TIMI95 bar te još migrene nisu snašle.
Ja se vratila sa pregleda sve okej, srce kuca veličina je uredu za tjedne. Izgleda da sam 6+2 danas.
Ma da, dobro je..ali evo, danas sam spavala vec 2 puta i jos mi se spava 🙈
Super da je sve u redu, nek tako i ostane.. imas koje simptome?
Stalno mi je muka, po noći nekoliko puta u wc i umorna sam, stvari mi ispadaju iz ruku, zaboravljam ma sve. Zna li neko kad će mučnine prestat? Pitam za prijatelja 😂😂😂
Cure drago mi je da je i kod vas sve uredu na pregledima.
Hoce, tamo oko 12.tt 🙈 ali sve ovisi..
Moj je tlak isto koma i osjetim da me danas svako toliko lagano zigne glava..
Mali, cesti obroci, puno vode i mali slanija hrana.. ali nema tu bas neke pomoci..
Cestitam svima na lijepim vijestima sa pregleda ❤️
Meni je ginekologica prepisala neke tablete za mučninu, kaže 2x dnevni ako prva ujutro pomogne nema potrebe za drugom. Nema ih u ljekarnama treba ih narucit.
Cure javljam se i ja nakon pregleda i pocetkog soka.. imamo 2 ❤️ koja kucaju, jednojajcani blizanci, nismo to vidjeli na proslom uzv-u i doktor i mi u soku🙈 samo se nadamo da ce sve biti dobro!
Čestitke ♥️
Cure javljam se i ja nakon pregleda i pocetkog soka.. imamo 2 ❤️ koja kucaju, jednojajcani blizanci, nismo to vidjeli na proslom uzv-u i doktor i mi u soku🙈 samo se nadamo da ce sve biti dobro!
Ajme predobro 😍 cestitam! Koji si ti tjedan?
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Mukii čestitam, pa to je odlično 🥰
Kad si prvi put išla na uzv da nisu vidjeli?
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Ajme predobro 😍 cestitam! Koji si ti tjedan?
Joj jako me strah moram priznati🙈 danas 7+4 😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Mukii čestitam, pa to je odlično 🥰
Kad si prvi put išla na uzv da nisu vidjeli?
Ne, prvi ultrazvuk se vidio samo jedan plod, i doktor se iznenadio, kaze da se ovaj drugi valjda sakrio😄 samo da sve bude okej
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Oprosti nisam ti odgovorila, prvi uzv sam radila sa 5+4
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
Wauuu, cestitam!🙏🏼🥰
Čestitam na pozitivnim i lijepim vijestima i pregledima😊sve bolje od boljeg..😊
I ja već par dana imam glavobolje, javljaju se tu i tamo, vise puta dnevno, al nisu prejake, tako da preguram
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
Cestitke!!! Blizanci su uvijek posebni!! ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji