Cure javljam se i ja nakon pregleda i pocetkog soka.. imamo 2 ❤️ koja kucaju, jednojajcani blizanci, nismo to vidjeli na proslom uzv-u i doktor i mi u soku🙈 samo se nadamo da ce sve biti dobro!
jeeej čestitam :)
Ja sam kavu izbacila do kraja prvog tromjesecja jer mi je trudnoca rizicna ali bas mi jako fali.
Faksimila, ja sam ti na strogom cuvanju od 4.tjedna zbog hematoma pa pitaj sta te zanima.
Ukratko, hematomi ne moraju biti opasni, ovisi o tome koliko je velik i gdje se nalazi. Najbolje je ako se sami razgrade ali ponekad i malo pomalo cure van.
Npr. Ako je veci od gv i iznad ploda onda se obicno preporuca strogo/mirovanje, a ako je manje rizican onda mirovanje ili izbjegavati napore. Doktori isto tako imaju podijeljena misljenja oko mirovanja
U svakom slucaju dobro je da si dobila utrice i svakako mislim da je dobro da izbjegavas bilo kakav napor (kucanski poslovi, trcanje, dizanje teskih stvari, rastezanje i sl). Pokusaj izbjegavati setnje velike i doma je bolje biti u lezecem nego sjedecem polozaju a onda kad odes svoj doktorici na pregled pitaj jos jednom koliko bi trebala mirovati.
Cestitam svima na dobrim pregledima!
Tinchy300 Sto se tice Panorame, krv sam vadila prosli ponedjeljak i rezultati su stigli ovaj ponedjeljak, tako da dosta brzo zapravo.
Meni kava nikako ne pase od pocetka trudnoce, iako ju nisam planirala izbaciti vec ograniciti na jednu dnevnu. I najvise mi fali zapravo osjecaj koji bi isao uz ispijanje kave (i miris) tako da ju povremeno pokusam popit, ali ne ide.
👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
🧑 87.god., OAT
Repromed
10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵
Faksimila, ja sam ti na strogom cuvanju od 4.tjedna zbog hematoma pa pitaj sta te zanima.
Ukratko, hematomi ne moraju biti opasni, ovisi o tome koliko je velik i gdje se nalazi. Najbolje je ako se sami razgrade ali ponekad i malo pomalo cure van.
Npr. Ako je veci od gv i iznad ploda onda se obicno preporuca strogo/mirovanje, a ako je manje rizican onda mirovanje ili izbjegavati napore. Doktori isto tako imaju podijeljena misljenja oko mirovanja
U svakom slucaju dobro je da si dobila utrice i svakako mislim da je dobro da izbjegavas bilo kakav napor (kucanski poslovi, trcanje, dizanje teskih stvari, rastezanje i sl). Pokusaj izbjegavati setnje velike i doma je bolje biti u lezecem nego sjedecem polozaju a onda kad odes svoj doktorici na pregled pitaj jos jednom koliko bi trebala mirovati.
Ma hematom je iznad ploda, a koliko sam čitala, to opasnija opcija. Danas cu zvati svoju dr. (radi danas popodne pa to čekam), taj pregled je tek za 9 dana pa imam dojam da se svašta može dogoditi do tada.
Caos cure, prvi put sam na ovoj temi, dvije ipo godine sam bila na LH testovima ali napokon sam uspjela pridruziti se i vama.🤗
Jucer sam dobila plusice na testovima, jedan dan je vjestica kasnila. Cekam rezultate bete koji ce doci danas.
Zanima me kada bih trebala zvati ginica za prvi ultrazvuk?
I do sad nisam pila folnu kiselinu da li bih trebala odmah krenuti sa tim da pijem?
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Hvala svim curama na cestitkama! Sretno svima na pregledima ovih dana🥰
Tamara30 da mislim da se u tvom slucaju radi o dvojajcanim, ja sam se iskreno nakon te vijesti iskljucila tako da te razumijem, ali ajde bar ima jos netko s kim se mogu savjetovati, bit ce nam lakse😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Caos cure, prvi put sam na ovoj temi, dvije ipo godine sam bila na LH testovima ali napokon sam uspjela pridruziti se i vama.🤗
Jucer sam dobila plusice na testovima, jedan dan je vjestica kasnila. Cekam rezultate bete koji ce doci danas.
I do sad nisam pila folnu kiselinu da li bih trebala odmah krenuti sa tim da pijem?
Cestitam i dobrodosla 🥰
Da, najbolje da nazoves ginekologa i on ce ti zakazat pregled.. ali najbolje nakon 6.tj, prije nema potrebe, osim ako ne dođe do bolova ili krvarenja 😀 sretno 🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Cestitam i dobrodosla 🥰
Da, najbolje da nazoves ginekologa i on ce ti zakazat pregled.. ali najbolje nakon 6.tj, prije nema potrebe, osim ako ne dođe do bolova ili krvarenja 😀 sretno 🥰
Sto se tice folne, pij odmah. Ja pijem Novalac pa je to sve u jednoj tableti.. i uz to magnezij 😀 i probiotik
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji