Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miniii20
    19. Svibanj 2025. 14:34

Ja iskreno nebi radila nifty imam 26 godina i nekako mislim da bi sve trebalo bit okej uz to šta nikad nismo imali neke obiteljske tj genetske probleme. Sta vi mislite ? 

• dea3
    19. Svibanj 2025. 14:34

Simm95

Cure ja Vas napuštam. Nažalost današnja beta je pala na 52… Ni ovaj put ništa.. Nemam sreće..

Vama svima želim svu sreću i da uspijete. 💕

Žao mi je. 
    Iako znam da u tim situacijama nema pravih riječi utjehe. 
    Važno je samo da ne odustaneš. 
    Jednom mora uspjeti 🌹🙏

Timi95
    19. Svibanj 2025. 14:50

Mukii meni se isto Panorama cini bolja opcija pa cu pitati ginekologa za to. 

Miniii20 pa gle, ja sam prvi put imala 22god, drugi 24god i nisam radila, samo obicni probir koji se ne placa.. sad imam 29god i napravil bi ga, a muz ima 38god.. kod nas u fam isto sve okej.. ali ovako cemo odmah saznati spol, jer moji klinci ne mogu docekati 😅🙈
    Mislim da nema potrebe da ga radis 😄

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

EllaMS
    19. Svibanj 2025. 15:22

Evo ja sam baš danas odradila Panoramu. Išla sam u Breyer. Ona se može od 9 tt, a nifty od 10 ako se ne varam. Meni je moja ginekologica rekla da ona preferira Panoramu.
    Meni polako dolaze nalazi, više manje mi je sve dobro, osim željeza, koje je baš lose.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• m_rosie
    19. Svibanj 2025. 15:36

Hvalaaaaaa cure 🤍

Simm 95 jako mi je žao! Drži se i sretno, da uskoro ugledaš novi ➕️ i da dođe i bebica 🤞🤞

Paola_32 ja sam radila nifty (jer moj doktor radi s njima, a u malom sam gradu. Prijateljice isto radile nifty, pa eto 🤷🏻‍♀️). Svakako se radi i UZV, anomaly scan bi trebao pokazati neku naznaku ako nešto nije ok. Nifty je kao od 10 tjedna, ali doktor je rekao da neka uđemo u 11-ti tjedan, jer se zna dogoditi da bude niska fetalna frakcija pa onda treba ponoviti 🤦🏻‍♀️

• donna9
    19. Svibanj 2025. 16:11

miniii20

Ja iskreno nebi radila nifty imam 26 godina i nekako mislim da bi sve trebalo bit okej uz to šta nikad nismo imali neke obiteljske tj genetske probleme. Sta vi mislite ?

A to svak treba odlučiti za sebe. Nifty i slični testovi su skoro sto posto pouzdani za razliku od onog probira u bolnici i ja volim znat na čemu sam, odnosno potvrditi da dijete nema kromosomske poremećaje koji se ispituju niftijem, tako da sam ga radila u prošloj trudnoći, a planiram i u ovoj ako dođemo do tu🤷

💃ok 🤵oligoastheno/azoo
    05/24 - IVF/ICSI - Stigao dečko☺️
    05/25 ➕

• Paola_32
    19. Svibanj 2025. 16:23

Hvala, nifty ide i na uputnicu ili samo privatno? 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

miniii20
    19. Svibanj 2025. 17:05

MARA5 - možda stvarno nije ništa. 
    Nemoj se odma obeshrabriti, uzmi bolovanje i lezi doma. Kad ti je pregled kod tvog ginekologa ? 

• m_rosie
    19. Svibanj 2025. 17:43

Paola_32

Hvala, nifty ide i na uputnicu ili samo privatno?

Samo kombinirani probir ide preko HZZO-a uz uputnicu od ginekologa. Ovi prenatalni testovi kao nifty, panorama i ostali se plaćaju. Ja sam uzela nifty plus i platila sam ga 610,xx €. Popunili neki upitnik, UZV gdje je mjerio bebu, nuhalni nabor i tako on to nešto pogleda. Meni je danas gledao i vaginalno i preko stomaka. Rezultati za cca 7-10 dana mislim da dodu

Timi95
    19. Svibanj 2025. 18:40

Mara5

Meni nažalost šesti tjedan nije najbolje počeo…Na poslu primjetila krvarenje ( par crvenih crtica, a nakon tog roskasti bris na gaćicama ). Na hitnoj doktorica vidjela samo pravilnu gestacijsku vrećicu s mogućom žumanjčanom vrećicom, ali bez ploda…
    Danas sam 6+1, u prvoj trudnoci se plod vidio vec s 5+5, tako da se bojim da neće dobro završiti.

Mislim da nema mjesta panici.. jos je dosta rano.. i nije svaka trudnoca ista, tako da ne gubi nadu i samo pozitivno. Kad ides opet na pregled? 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.