Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hamala
    20. Svibanj 2025. 12:28

Blondy

Ja sam obavila pregled, sve je uredno, za 3 tjedna idem na anomaly i kombinirani, nipt necu raditi. Danas san 9 tj i vec se vide ruke, noge, gin ima jako dobar uzv. Nestvarno koliko se dobro vidi nesto tako malo

Super, nek se samo tjedan nastavi sa dobrim uzv-ovima!

Meni su jucer dosli rezultati Panorame. Sve je low risk i stize nam deckic 💙

👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
    🧑 87.god., OAT
    Repromed
    10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
    03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵

• m_rosie
    20. Svibanj 2025. 12:31

Jeli se neka od vas susrela s glavoboljom? Ja sam evo na pragu 11-og tjedna i jutros, jedno sat nakon sam se probudila glava me počela tako boljeti da sam jedva gledala na oči 🤯 I tek sad kad sam pojela ručak mi se smirilo, skoro kao da me prestala boljeti. A nemogu reći da sam bila gladna, do ručka sam pojela bananu i jedan fortia običan jogurt i jedan mali čokoladni puding lagano jutro. Ništa na poslu nisam napravila koliko me boljelo🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ a eto, nemogu reći da sam bila gladna 😏

I vi koje ste imale prijašnje trudnoće, kad ste počele mazati stomak zbog strija? S čim? I jeli samo stomak ili i bedre? 🤦🏻‍♀️ već mi se stomak primjeti pa neznam jeli bi već trebalo početi mazati 🤦🏻‍♀️

I evo, mi više ne skrivamo trudnoću - nakon jučerašnjeg pregleda 🥰 i napokon više nemoram sakrivati stomak odjećom 😂

• Hamala
    20. Svibanj 2025. 13:01

m_rosie meni su glavobolje krenule s nekih 10 tjedan i od tad mi se pojavljuju svaki ili svaki drugi dan. Nisam jos otkrila da mi nesto pomogle u tom trenu. Isto mi je problem na poslu jer skoro nis ne pravim kad me uhvati glavobolja.

👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
    🧑 87.god., OAT
    Repromed
    10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
    03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵

• Tinchy300
    20. Svibanj 2025. 13:09

Hamala

Blondy

Ja sam obavila pregled, sve je uredno, za 3 tjedna idem na anomaly i kombinirani, nipt necu raditi. Danas san 9 tj i vec se vide ruke, noge, gin ima jako dobar uzv. Nestvarno koliko se dobro vidi nesto tako malo

Super, nek se samo tjedan nastavi sa dobrim uzv-ovima!

Meni su jucer dosli rezultati Panorame. Sve je low risk i stize nam deckic 💙

Čestitam :)

Koliko ste čekali nalaze Panorame?

miniii20
    20. Svibanj 2025. 13:17

Mene glavobolja već tjedan dana ali migrena i to bude užas. 
    Ovo mi je prva trudnoća ali znam da mi je kuma u Srbiji uzimala striet kremu ima je i u BIH kupit nije imala ni jednu striju u 2 trudnoće. 

• m_rosie
    20. Svibanj 2025. 13:23

Hamala, miniii20 ajmeeeeee. Meni je danas prvi dan pa ću vidjeti, s tim da mi se smirilo nakon ručka. Ali cijelo jutro jedva fukncioniram. I baš sam nekako nikakva danas, pospana, baš se osjećam nikako

Neznam kad bi trebalo početi mazati, jeli odmah jer stomak već raste ili tek poslije. E ja sam u Hrvatskoj :D čitala sam po nekim forumima da je obično bademovo ulje ok - pa neznam

Prva trudnoća, toliko svega, u ništa upućena. A gdje su još mjeseci koji dolaze....

Timi95
    20. Svibanj 2025. 13:42

m_rosie

Jeli se neka od vas susrela s glavoboljom? Ja sam evo na pragu 11-og tjedna i jutros, jedno sat nakon sam se probudila glava me počela tako boljeti da sam jedva gledala na oči 🤯 I tek sad kad sam pojela ručak mi se smirilo, skoro kao da me prestala boljeti. A nemogu reći da sam bila gladna, do ručka sam pojela bananu i jedan fortia običan jogurt i jedan mali čokoladni puding lagano jutro. Ništa na poslu nisam napravila koliko me boljelo🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ a eto, nemogu reći da sam bila gladna 😏

I vi koje ste imale prijašnje trudnoće, kad ste počele mazati stomak zbog strija? S čim? I jeli samo stomak ili i bedre? 🤦🏻‍♀️ već mi se stomak primjeti pa neznam jeli bi već trebalo početi mazati 🤦🏻‍♀️

I evo, mi više ne skrivamo trudnoću - nakon jučerašnjeg pregleda 🥰 i napokon više nemoram sakrivati stomak odjećom 😂

Jesam, obe trudnoce od 7.tt pa do 12.tt migrene sa aurom.. skoro svaki dan.. 😵‍💫 za sad jos nemam, ali znam da me uskoro i to ceka 🫣😏

Mazala sam se inace sa Bio-oil, a ovu trudnocu se mazem sa kokosom onom u tegli..

Super, drago mi je 🥰
    Ja uopce ne skrivam i nadam se da je sve kako treba 😄

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• mamacita
    20. Svibanj 2025. 14:05

Pozdrav zenice, meni je prebacen ipak pregled na 29.5.. Jedva cekam, samo neka sve bude dobro…

miniii20
    20. Svibanj 2025. 14:36

TIMI95 bar te još migrene nisu snašle. 

Ja se vratila sa pregleda sve okej, srce kuca veličina je uredu za tjedne. Izgleda da sam 6+2 danas. 

Timi95
    20. Svibanj 2025. 16:16

miniii20

TIMI95 bar te još migrene nisu snašle.

Ja se vratila sa pregleda sve okej, srce kuca veličina je uredu za tjedne. Izgleda da sam 6+2 danas.

Ma da, dobro je..ali evo, danas sam spavala vec 2 puta i jos mi se spava 🙈

Super da je sve u redu, nek tako i ostane.. imas koje simptome?

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.