Ja sam obavila pregled, sve je uredno, za 3 tjedna idem na anomaly i kombinirani, nipt necu raditi. Danas san 9 tj i vec se vide ruke, noge, gin ima jako dobar uzv. Nestvarno koliko se dobro vidi nesto tako malo
Super, nek se samo tjedan nastavi sa dobrim uzv-ovima!
Meni su jucer dosli rezultati Panorame. Sve je low risk i stize nam deckic 💙
👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
🧑 87.god., OAT
Repromed
10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵
Jeli se neka od vas susrela s glavoboljom? Ja sam evo na pragu 11-og tjedna i jutros, jedno sat nakon sam se probudila glava me počela tako boljeti da sam jedva gledala na oči 🤯 I tek sad kad sam pojela ručak mi se smirilo, skoro kao da me prestala boljeti. A nemogu reći da sam bila gladna, do ručka sam pojela bananu i jedan fortia običan jogurt i jedan mali čokoladni puding lagano jutro. Ništa na poslu nisam napravila koliko me boljelo🤦🏻♀️🤦🏻♀️ a eto, nemogu reći da sam bila gladna 😏
I vi koje ste imale prijašnje trudnoće, kad ste počele mazati stomak zbog strija? S čim? I jeli samo stomak ili i bedre? 🤦🏻♀️ već mi se stomak primjeti pa neznam jeli bi već trebalo početi mazati 🤦🏻♀️
I evo, mi više ne skrivamo trudnoću - nakon jučerašnjeg pregleda 🥰 i napokon više nemoram sakrivati stomak odjećom 😂
m_rosie meni su glavobolje krenule s nekih 10 tjedan i od tad mi se pojavljuju svaki ili svaki drugi dan. Nisam jos otkrila da mi nesto pomogle u tom trenu. Isto mi je problem na poslu jer skoro nis ne pravim kad me uhvati glavobolja.
👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
🧑 87.god., OAT
Repromed
10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵
Ja sam obavila pregled, sve je uredno, za 3 tjedna idem na anomaly i kombinirani, nipt necu raditi. Danas san 9 tj i vec se vide ruke, noge, gin ima jako dobar uzv. Nestvarno koliko se dobro vidi nesto tako malo
Super, nek se samo tjedan nastavi sa dobrim uzv-ovima!
Meni su jucer dosli rezultati Panorame. Sve je low risk i stize nam deckic 💙
Čestitam :)
Koliko ste čekali nalaze Panorame?
Mene glavobolja već tjedan dana ali migrena i to bude užas.
Ovo mi je prva trudnoća ali znam da mi je kuma u Srbiji uzimala striet kremu ima je i u BIH kupit nije imala ni jednu striju u 2 trudnoće.
Hamala, miniii20 ajmeeeeee. Meni je danas prvi dan pa ću vidjeti, s tim da mi se smirilo nakon ručka. Ali cijelo jutro jedva fukncioniram. I baš sam nekako nikakva danas, pospana, baš se osjećam nikako
Neznam kad bi trebalo početi mazati, jeli odmah jer stomak već raste ili tek poslije. E ja sam u Hrvatskoj :D čitala sam po nekim forumima da je obično bademovo ulje ok - pa neznam
Prva trudnoća, toliko svega, u ništa upućena. A gdje su još mjeseci koji dolaze....
Jeli se neka od vas susrela s glavoboljom? Ja sam evo na pragu 11-og tjedna i jutros, jedno sat nakon sam se probudila glava me počela tako boljeti da sam jedva gledala na oči 🤯 I tek sad kad sam pojela ručak mi se smirilo, skoro kao da me prestala boljeti. A nemogu reći da sam bila gladna, do ručka sam pojela bananu i jedan fortia običan jogurt i jedan mali čokoladni puding lagano jutro. Ništa na poslu nisam napravila koliko me boljelo🤦🏻♀️🤦🏻♀️ a eto, nemogu reći da sam bila gladna 😏
I vi koje ste imale prijašnje trudnoće, kad ste počele mazati stomak zbog strija? S čim? I jeli samo stomak ili i bedre? 🤦🏻♀️ već mi se stomak primjeti pa neznam jeli bi već trebalo početi mazati 🤦🏻♀️
I evo, mi više ne skrivamo trudnoću - nakon jučerašnjeg pregleda 🥰 i napokon više nemoram sakrivati stomak odjećom 😂
Jesam, obe trudnoce od 7.tt pa do 12.tt migrene sa aurom.. skoro svaki dan.. 😵💫 za sad jos nemam, ali znam da me uskoro i to ceka 🫣😏
Mazala sam se inace sa Bio-oil, a ovu trudnocu se mazem sa kokosom onom u tegli..
Super, drago mi je 🥰
Ja uopce ne skrivam i nadam se da je sve kako treba 😄
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Pozdrav zenice, meni je prebacen ipak pregled na 29.5.. Jedva cekam, samo neka sve bude dobro…
TIMI95 bar te još migrene nisu snašle.
Ja se vratila sa pregleda sve okej, srce kuca veličina je uredu za tjedne. Izgleda da sam 6+2 danas.
TIMI95 bar te još migrene nisu snašle.
Ja se vratila sa pregleda sve okej, srce kuca veličina je uredu za tjedne. Izgleda da sam 6+2 danas.
Ma da, dobro je..ali evo, danas sam spavala vec 2 puta i jos mi se spava 🙈
Super da je sve u redu, nek tako i ostane.. imas koje simptome?
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji