Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anica88
    17. Svibanj 2025. 11:29

donna9

Anica88

Slucajno sam kliknula na ovu temu i vidim da ima vise cura s teme pracenje ovulacije trakicama 🎉🎉🎉

EllaMS, Blondy, Makarena, cestitam ♥️♥️♥️ bas mi je drago 😊

A i zao da niste sa mnom na jesenskim bebama 😆

Donna9, kolika ce ti biti razlika? Meni bude godina i pol i bas me strah… nadam se da ce se brzo poceti igrati pa da kasnije bude lakse…
    Anica88 11 ili 12 mjeseci🙈

Sretno ♥️

Trazi svu mogucu pomoc koju mozes dobiti da ti bude lakse ♥️

🙋🏻‍♀️36, PCOS
    🙋🏻‍♂️33
    👶 3/2024

PiaBuu
    17. Svibanj 2025. 11:42

Mimica, zao mi je, najidealnije bi bilo da se sama očistis da ne moraš ic na kiretazu ili medikamendozno, možeš slobodno pričekat ponedjeljak.. nemoj da te to obeshrabri! 
    Meni je vise doktora reklo da nakon spontanih ( većih tjedna ) mogu Ostat trudna nakon 2/3 mjeseca.
    Samo izvadi štitnjaču i kks nakon mjesec dana, drži se! 

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

peppa0
    17. Svibanj 2025. 11:53

Mimica zao mi je, prosla sam to, tako da znam taj osjecaj.
    Meni je sve samo krenulo tako da bi ja cekala.
    Ocekuj bolno, jako i dugo krvarenje, meni je bilo bas grozno, znalo mi se zacrnit pred ocima, vrtjelo mi se u glavi. Uzmi nesto protiv bolova i zeljezo. 
    Nakon krvarenja odi na pregled da vidis jel sve ok. 
    Proci ce sve to pa u nove pobjede! ❤️

• donna9
    17. Svibanj 2025. 11:56

Anica88

donna9

Anica88

Slucajno sam kliknula na ovu temu i vidim da ima vise cura s teme pracenje ovulacije trakicama 🎉🎉🎉

EllaMS, Blondy, Makarena, cestitam ♥️♥️♥️ bas mi je drago 😊

A i zao da niste sa mnom na jesenskim bebama 😆

Donna9, kolika ce ti biti razlika? Meni bude godina i pol i bas me strah… nadam se da ce se brzo poceti igrati pa da kasnije bude lakse…
    Anica88 11 ili 12 mjeseci🙈

Sretno ♥️

Trazi svu mogucu pomoc koju mozes dobiti da ti bude lakse ♥️

Hvala ti♥️ nažalost muž i ja smo sami, od ostalih pomoć imamo malo i nimalo. Ali dobro, vidjet ćemo prvo hoće li ovo biti uredna trudnoća pa ćemo smislit nešto😃

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

EllaMS
    17. Svibanj 2025. 13:12

Anice hvala ti puuuno. 🥰 Kako si ti? Jel znaš kaj nosiš?

Mimice žao mi je, kad je tako mala beta to ti je biokemijska, kao šta sam ja imala. Budeš dobila normalno krvarenje kao da je menga. Prošla sam to i znam koliko je grozan osjećaj. Drži se i nadam se da ćeš uskoro ponovo ugledati taj plus kao i ja 😊

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• dea3
    17. Svibanj 2025. 14:21

donna9

Timi95 hvala ti na podršci🥰
    Makarena kako se frendica snašla s tako malom razlikom? Kad postane lakše😂
    Mimica jako mi je žao, drži se♥️

Ja sam bila na prvom pregledu i trudnoća je manja za tjedan dana nego po ZM. Kaže dr da je moguće da je bila kasnija ovulacija, ali poznajem svoje tijelo i sjećam se kako je bilo lani u prošloj trudnoći kad je išlo sve kako treba tako da nisam baš optimistična😬

I meni je plod od prvog uzv za tjedan manji. Kako smo mi imali ciljali dijete imali smo par odnosa prije ovulacije i zadnji max na dan ocekivane ovulacije. Poslije tocno znam da nije bilo jedno 2 tjedna nicega. Po tome ispada da je do zaceca moglo doci i punih 7-8 dana nakon zadnjeg odnosa.
    Eto, malo cudno na prvu, ali veli moj ginekolog da u medicini 2 i 2 često nisu 4. 

• Mukii
    17. Svibanj 2025. 14:50

Cure koje imate bolne grudi sada na pocetku, bole li vas stalno? Mene su boljele dosta, a danas recimo nista..

👱‍♀️ 31g
    🧔🏻‍♂️34 g
    Idiopatska neplodnost
    VV
    12/24 inseminacija - ❌
    2/25 inseminacija - ❌
    Betaplus
    ⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️

• donna9
    17. Svibanj 2025. 14:58

dea3

donna9

Timi95 hvala ti na podršci🥰
    Makarena kako se frendica snašla s tako malom razlikom? Kad postane lakše😂
    Mimica jako mi je žao, drži se♥️

Ja sam bila na prvom pregledu i trudnoća je manja za tjedan dana nego po ZM. Kaže dr da je moguće da je bila kasnija ovulacija, ali poznajem svoje tijelo i sjećam se kako je bilo lani u prošloj trudnoći kad je išlo sve kako treba tako da nisam baš optimistična😬

I meni je plod od prvog uzv za tjedan manji. Kako smo mi imali ciljali dijete imali smo par odnosa prije ovulacije i zadnji max na dan ocekivane ovulacije. Poslije tocno znam da nije bilo jedno 2 tjedna nicega. Po tome ispada da je do zaceca moglo doci i punih 7-8 dana nakon zadnjeg odnosa.
    Eto, malo cudno na prvu, ali veli moj ginekolog da u medicini 2 i 2 često nisu 4.

A jel znaš kad ti je točno bila ovulacija? Ako ne znaš, možda je bila malo kasnije, a spermiji su u tebi sačekali jajnu stanicu🤷 Meni je dr rekao datum kad misli da je bila oplodnja, a uvjerena sam da je meni ovulacija bila dosta prije toga. A koliko znam jajna stanica je spremna za oplodnju 12-24 sata. Vidjet ćemo.
    Baš to šta kažeš, 2+2 nisu uvijek 4. Da jesu, ne bih sad ni bila trudna 🤣

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Timi95
    17. Svibanj 2025. 15:15

Mukii

Cure koje imate bolne grudi sada na pocetku, bole li vas stalno? Mene su boljele dosta, a danas recimo nista..

Mene bas jako bole, cak me peku. Ne smijem ih taknuti.. uopce se ne sjecam u prve dvije trudnoce da su me na pocetku tako boljele.. cak me boli ispod pazuha 😵‍💫

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• Paola_32
    17. Svibanj 2025. 15:42

Mukii

Meni je tako bilo isto neki dan, još sam se uplašila zašto me više ne bole, ali već sljedeći dan, sve po starome 😁

Danas me baš neka slabost uhvatila, imala sam i čudne grčeve. Srećom malo su se smirili. Dosta slično kao u pms-u, je li neka od vas imala to iskustvo? Nadam se da je samo do probave nešto jer sam jučer jela pizzu, malo jaču zbog kobasica nekih, ali baš sam si to poželjela 😂 

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.