Cao curke, evo i nas s pregleda… srce kuca i bas se lijepo culo, danas je tocno 6w4d, sve je u normali… imam jedino hematom koji nije jako strasan al uzrokuje krvarenje koje bi trebalo prestat kroz par dana. Preporuceno umjereno mirovanje
Cao curke, evo i nas s pregleda… srce kuca i bas se lijepo culo, danas je tocno 6w4d, sve je u normali… imam jedino hematom koji nije jako strasan al uzrokuje krvarenje koje bi trebalo prestat kroz par dana. Preporuceno umjereno mirovanje
Super, drago mi je 🥰 nek tako i ostane, sve u redu.
A dobro, to ima puno trudnica, povuci ce se.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Evo ja se javljam nakon pregleda, uzv je prosao dobro, prema ginekologu 7+4.
Ponudila mi je veritas test, proucavala sam panorama i nifty pa joj nisam znala odgovoriti.
Kaze njena preporuka je veritas. Znam da oni svi imaju neke provizije, ali ne znam mogu li pogriješiti sa veritasom.
TIMI95 bar te još migrene nisu snašle.
Ja se vratila sa pregleda sve okej, srce kuca veličina je uredu za tjedne. Izgleda da sam 6+2 danas.
Ma da, dobro je..ali evo, danas sam spavala vec 2 puta i jos mi se spava 🙈
Super da je sve u redu, nek tako i ostane.. imas koje simptome?
Stalno mi je muka, po noći nekoliko puta u wc i umorna sam, stvari mi ispadaju iz ruku, zaboravljam ma sve. Zna li neko kad će mučnine prestat? Pitam za prijatelja 😂😂😂
Cure drago mi je da je i kod vas sve uredu na pregledima.
Curkeee cestitam na super pregledima 🤗. Neka se nastavi u istom tonu 🤞🏻.
Ja sam maloprije izmjerila tlak 99/65, osjećam se ko da ću se srušiti cijeli dan. Bas mi nije dobro danas, ne znam je li do vremena ili trudnoće 😅
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Čestitam i ja svima na pregledima koji su odlično prošli 😊
Makarena, ako imaš niski tlak, uzmi nešto slano i pij dosta vode kroz dan. Trebalo bi pomoći.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Čestitam i ja svima na pregledima koji su odlično prošli 😊
Makarena, ako imaš niski tlak, uzmi nešto slano i pij dosta vode kroz dan. Trebalo bi pomoći.
Mislim da sam popila 3 litre danas, inače dosta vode pijem, sad me bas puno traži 😅 jela sam i slanog, ali evo ništa. Moguće da je i do vremena, bas je neki pritisak vani cijeli dan
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
TIMI95 bar te još migrene nisu snašle.
Ja se vratila sa pregleda sve okej, srce kuca veličina je uredu za tjedne. Izgleda da sam 6+2 danas.
Ma da, dobro je..ali evo, danas sam spavala vec 2 puta i jos mi se spava 🙈
Super da je sve u redu, nek tako i ostane.. imas koje simptome?
Stalno mi je muka, po noći nekoliko puta u wc i umorna sam, stvari mi ispadaju iz ruku, zaboravljam ma sve. Zna li neko kad će mučnine prestat? Pitam za prijatelja 😂😂😂
Cure drago mi je da je i kod vas sve uredu na pregledima.
Hoce, tamo oko 12.tt 🙈 ali sve ovisi..
Moj je tlak isto koma i osjetim da me danas svako toliko lagano zigne glava..
Mali, cesti obroci, puno vode i mali slanija hrana.. ali nema tu bas neke pomoci..
Cestitam svima na lijepim vijestima sa pregleda ❤️
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Cure javljam se i ja nakon pregleda i pocetkog soka.. imamo 2 ❤️ koja kucaju, jednojajcani blizanci, nismo to vidjeli na proslom uzv-u i doktor i mi u soku🙈 samo se nadamo da ce sve biti dobro!
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Cure javljam se i ja nakon pregleda i pocetkog soka.. imamo 2 ❤️ koja kucaju, jednojajcani blizanci, nismo to vidjeli na proslom uzv-u i doktor i mi u soku🙈 samo se nadamo da ce sve biti dobro!
Vauu, čak dva ❤️❤️ 😀
Duple čestitike 👏👏
Sortiraj odgovore
Najstariji