Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    PiaBuu
    19. Svibanj 2025. 18:49

Mara, ja bih još pričekala, rano mi je to…
    Svaka trudnoca je različita, ja sam imala isto krvarenje al to je bilo radi hematoma i evo na kraju imam curicu uz sebe :) 

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

• lala39
    19. Svibanj 2025. 22:51

I kod mene je bilo krvavih tragova, smedjih, rozih, danima, Bogu hvala sve je stalo i evo sve je uredu..ja sam veceras bila na pregledu, joj beba je nevjerojatno nemirna bila, okretala se, vrtila rukicama, ovo mi je bilo prvi put u životu vidjeti, predivno☺ kod nas nuhalni 1,6mm kaze doc da je to uredu, beba 6,3 cm, napreduje, radila doubl test iz krvi, pa cemo vidjet rezultate.. želim vam svima sretne buduće preglede😊

2023-missed 6+5
    2024-IVF, neuspješno
    03/2025 +

• Mukii
    20. Svibanj 2025. 08:26

lala39

I kod mene je bilo krvavih tragova, smedjih, rozih, danima, Bogu hvala sve je stalo i evo sve je uredu..ja sam veceras bila na pregledu, joj beba je nevjerojatno nemirna bila, okretala se, vrtila rukicama, ovo mi je bilo prvi put u životu vidjeti, predivno☺ kod nas nuhalni 1,6mm kaze doc da je to uredu, beba 6,3 cm, napreduje, radila doubl test iz krvi, pa cemo vidjet rezultate.. želim vam svima sretne buduće preglede😊

Bas lijepe vijesti😍 super!

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Blondy
    20. Svibanj 2025. 09:08

Ja sam obavila pregled, sve je uredno, za 3 tjedna idem na anomaly i kombinirani, nipt necu raditi. Danas san 9 tj i vec se vide ruke, noge, gin ima jako dobar uzv. Nestvarno koliko se dobro vidi nesto tako malo

• Mukii
    20. Svibanj 2025. 09:14

Blondy

Ja sam obavila pregled, sve je uredno, za 3 tjedna idem na anomaly i kombinirani, nipt necu raditi. Danas san 9 tj i vec se vide ruke, noge, gin ima jako dobar uzv. Nestvarno koliko se dobro vidi nesto tako malo

Super, bitno da je sve dobro😊 bas lijepo da si sve uspjela vidjeti! 

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• jagoda20
    20. Svibanj 2025. 09:21

Blondy

Super! Drago mi je da je sve odlično, neka se tako i nastavi. 

Timi95
    20. Svibanj 2025. 09:28

Blondy

Super, nek tako i ostane 🥰

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Blondy
    20. Svibanj 2025. 11:46

Hvala cure, cekamo i ostale s pregleda. Mislim da nas je danas dosta na redu

• Tinchy300
    20. Svibanj 2025. 11:54

Blondy

super, samo neka se tako i nastavi.

ostalim curkama sretno na pregledu :)

• donna9
    20. Svibanj 2025. 12:12

Blondy

Prekrasno! Meni je to isto bilo fascinantno u prvoj trudnoći. Tako rano sve vidjeti, totalno nepojmljivo mi je bilo da stvarno pravi mali čovjek raste u meni😂

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.