Caos cure, prvi put sam na ovoj temi, dvije ipo godine sam bila na LH testovima ali napokon sam uspjela pridruziti se i vama.🤗
Jucer sam dobila plusice na testovima, jedan dan je vjestica kasnila. Cekam rezultate bete koji ce doci danas.
Zanima me kada bih trebala zvati ginica za prvi ultrazvuk?
I do sad nisam pila folnu kiselinu da li bih trebala odmah krenuti sa tim da pijem?

Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
Normospermia
👩 24
11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
20.05.2025. ➕️
Baby girl🩷
Hvala svim curama na cestitkama! Sretno svima na pregledima ovih dana🥰
Tamara30 da mislim da se u tvom slucaju radi o dvojajcanim, ja sam se iskreno nakon te vijesti iskljucila tako da te razumijem, ali ajde bar ima jos netko s kim se mogu savjetovati, bit ce nam lakse😊

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Caos cure, prvi put sam na ovoj temi, dvije ipo godine sam bila na LH testovima ali napokon sam uspjela pridruziti se i vama.🤗
Jucer sam dobila plusice na testovima, jedan dan je vjestica kasnila. Cekam rezultate bete koji ce doci danas.
I do sad nisam pila folnu kiselinu da li bih trebala odmah krenuti sa tim da pijem?
Cestitam i dobrodosla 🥰
Da, najbolje da nazoves ginekologa i on ce ti zakazat pregled.. ali najbolje nakon 6.tj, prije nema potrebe, osim ako ne dođe do bolova ili krvarenja 😀 sretno 🥰

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Cestitam i dobrodosla 🥰
Da, najbolje da nazoves ginekologa i on ce ti zakazat pregled.. ali najbolje nakon 6.tj, prije nema potrebe, osim ako ne dođe do bolova ili krvarenja 😀 sretno 🥰
Sto se tice folne, pij odmah. Ja pijem Novalac pa je to sve u jednoj tableti.. i uz to magnezij 😀 i probiotik

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Danas sam bas razgovarala sa muzem oko prenatalnog testa i rekao da napravim kako ja zelim.. tako da cu jos razgovarati i sa ginekologom pa vidjet sta dalje.. jedna od opcija su mi Panorama i Veritas. Ja to vise radim da saznam spol 😅 zbog svojih klinaca, jer su jako nestrpljivi 😅 sin bi brata, kcerka brata i seku 🤣🤣

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Dobrodošla 🥰
Nazovi odmah ginekologa, pa će te naručiti kad je najbolje 😊
Pa mislim da bi bilo dobro da kreneš piti folnu. Prva tri mjeseca su jako bitna za razvoj bebe, tako sam ja čitala 😊 ja sam počela piti novalac prenatal otprilike 2 mjeseca prije nego sam zatrudnila i pijem i dalje 😊

34+1 tt - 24.10.2025.
Dobrodosla! 😊 sa folnom ili prenatalnima svakako kreni odmah, to ne moras cekati ginekologa, a sto se pregleda tice svakako iza 6tj, ja sam isla ranije pa eto sokirali se na drugom pregledu😄

👱♀️31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) blizanci-11tt abortus, fetalni hidrops💔
//9.mj FET - beta 9dnt 381, beta 12 dnt 1259, UZV 21.10.❤️ Panorama low risk 💙
Nazovi odmah ginekologa, prenesi kada je bila zadnja menstruacija pa će ti dati termin ovisno o njenoj procjeni.

Da ne pisem svakoj posebno.
Hvala vam svima, nadam se da ce biti uredna trudnoca.
Otici cu danas do ljekarne i taman po rezultate bete, pa cu pitati u ljekarni sta preporucuju posto nisam kuci nego na godisnjem u Bosni, a ginica cu zvati isto kad dodju rezultati🤗🥰

Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
Normospermia
👩 24
11.03 histeroskopija sa polipektomijom.
20.05.2025. ➕️
Baby girl🩷
Deja najbolje ti je provjeriti betu za 2 dana da provjeriš da li se pravilno dupla, a UZV će ti ginekologica procijeniti kada je najbolje
Muki preeeedobro🫶🍀❤️
Meni su konačno krenuli neki simptomi ali ništa prestrašno. Sad sam 6+5 Malo mučnina kroz dan, koja je ok kad pojedem nešto i malo više spavam 😄 cice su mi veće ali mi nisu toliko osjetljive. Malo me to brinulo ali vidim da nisam jedina pa me to tješi 🙈 još malo pa će petak, da vidim na čemu sam 🙃

👩🏻35👦🏻34
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji