnici termin bi trebao biti 4.12. 🥰

jasamja žao mi je 😔

➕️ 29.03. 🙏 ❤️

• dea3
    03. Travanj 2025. 22:59

Evo i mene k vama. Trudnoca za sad potvrđena samo testom.
    Iduci tjedan oko srijede idem ginekologu.
    Trebam primati heparin, ali iskreno ne želim otici prerano radi nekih prijasnjih iskustva.
    Drugi tjedan cu vec biti 6 + nešto i sve bi se trebalo vidjeti i beba i otkucaji..ukoliko je trudnoca uredna.

Termin bi prema tome bio 30.11. pa vjerujem da taj jedan dan ne smeta da budem ipak u ovoj grupi...

Linda_
    03. Travanj 2025. 23:55

Dobrodošle nove cure 😊

04/25 💔 Missed ab
    2021 💙

EllaMS
    04. Travanj 2025. 13:25

I ja se prijavljujem k vama. Prvi pregled imam 25.04. a termin bi trebao biti 12.12.
    Meni je ovo prva trudnoća. Pa ako imate neke savjete ili sugestije samo podijelite 🙂

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

laura11788
    05. Travanj 2025. 20:37

Dobro nam dosle nove cure🥰🥰da li imate ikakvih simptoma?
    Meni je isto termin 4.12

• Mila123
    05. Travanj 2025. 21:30

laura11788

Dobro nam dosle nove cure🥰🥰da li imate ikakvih simptoma?
    Meni je isto termin 4.12

Od simptoma samo bol u dojkama i bradavicama i blaga napuhanost. Organizam mi ne trazi ama bas nikako slatko. Kad radim radim nez problema, kad imam vremena za odmorit dobro iskoristim to vrijeme haha, ne bih rekla da sam jos nesto puno umorna… Ti Laura i ostale cure?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.