Mara, ja bih još pričekala, rano mi je to…
Svaka trudnoca je različita, ja sam imala isto krvarenje al to je bilo radi hematoma i evo na kraju imam curicu uz sebe :)
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
I kod mene je bilo krvavih tragova, smedjih, rozih, danima, Bogu hvala sve je stalo i evo sve je uredu..ja sam veceras bila na pregledu, joj beba je nevjerojatno nemirna bila, okretala se, vrtila rukicama, ovo mi je bilo prvi put u životu vidjeti, predivno☺ kod nas nuhalni 1,6mm kaze doc da je to uredu, beba 6,3 cm, napreduje, radila doubl test iz krvi, pa cemo vidjet rezultate.. želim vam svima sretne buduće preglede😊
2023-missed 6+5
2024-IVF, neuspješno
03/2025 +
I kod mene je bilo krvavih tragova, smedjih, rozih, danima, Bogu hvala sve je stalo i evo sve je uredu..ja sam veceras bila na pregledu, joj beba je nevjerojatno nemirna bila, okretala se, vrtila rukicama, ovo mi je bilo prvi put u životu vidjeti, predivno☺ kod nas nuhalni 1,6mm kaze doc da je to uredu, beba 6,3 cm, napreduje, radila doubl test iz krvi, pa cemo vidjet rezultate.. želim vam svima sretne buduće preglede😊
Bas lijepe vijesti😍 super!
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Ja sam obavila pregled, sve je uredno, za 3 tjedna idem na anomaly i kombinirani, nipt necu raditi. Danas san 9 tj i vec se vide ruke, noge, gin ima jako dobar uzv. Nestvarno koliko se dobro vidi nesto tako malo
Ja sam obavila pregled, sve je uredno, za 3 tjedna idem na anomaly i kombinirani, nipt necu raditi. Danas san 9 tj i vec se vide ruke, noge, gin ima jako dobar uzv. Nestvarno koliko se dobro vidi nesto tako malo
Super, bitno da je sve dobro😊 bas lijepo da si sve uspjela vidjeti!
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Super! Drago mi je da je sve odlično, neka se tako i nastavi.
Super, nek tako i ostane 🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Hvala cure, cekamo i ostale s pregleda. Mislim da nas je danas dosta na redu
super, samo neka se tako i nastavi.
ostalim curkama sretno na pregledu :)
Prekrasno! Meni je to isto bilo fascinantno u prvoj trudnoći. Tako rano sve vidjeti, totalno nepojmljivo mi je bilo da stvarno pravi mali čovjek raste u meni😂
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji