Muki
Tebi je isto kao i meni, identično se i ja osjećam, što je ja mislim i dobro kada čujem koliko se žene znaju mučiti s mučninama ovo je superjedva čekam da obaviš pregled pa da se pratimo skupa, vjerujem da će sve biti odlično i iskreno potajno se nadam da i ti imaš dvojčeke
Joj to bi baš bilo odlično 🤭🤭🙈 ali bitno da kuca ❤️
Ne mogu dočekati taj petak 😆
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Hvala curke
Ivis ma bit će sve u redu, znam koja je to neizvjesnost..ali brzo će i petak i sve će biti dobro
Mene je danas baš uhvatila panika, nosim MoMo blizance koji su izuzetno rijetki, dijele jednu amnionsku vrećicu i jednu posteljicu te se radi o jako rizičnoj trudnoći, baš me strah, ovome se nisam nadala
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Mukii pa čestitke na blizancima!!! 🥰 Predivno. Shvaćam da si u strahu, ali polako dan po dan, vidjet ćeš kako se budeš osjećala, bit će to sve dobro. 🤞
Ja mogu reći da su meni mučnine nestale, kao i bolne grudi. Ostalo mi jedino taj problem s kakanjem. Malo me strah zbog toga, ali isto tako znam da je ovo period kad posteljica preuzima, pa je možda to. Baš me dosta strah pregleda u petak, sad ide i moj partner. Iskreno ću vam reći da mi je lakše kad idem sama, ovo mi je još dodatno stres kad i on ide.
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Cestitke svima, duplicima duple!
Blizanacke trudnoce jesu u startu rizicnije, MoMo blizanci jesu jos rizicniji, ali danas se sve prati, intervenira ako je potrebno, ima raznih opcija ako zatreba. Samo pozitivno i uzivaj u dva srceka ispod tvog.
Meni se mucnine smanjuju, nadam se da je to to 😅
Hvala cure, malo ste me smirile
Ella bit će sve okej, ne brini, bit će ti lakše ako je muž s tobom
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Jel se vama cure primjeti stomak, i kad vam je krenuo rasti tj bit vidljiv
Jel se vama cure primjeti stomak, i kad vam je krenuo rasti tj bit vidljiv
Meni se primjeti, najvise popodne.. ali meni je 3.trudnoca pa je to normalno. Inace sam ovakav stomak imala tek oko 5.mj trudnoce 😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Meni ujutro bude okej, onda popodne to malo skoči, ko da je sve napuhano, a od dole se malo zapkruzilo ništa posebno. Kaže mi m da se iz profila vidi
Hej cure, stigla mi je beta
Danas sam 4+1,
Beta je radjena juce i rezultat je 721,9 IU/L
Da li je to okej za 4-ti tjedan?
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Ja se isto popodne napusem, ujutro se nista ne vidi tako da mislim da je od hrane😄
Deja super! Mislim da je to u recu, mislim da nije bitno kolika je vec da se dupla svaka dva dana, hoces li ju ici ponovno vaditi?
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
Sortiraj odgovore
Najstariji