Danas sam bas razgovarala sa muzem oko prenatalnog testa i rekao da napravim kako ja zelim.. tako da cu jos razgovarati i sa ginekologom pa vidjet sta dalje.. jedna od opcija su mi Panorama i Veritas. Ja to vise radim da saznam spol 😅 zbog svojih klinaca, jer su jako nestrpljivi 😅 sin bi brata, kcerka brata i seku 🤣🤣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Caos cure, prvi put sam na ovoj temi, dvije ipo godine sam bila na LH testovima ali napokon sam uspjela pridruziti se i vama.🤗
Jucer sam dobila plusice na testovima, jedan dan je vjestica kasnila. Cekam rezultate bete koji ce doci danas.
Zanima me kada bih trebala zvati ginica za prvi ultrazvuk?
I do sad nisam pila folnu kiselinu da li bih trebala odmah krenuti sa tim da pijem?
Dobrodošla 🥰
Nazovi odmah ginekologa, pa će te naručiti kad je najbolje 😊
Pa mislim da bi bilo dobro da kreneš piti folnu. Prva tri mjeseca su jako bitna za razvoj bebe, tako sam ja čitala 😊 ja sam počela piti novalac prenatal otprilike 2 mjeseca prije nego sam zatrudnila i pijem i dalje 😊
Caos cure, prvi put sam na ovoj temi, dvije ipo godine sam bila na LH testovima ali napokon sam uspjela pridruziti se i vama.🤗
Jucer sam dobila plusice na testovima, jedan dan je vjestica kasnila. Cekam rezultate bete koji ce doci danas.
I do sad nisam pila folnu kiselinu da li bih trebala odmah krenuti sa tim da pijem?
Dobrodosla! 😊 sa folnom ili prenatalnima svakako kreni odmah, to ne moras cekati ginekologa, a sto se pregleda tice svakako iza 6tj, ja sam isla ranije pa eto sokirali se na drugom pregledu😄
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Nazovi odmah ginekologa, prenesi kada je bila zadnja menstruacija pa će ti dati termin ovisno o njenoj procjeni.
Da ne pisem svakoj posebno.
Hvala vam svima, nadam se da ce biti uredna trudnoca.
Otici cu danas do ljekarne i taman po rezultate bete, pa cu pitati u ljekarni sta preporucuju posto nisam kuci nego na godisnjem u Bosni, a ginica cu zvati isto kad dodju rezultati🤗🥰
👩24
Odaju utisak da su policistični, terapija inofolic HP dva puta na dan. Menzis svakih 28 dana tocno u sat, ovulacija po skolski na 14-ti dan ciklusa.
Pokušavamo od 02.2023 bez trudnoce
🧔♂️ 28
14.06. Spermiogram
Dijagnoza: Asthenoteratozoospermia
Terapija: supramen, vitamin C, trental, genante
12.09. Spermiogram jos losiji, samo se morfologija popravila.
11.03 normospermia🧔♂️
👩 11.03 histeroskopija sa polipektomijom
Trudnoća: 5+5
Deja najbolje ti je provjeriti betu za 2 dana da provjeriš da li se pravilno dupla, a UZV će ti ginekologica procijeniti kada je najbolje
Muki preeeedobro🫶🍀❤️
Meni su konačno krenuli neki simptomi ali ništa prestrašno. Sad sam 6+5 Malo mučnina kroz dan, koja je ok kad pojedem nešto i malo više spavam 😄 cice su mi veće ali mi nisu toliko osjetljive. Malo me to brinulo ali vidim da nisam jedina pa me to tješi 🙈 još malo pa će petak, da vidim na čemu sam 🙃
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Deja najbolje ti je provjeriti betu za 2 dana da provjeriš da li se pravilno dupla, a UZV će ti ginekologica procijeniti kada je najbolje
Mukipreeeedobro🫶🍀❤️
Meni su konačno krenuli neki simptomi ali ništa prestrašno. Sad sam 6+5 Malo mučnina kroz dan, koja je ok kad pojedem nešto i malo više spavam 😄 cice su mi veće ali mi nisu toliko osjetljive. Malo me to brinulo ali vidim da nisam jedina pa me to tješi 🙈 još malo pa će petak, da vidim na čemu sam 🙃
Tebi je isto kao i meni, identično se i ja osjećam, što je ja mislim i dobro kada čujem koliko se žene znaju mučiti s mučninama ovo je super jedva čekam da obaviš pregled pa da se pratimo skupa, vjerujem da će sve biti odlično i iskreno potajno se nadam da i ti imaš dvojčeke
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Pregledi 🤰🏻💗
21.5. - PiaBuu
22.5. - dea3
23.5. - Mara5, Timi95, Ivis, EllaMS
26.5. - peppao
29.5. - Tinchy300, Faksimila, mamacita
12.6. - bambi27zg
17.6. - Tamara30
19.6. - Tamara30
6 pregleda ova 3 dana, sretno cure 🙏🏻
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Meni danas opet tlak nizak, ne mogu bas stajati na nogama i dosta sam žedna. I jako mi je hladno. Mislim da bi mi nizak tlak čak mogao biti od euthyroxa pa ću sutra preskočiti terapiju i vidjeti hoće mi biti bolje 😬. Šta se tiče kave, uvijek mi dođe loše nakon šta je popijem, ali bas me traži pa i ja popijem samo par tjedno. Od simptoma još samo umor, sinoć sam zaspala u 22, ali mala spava s nama u krevetu i to se priljubi uz mene i izgura me na rub kreveta pa se nisam nešto naspavala i budila sam se 100 puta 🙄.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Cure javljam se i ja nakon pregleda i pocetkog soka.. imamo 2 ❤️ koja kucaju, jednojajcani blizanci, nismo to vidjeli na proslom uzv-u i doktor i mi u soku🙈 samo se nadamo da ce sve biti dobro!
Ajmeee divnooo❤️
Cestitamm❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji