Pozdrav cure, ipak vas napuštam, danas sam bila na pregledu i nije dobro, kolabiralo je i bio se stvorio hematom i pitanje šta se tu sve izdešavalo. Ugl, želim vam uredne i mirne trudnoće svima, držite se! 💕
Jako mi je zao😔 Drzi se🙏🏼
Jel imate kakav prijedlog kako da umirim mucnine i povracanje, svaki savjet bi mi dobrodosao…Jer vise normalno ne funkcioniram, ovo me bas iscrpljuje..Ili bas moram cekat da to samo od sebe prode, jer ja ću izludit…
Šta god pojedem, za par minuta sam u wcu i ispovracam i tako po cijele dane…
PiaBuu stvarno mi je jako zao 😏 zelim ti uskoro urednu trudnocu ❤️❤️
mamacita ja sam bila pila Reglan tablete.. malo je ublazilo mucnine i povracanje.. to ide na recept.. probaj mozda piti malo cole tokom dana ili mineralne.. ali znam kako je to i nista ne mozes jest niti piti 🫣😬 niti pomisliti na hranu.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Mamacita Meni je prijateljica preporučila onaj kandirani đumbir ako ću imati mučnine.
On je malo ljut ali možda pomogne?
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
PiaBuu stvarno mi je jako zao 😏 zelim ti uskoro urednu trudnocu ❤️❤️
mamacita ja sam bila pila Reglan tablete.. malo je ublazilo mucnine i povracanje.. to ide na recept.. probaj mozda piti malo cole tokom dana ili mineralne.. ali znam kako je to i nista ne mozes jest niti piti 🫣😬 niti pomisliti na hranu.
E da, to mi je rekla kolegica da kazem kad budem isla na pregled da mi prepise tablete…Kolu pijem nenormalno..To me donekle spasava..💜
MamacitaMeni je prijateljica preporučila onaj kandirani đumbir ako ću imati mučnine.
On je malo ljut ali možda pomogne?
E super, mogla bi probat, hvala ti!💜
Sve moguce bi probala, samo da mi malo zeludac umiri..
Pozdrav cure, ipak vas napuštam, danas sam bila na pregledu i nije dobro, kolabiralo je i bio se stvorio hematom i pitanje šta se tu sve izdešavalo. Ugl, želim vam uredne i mirne trudnoće svima, držite se! 💕
žao mi je draga.
Želim što prije da vidiš novi + na testu
Jako mi je zao,drzi se i da ti se sto prije ostvari druga trudnoca koja ce bitu uredna❤️
Cure,
imala bi pitanje o vašem prvog pregledu kod ginekologu nakon što se saznale da se trudne.
Naime, meni je ovo prva trudnoća i obavila sam prvi pregled prije koji dan.
Liječnica je obavila uzv i dala mi uputnice za krv i urin te rekla da uzimam folnu i da drugi put dođem sa trudničkom knjižicom. Nije me pitala ni kako se osjećam, niti su mi izmjerili tlak, težinu, nije me pitala ni kakav posao radim (možda netko radi fizički naporan posao), niti me posavjetovala za bilo što. Malo sam ostala iznenađena, a kako dani odmiču, vrtim ovo.
Razumijem da je danas sve dostupno online, ali opet sam ostala malo zatečena.
Kakva su vaša iskustva?
Cure,
imala bi pitanje o vašem prvog pregledu kod ginekologu nakon što se saznale da se trudne.
Naime, meni je ovo prva trudnoća i obavila sam prvi pregled prije koji dan.
Liječnica je obavila uzv i dala mi uputnice za krv i urin te rekla da uzimam folnu i da drugi put dođem sa trudničkom knjižicom. Nije me pitala ni kako se osjećam, niti su mi izmjerili tlak, težinu, nije me pitala ni kakav posao radim (možda netko radi fizički naporan posao), niti me posavjetovala za bilo što. Malo sam ostala iznenađena, a kako dani odmiču, vrtim ovo.
Razumijem da je danas sve dostupno online, ali opet sam ostala malo zatečena.
Kakva su vaša iskustva?
Kod mene ti je ista stvar bila i to kod privatnog dr. Sljedeći pregled mi je sa 9tj kad će mi otvorit trudničku i mjerit težinu, tlak Itd a do tada Napravit nalaze krvi i ostalog šta je napisala. Pa ja nisan zabrinuta za manjak pitanja s njene strane jer bi ih postavila ili ona ili ja da nešto nije uredu ili da mene nešto zanima. Sta se tiče komplikacija otvorit ću ih svakako ali sve ide preko državnog.
Sortiraj odgovore
Najstariji