Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • at1209
    21. Svibanj 2025. 18:12

https://ibb.co/9kMw1Zfw

Pozdrab drage mame, oprostite na upadanju, je li ovo pozitvan test? Tek moram dobiti za 7 dana... Digitalni negativan

PiaBuu
    21. Svibanj 2025. 18:27

Pozdrav cure, ipak vas napuštam, danas sam bila na pregledu i nije dobro, kolabiralo je i bio se stvorio hematom i pitanje šta se tu sve izdešavalo. Ugl, želim vam uredne i mirne trudnoće svima, držite se! 💕

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

Blondy
    21. Svibanj 2025. 18:31

PiaBuu

Pozdrav cure, ipak vas napuštam, danas sam bila na pregledu i nije dobro, kolabiralo je i bio se stvorio hematom i pitanje šta se tu sve izdešavalo. Ugl, želim vam uredne i mirne trudnoće svima, držite se! 💕

Žao mi je, drži se i želim ti što prije dugicu 🫂

Ivis
    21. Svibanj 2025. 18:32

PiaBuu žao mi je 😔 drži se🙏

👩🏻35👦🏻34
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
    ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
    04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

peppa0
    21. Svibanj 2025. 19:00

PiaBuu

Zao mi je zbog losih vijesti, drzite se ❤️

• Mukii
    21. Svibanj 2025. 19:05

PiaBuu

Jako mi je zao..izdrzite❤️

👱‍♀️31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
    //9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙

• anamarija8888
    21. Svibanj 2025. 19:24

PiaBuu

Jako mi je zao… zelim novi plusic i da sve bude uredno cim prije ❤️

Makarena
    21. Svibanj 2025. 19:53

PiaBuu

Bas mi je žao 🫂. Zelim ti snage za dalje ❤️

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

• mamacita
    21. Svibanj 2025. 20:03

PiaBuu

Jako mi je zao😔 Drzi se🙏🏼

• mamacita
    21. Svibanj 2025. 20:07

Jel imate kakav prijedlog kako da umirim mucnine i povracanje, svaki savjet bi mi dobrodosao…Jer vise normalno ne funkcioniram, ovo me bas iscrpljuje..Ili bas moram cekat da to samo od sebe prode, jer ja ću izludit…
    Šta god pojedem, za par minuta sam u wcu i ispovracam i tako po cijele dane…

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI