Curke koje ste oko 6-7 tjedna, koje simptome imate? Ja sam 6t4d i nemam skoro nikakve simptome osim sitnih mucnina koje ne bih niti dozivjela da ne znam da sam trudna… nikakvi umori, glavobolje i slicno. Imam osjecaj da ce me sve kad tad sustici pa uzivam dok mogu 😊 Jedino su mi cice jako krute i bolne ali to mi ne smeta u tolikoj mjeri
Anamarija, ja sam 7+1, od simptoma sam grudi i danas povremeno nije ni mučnina nego ono, nešto mi je smetalo al stvarno zanemarivo i ništa posebno. I mogla bih spavat popodne šta prije nisam :)
Muko, čestitam na blizancima, to je nešto posebno 💕
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Anamarija8888 od simptoma bole grudi, blage mucnince koje produ kada nesto pojedem. Kad stignem odspavam kratko poslijepodne, kada ne, odem malo ranije spavati jer budem umorna.
Muko, cestitke na 2 🩷🩷
Anamarija8888 sasvim je normalno biti i bez simptoma, nekima se jave kasnije, a nekima nikad.
Osobno jedini simptom koji imam od samog pocetka su umor i velike natecene grudi. Ali da nisam na cuvanju, isto bih zaboravila da sam trudna..
Mukii oo pa cestitam na 2 ❤️ 🥰 nek sve prođe kako treba 🤗
anamarija888 mene jako bole sise, dođe mi muka najvise ujutro, ali malo, nos mi je zacepljen i jucer me lagano bolila glava kroz dan.. i da, stalno mi se spava 🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Cure javljam se i ja nakon pregleda i pocetkog soka.. imamo 2 ❤️ koja kucaju, jednojajcani blizanci, nismo to vidjeli na proslom uzv-u i doktor i mi u soku🙈 samo se nadamo da ce sve biti dobro!
Cure javljam se i ja nakon pregleda i pocetkog soka.. imamo 2 ❤️ koja kucaju, jednojajcani blizanci, nismo to vidjeli na proslom uzv-u i doktor i mi u soku🙈 samo se nadamo da ce sve biti dobro!
Joj ista situacija kod mene i kos tebe ja se zamalo srusila sok je veliki ali kod mene nije u jednu kesu već odvojeni svako ima svoju kesu i mislim sa su to dvojancani ili neznam
Cestitam svima na dobrim pregledima, blizancima duple cestitke. Bas divno ❤️
Simptomi kod mene je u prvoj T bilo sve nesto blago, tek toliko da sam mogla reci da je to simptom, a drugoj T jace izrazeno, a sad jos vise. Pogotovo te mucnine gdje sam bas na rubu povracanja kroz cijeli dan. Pomaze mi stalno nesto grickati, ali moram prestati s time jer kile idu gore, a tek smo na startu!
Kava kako stojite s njom i jel vam pase? Meni sve manje odgovara, a ako ne pijem, glava me boli. Tako da sam jutarnju ostavila za sad.
Meni kava pase jos uvijek, ali sam s turske presla na kavu iz aparata, manje mi je intenzivna i odlucila sam limitirati na 1x dnevno 😁
Čestitke na pregledima, a bome i na blizancima
Ja sam jučer prokrvarila pa sam otišla na hitnu, vidjeli su mi hematom 12x10mm, GV sa ŽV ali se još ne vidi embrij. Dr. na hitnoj mi je samo propisala Utrogesten do kontrole koju imam kod svojeg ginekologa sljedeći četvrtak. Znam da su mi neke kolegice i frendice zbog tih hematoma morala strogo mirovati, ali rekla je da nema potrebe, samo da nemam baš neke teške fizičke napore pa me to sad skroz zbunjuje
Čestitke svima na dobrim pregledima, a blizanačkim trudnoćama duple čestitke 🥰
Ja sam sinoć pošla spavati u 21, umor me obara zadnjih dana. Ostalo više manje ništa strašno, osim jučerašnje glavobolje. S tim da sam ja evo skoro 12 tjedana i idalje znam imati jake mučnine. Meni je nos šmrcav od prije nego sam radila test. I tako evo sve do sad i ne vidim da je išta bolje što se toga tiče 🤦🏻♀️
Do trudnoće sam pila 2-3 kave na dan, sad popijem 1-2 cijeli dan. Jednostavno mi se ne pije i kao da je nikad nisam ni pila 🤦🏻♀️ ali npr prije nisam baš pila sok, sad svaki dan bar po jednu čašu popijem 😂 ali kg su još u - tako da se zasad ne brinem 🤦🏻♀️
Sortiraj odgovore
Najstariji