Kod mene nikad dosadno, tako da mi ke sada krenulo neko krvarenje, prvo na donjem vešu a kad sam otišla na wc prilikom brisanja. Evo sad i neka žilica upala u školjku 🤷
Grudi me i dalje rasturaju tako da bi to pripisala jučerašnjem odnosu i stalnom dizajnu djevojčice 🤷 ako je netko pametniji od mene po tom pitanju neka me smiri 🙏 jer kao hladnokrvna sam ali nisam 🙄
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Kod mene nikad dosadno, tako da mi ke sada krenulo neko krvarenje, prvo na donjem vešu a kad sam otišla na wc prilikom brisanja. Evo sad i neka žilica upala u školjku 🤷
Grudi me i dalje rasturaju tako da bi to pripisala jučerašnjem odnosu i stalnom dizajnu djevojčice 🤷 ako je netko pametniji od mene po tom pitanju neka me smiri 🙏 jer kao hladnokrvna sam ali nisam 🙄
Zaista se nisam susretala sa tim, prva mi je trudnoca. Ja bih sutra nazvala doktoricu i posavjetovala bih se sa njom. Nadam se da ce sve biti oke i drzim fige ❤️❤️❤️
Usput da te naruzim, moras se cuvati ❤️
Odi doktoru draga dobit ces dufaston ili utrogestan!! Ja sam imala krvaruckanja od 5 tt do nekih 12 tt na terapiji san i danas dufaston 3*1 !! Odi i budi u miru i ne moj malenu dizat pricuvaj se!!! Sretno ti🥰
+ 10.10.
21.6.2025. stize nam🩷
Od jutra je krvarenje pojačano, a od prije 2h prisutni su i bolovi u trbuhu tako da mislim da je krenuo spontani. Ugrušaka i dalje nema, a i grudi su se smanjile i bole manje nego jučer 😭😭
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Od jutra je krvarenje pojačano, a od prije 2h prisutni su i bolovi u trbuhu tako da mislim da je krenuo spontani. Ugrušaka i dalje nema, a i grudi su se smanjile i bole manje nego jučer 😭😭
Ajme bas mi je zao.. ali i moj savjet je odi na hitnu da te pogledaju da mozda nije kakav hematom.. meni je tako bilo u prvoj trudnoci, krvarila uzasno s ugruscima, ali je na kraju ipak sve bilo okej. Svu srecu ti zelim!
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Doktor mi je dao terapiju duphaston 3x2 i pregled sutra popodne. Bolovi su se smanjili, u nekim momentima ih ni nema 🤞 možda ipak bude sve uredu na kraju 🙏
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Ajme super, neka ide samo na bolje, bas mi je drago 🤗 cuvaj se i samo polako.
04/25 💔 Missed ab
2021 💙
Ajme super, neka ide samo na bolje, bas mi je drago 🤗 cuvaj se i samo polako.
99,99% sam sigurna da je spontani. Jer su mi grudi skroz splasnule i ne bole me više 😔
Tako sam tužna, ovo danas me pogodilo i za prošli put kad nisam ni suzu pustila. Sutra me tako strah otići kod njega kad znam da partner ne može sa mnom. Još mi je jučer curica dotrčala u naručje i rekla mama ti imaš bebu u trbuhu i počela ga ljubit. I kad god je pogledam krene mi se plakat jer znam koliko se veseli bebi. Evo baš me lomi ovo sada 😭😭😭
Oprostite, ne želim vam unositi negativnu energiju, samo mi sada treba mjesto gdje mogu iznijeti svoje emocije. Javim se sutra da se potvrdi moja sumnja i onda se odjavljujem sa ovog foruma 😔
👩 33
👦 35
👨👩👧 2020
💔 Missed ab 11/2024
💔 Spontani 04/2025
Sortiraj odgovore
Najstariji