Meni je ovaj tjedan od ponedjeljka do danas + 2kg na vagi, iako dosta teško inače dobivam kg. Nekako ne vjerujem da su to kg koji će se zadržati, slabo mi probava radi i sve mi je nekako usporeno u tijelu.
Jedem češće jer me uhvati mučnina svakih 2,3 sata, ali ne jedem neke gluposti.
Sad sam već dobila simptome kao što je umor, legnem u 8 spavati i to jedva izdržim, mučnine su prisutne.
Proci ce. Do 12.tt bi to trebalo polako prestati.. ali oko 8.tt su mucnine najizrazenije.. lagana hrana, puno tekucine i odmor.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Blondy i Timi95 ajmeeee, blago vam se - to je suuuper Nadati ću se da će tako i meni biti
stalno mislim o tome da ću se previše udebljati i da će onda biti drama sa skidanjem tih kg nakon trudnoće
zato svako jutro wc pa stajanje na vagu
Blondy i Timi95 ajmeeee, blago vam se - to je suuuperNadati ću se da će tako i meni biti
stalno mislim o tome da ću se previše udebljati i da će onda biti drama sa skidanjem tih kg nakon trudnoće
Inace zene koju su mrsavije dobiju vise kg, a deblje manje kg.. mi mrsavije se samo popunimo di nam je "falilo".. a mrsavljenje ovisi od zene do zene.. meni je islo bez problema dole, dok znam zene koje nisu nikad skinule kg koje su dobile..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Blondy i Timi95 ajmeeee, blago vam se - to je suuuperNadati ću se da će tako i meni biti
Inace zene koju su mrsavije dobiju vise kg, a deblje manje kg.. mi mrsavije se samo popunimo di nam je "falilo".. a mrsavljenje ovisi od zene do zene.. meni je islo bez problema dole, dok znam zene koje nisu nikad skinule kg koje su dobile..
Zato me i strah jer sam ušla u trudnoću s 10 kg viška koje nisam uspjela skinuti nakon prometne. A i inače nisam lako mršavila
Pozdrav svima, evo ja bi se priključila na zimske bebe, iako bi mogla i u jesenske bebe, ali one su mi već otisle daleko s temom. Ovo mi je druga trudnoća, termin je 19.11. Za sada bez ikakvih znakova i simptoma trudnoće, osim što trbuh raste puno, punoo brže nego prvi put. Veselim se druženju s vama i želim svima nama ugodne trudnoće!
Anabanana7 dobrodošla ☺️
Ja se ne zamaram kilama. Vagala sam se jedino na pregledu i nekidan sam stala na svoju vagu i pokazuje -2kg pa sad ne znam jesu vage neusklađene ili sam stvarno izgubila nešto. U prvoj trudnoći sam dobila 10kg koji su otišli u roku mjesec dana od poroda. Skinut ću ih kako tako. Onako stvaramo čudo u sebi, hranimo, brinemo i štitimo te bebice od prvog dana, izgled mi je najmanji problem trenutno, samo nek sve bude ok 🙏🏻❤️.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Anabanana dobrodosla!😍
Ja vjerujem da cu se udebljati, ali bas kako Makarena kaze ne opterecujem se, bitno da sve bude dobro, a kile cemo vec skinuti☺️
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Pozz, evo i mene na zimskim bebama… testic pokazao pozitivno 1.5., beta se pravilno dupla, jucer na 22DPO bila 8000. Jos cu sutra vaditi i 20.5. smo naruceni na prvi pregled. Citamo se ☺️
Anamarija kolika ti je bila beta kad si drugi put vadila i kad bi to bilo što se dana tiče, cca 5 tt? Pitam jer je moja na 5+3 bila 18000, gin. privatno rekla je da ne brinem, ali moja socijalna danas komentirala je da je to dosta visoko, ali da je prerano da se išta može reći ako bi bio neki kromosomski problem. Sad mi ipak nije svejedno. 😔
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Dobrodošla Anabanana, čestitam🤗
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Ne treba se previše opterećivati s kilama, ali opet vjerujem da niti jednoj nije svejedno da dobije puno kg.
Ide ljeto pa ćemo biti voća i povrća napretek, mislim da je prehrana ključno, da treba jesti raznovrsno i ne pretjerivati ni u čemu.
Naravno, sve ovisi kako se trudnica osjeća.
Na kraju krajeva, to su samo kile, skinut ćemo ih kad dođe vrijeme za to :)
Paola_32 moja beta je u 6+0 tjednu bila 19700, što mi je rečeno da je normalno.
Sortiraj odgovore
Najstariji