Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • m_rosie
    21. Svibanj 2025. 08:12

1-2 kave cijeli tjedan 🤦🏻‍♀️ krivo sam napisala 😂

• Tinchy300
    21. Svibanj 2025. 08:24

Mukii

Cure javljam se i ja nakon pregleda i pocetkog soka.. imamo 2 ❤️ koja kucaju, jednojajcani blizanci, nismo to vidjeli na proslom uzv-u i doktor i mi u soku🙈 samo se nadamo da ce sve biti dobro!

jeeej čestitam :)

• Josipella2025
    21. Svibanj 2025. 08:28

Ja sam kavu izbacila do kraja prvog tromjesecja jer mi je trudnoca rizicna ali bas mi jako fali. 

• Josipella2025
    21. Svibanj 2025. 08:39

Faksimila, ja sam ti na strogom cuvanju od 4.tjedna zbog hematoma pa pitaj sta te zanima.

Ukratko, hematomi ne moraju biti opasni, ovisi o tome koliko je velik i gdje se nalazi. Najbolje je ako se sami razgrade ali ponekad i malo pomalo cure van. 
     Npr. Ako je veci od gv i iznad ploda onda se obicno preporuca strogo/mirovanje, a ako je manje rizican onda mirovanje ili izbjegavati napore. Doktori isto tako imaju podijeljena misljenja oko mirovanja

U svakom slucaju dobro je da si dobila utrice i svakako mislim da je dobro da izbjegavas bilo kakav napor (kucanski poslovi, trcanje, dizanje teskih stvari, rastezanje i sl). Pokusaj izbjegavati setnje velike i doma je bolje biti u lezecem nego sjedecem polozaju a onda kad odes svoj doktorici na pregled pitaj jos jednom koliko bi trebala mirovati. 

• Hamala
    21. Svibanj 2025. 08:41

Cestitam svima na dobrim pregledima!

Tinchy300 Sto se tice Panorame, krv sam vadila prosli ponedjeljak i rezultati su stigli ovaj ponedjeljak, tako da dosta brzo zapravo.

Meni kava nikako ne pase od pocetka trudnoce, iako ju nisam planirala izbaciti vec ograniciti na jednu dnevnu. I najvise mi fali zapravo osjecaj koji bi isao uz ispijanje kave (i miris) tako da ju povremeno pokusam popit, ali ne ide.

👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
    🧑 87.god., OAT
    Repromed
    10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
    03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵

• Faksimila
    21. Svibanj 2025. 08:45

Josipella2025

Faksimila, ja sam ti na strogom cuvanju od 4.tjedna zbog hematoma pa pitaj sta te zanima.

Ukratko, hematomi ne moraju biti opasni, ovisi o tome koliko je velik i gdje se nalazi. Najbolje je ako se sami razgrade ali ponekad i malo pomalo cure van.
    Npr. Ako je veci od gv i iznad ploda onda se obicno preporuca strogo/mirovanje, a ako je manje rizican onda mirovanje ili izbjegavati napore. Doktori isto tako imaju podijeljena misljenja oko mirovanja

U svakom slucaju dobro je da si dobila utrice i svakako mislim da je dobro da izbjegavas bilo kakav napor (kucanski poslovi, trcanje, dizanje teskih stvari, rastezanje i sl). Pokusaj izbjegavati setnje velike i doma je bolje biti u lezecem nego sjedecem polozaju a onda kad odes svoj doktorici na pregled pitaj jos jednom koliko bi trebala mirovati.

Ma hematom je iznad ploda, a koliko sam čitala, to opasnija opcija. Danas cu zvati svoju dr. (radi danas popodne pa to čekam), taj pregled je tek za 9 dana pa imam dojam da se svašta može dogoditi do tada.

Deja14
    21. Svibanj 2025. 09:08

Caos cure, prvi put sam na ovoj temi, dvije ipo godine sam bila na LH testovima ali napokon sam uspjela pridruziti se i vama.🤗
    Jucer sam dobila plusice na testovima, jedan dan je vjestica kasnila. Cekam rezultate bete koji ce doci danas.
    Zanima me kada bih trebala zvati ginica za prvi ultrazvuk?
    I do sad nisam pila folnu kiselinu da li bih trebala odmah krenuti sa tim da pijem? 

👩24
    Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
    Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
    🧔‍♂️ 28
    14.06. Spermiogram
    Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
    Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
    12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
    11.03 normospermia🧔‍♂️
    👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
    Trudnoća: 5+5

• Mukii
    21. Svibanj 2025. 09:09

Hvala svim curama na cestitkama! Sretno svima na pregledima ovih dana🥰

Tamara30 da mislim da se u tvom slucaju radi o dvojajcanim, ja sam se iskreno nakon te vijesti iskljucila tako da te razumijem, ali ajde bar ima jos netko s kim se mogu savjetovati, bit ce nam lakse😊

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Timi95
    21. Svibanj 2025. 09:17

Deja14

Caos cure, prvi put sam na ovoj temi, dvije ipo godine sam bila na LH testovima ali napokon sam uspjela pridruziti se i vama.🤗
    Jucer sam dobila plusice na testovima, jedan dan je vjestica kasnila. Cekam rezultate bete koji ce doci danas.
    I do sad nisam pila folnu kiselinu da li bih trebala odmah krenuti sa tim da pijem?

Cestitam i dobrodosla 🥰
    Da, najbolje da nazoves ginekologa i on ce ti zakazat pregled.. ali najbolje nakon 6.tj, prije nema potrebe, osim ako ne dođe do bolova ili krvarenja 😀 sretno 🥰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    21. Svibanj 2025. 09:17

Timi95

Deja14

Cestitam i dobrodosla 🥰
    Da, najbolje da nazoves ginekologa i on ce ti zakazat pregled.. ali najbolje nakon 6.tj, prije nema potrebe, osim ako ne dođe do bolova ili krvarenja 😀 sretno 🥰

Sto se tice folne, pij odmah. Ja pijem Novalac pa je to sve u jednoj tableti.. i uz to magnezij 😀 i probiotik

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.