Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Paola_32
    17. Svibanj 2025. 07:18

mimica777

Zaboravila sam napomenuti da bi mi sada bio 5. tjedan.

Mimica, žao mi je😔 mislim da uvijek možeš otići na hitnu, oni će te poslati na odjel ginekologije. Tako je bilo u mom slučaju jer isto vikendom nije radila. Što se krvarenja tiče, ne znam. 

PiaBuu ja sam imala problema s inzulinskom rezistencijom i dobila sam besplatno savjetovanje oko prehrane u sklopu bolnice. Možda ti doktorica može dati uputnicu sad zbog trudnoće.

Kako staviti fotografiju ovdje? Našla sam odličnu tablicu za betu pa za sve buduće trudnice koje budu u brizi kao i ja, da se može naći. 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

• lala39
    17. Svibanj 2025. 07:52

mimica777

Molim vas za pomoc. Vadila sam betu u srijedu i bila je 23, jucer je bila 12. Sve mi je jasno, osim sto trebam dalje raditi? S obzirom da je vikend ne mogu zvati gin, a vjerujem da bih trebala. Zna li neka od vas u kojem vremenu mogu ocekivati krvarenje? Hvala svima unaprijed na odgovorima…

Ja sam na ultrazvuku otkrila da plod nije ziv, prestala sam piti duphaston, i od toga nakon 10 dana krvarenje.. s obzirom da mi je bila manja trudnoca doktorica je čekala, rekla mi je do 15 dana, da izbjegnem kiretazu, i tako i bilo, samo otislo

2023-missed 6+5
    2024-IVF, neuspješno
    03/2025 +

• lala39
    17. Svibanj 2025. 07:55

I zaista mi je zao mimice, teško je bas, znam.. i ja sam imala, a evo sad Bogu hvala dobro napreduje druga trudnoca

2023-missed 6+5
    2024-IVF, neuspješno
    03/2025 +

• Mukii
    17. Svibanj 2025. 08:03

mimica777

Molim vas za pomoc. Vadila sam betu u srijedu i bila je 23, jucer je bila 12. Sve mi je jasno, osim sto trebam dalje raditi? S obzirom da je vikend ne mogu zvati gin, a vjerujem da bih trebala. Zna li neka od vas u kojem vremenu mogu ocekivati krvarenje? Hvala svima unaprijed na odgovorima…

Zao mi je..vjerujem da je tesko..mislim da ne moras nista sada za vikend, beta pada sto je bitno, nazovi doktoricu u ponedjeljak

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

Ivis
    17. Svibanj 2025. 08:13

PiaBuu možeš tražiti doktoricu opće prakse uputnicu, mislim da je A3, za nutricionističko savjetovanje. Imaš na Rebru preko uputnice, ali imaš i besplatno savjetovalište (za njega ti ne treba uputnica), mislim ima u domu zdravlja na Sigetu.
    Od privatnih, ima poliklinika Aviva sigurno, a ima dosta samostalnih nutricionista, oni su malo skuplji, ovisno što trebaš. Prije ćeš doći na red kod privatnih 🙈
    Mimice žao mi je ☹️ možda da odeš na hitnu. 

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

Timi95
    17. Svibanj 2025. 08:30

Mimica  jako mi je zao 😏❤️ 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• mimica777
    17. Svibanj 2025. 08:50

Hvala vam svima na podršci, trenutno se osjecam kao da sam sama na svijetu, ali vjerujem da svima bude tako u ovoj situaciji. Stvarno se nadam da će idući pita biti bolje. 🥺

• donna9
    17. Svibanj 2025. 09:04

Timi95 hvala ti na podršci🥰
    Makarena kako se frendica snašla s tako malom razlikom? Kad postane lakše😂
    Mimica jako mi je žao, drži se♥️

Ja sam bila na prvom pregledu i trudnoća je manja za tjedan dana nego po ZM. Kaže dr da je moguće da je bila kasnija ovulacija, ali poznajem svoje tijelo i sjećam se kako je bilo lani u prošloj trudnoći kad je išlo sve kako treba tako da nisam baš optimistična😬

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Anica88
    17. Svibanj 2025. 10:36

Slucajno sam kliknula na ovu temu i vidim da ima vise cura s teme pracenje ovulacije trakicama 🎉🎉🎉

EllaMS, Blondy, Makarena, cestitam ♥️♥️♥️ bas mi je drago 😊

A i zao da niste sa mnom na jesenskim bebama 😆

Donna9, kolika ce ti biti razlika? Meni bude godina i pol i bas me strah… nadam se da ce se brzo poceti igrati pa da kasnije bude lakse…

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

• donna9
    17. Svibanj 2025. 11:16

Anica88

Slucajno sam kliknula na ovu temu i vidim da ima vise cura s teme pracenje ovulacije trakicama 🎉🎉🎉

EllaMS, Blondy, Makarena, cestitam ♥️♥️♥️ bas mi je drago 😊

A i zao da niste sa mnom na jesenskim bebama 😆

Donna9, kolika ce ti biti razlika? Meni bude godina i pol i bas me strah… nadam se da ce se brzo poceti igrati pa da kasnije bude lakse…

Anica88 11 ili 12 mjeseci🙈 

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.