Cure koje imate bolne grudi sada na pocetku, bole li vas stalno? Mene su boljele dosta, a danas recimo nista..
Muki mene ne bole stalno. Jučer me uopće nisu boljele, i evo danas mi se vratilo ali kao pred m. Nije da me tako nešto strašno bole 🤷♀️
Čini mi se kad želiš simptome da se umiriš, da ih baš nema 😂
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Mukki, bez beige, to je normalno :)
Mene npr preko dana manje jer nosim grudnjak dok me ponoći zezaju 😂 al nekada manje, nekad vise :) koji si tj? Stavi traku da bude lakše
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Mukki, bez beige, to je normalno :)
Mene npr preko dana manje jer nosim grudnjak dok me ponoći zezaju 😂 al nekada manje, nekad vise :) koji si tj? Stavi traku da bude lakše
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Timi95 hvala ti na podršci🥰
Makarena kako se frendica snašla s tako malom razlikom? Kad postane lakše😂
Mimica jako mi je žao, drži se♥️
Ja sam bila na prvom pregledu i trudnoća je manja za tjedan dana nego po ZM. Kaže dr da je moguće da je bila kasnija ovulacija, ali poznajem svoje tijelo i sjećam se kako je bilo lani u prošloj trudnoći kad je išlo sve kako treba tako da nisam baš optimistična😬
I meni je plod od prvog uzv za tjedan manji. Kako smo mi imali ciljali dijete imali smo par odnosa prije ovulacije i zadnji max na dan ocekivane ovulacije. Poslije tocno znam da nije bilo jedno 2 tjedna nicega. Po tome ispada da je do zaceca moglo doci i punih 7-8 dana nakon zadnjeg odnosa.
Eto, malo cudno na prvu, ali veli moj ginekolog da u medicini 2 i 2 često nisu 4.
A jel znaš kad ti je točno bila ovulacija? Ako ne znaš, možda je bila malo kasnije, a spermiji su u tebi sačekali jajnu stanicu🤷 Meni je dr rekao datum kad misli da je bila oplodnja, a uvjerena sam da je meni ovulacija bila dosta prije toga. A koliko znam jajna stanica je spremna za oplodnju 12-24 sata. Vidjet ćemo.
Baš to šta kažeš, 2+2 nisu uvijek 4. Da jesu, ne bih sad ni bila trudna 🤣
Pa čak i bi rekla da je bila cca 5 dana kasnije. Tada sam imala baš te neke specificne bolove, a muž na službenom putu 😂 još sam mu napisala da mislim da smo promašili "ceo fudbal" ... Ne nadajući se da je moguce da spermiji toliko dugo prežive...ali evo..i to je moguće 😁
No prema veličini na uzv ispada da je bilo i 8 -9 dana kasnije...doktor mi je baš i službeno korigirao termin sa 30.11. na 7.12. i sad se toga držimo
No prema veličini na uzv ispada da je bilo i 8 -9 dana kasnije…doktor mi je baš i službeno korigirao termin sa 30.11. na 7.12. i sad se toga držimo
Ma to je super, spermiji su pričekali ovulaciju i sve se slaže😃
💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
Nifty ✅ Stigao dečko☺️
Zenice koje ste bile na prvom uzv, kad vam se culo srce? Ja sam danas 6t2d i bila sam jucer kod ginekologa. Na 0,5 cm smo, djeluje ok za svoju dob ali nema jos srcane aktivnosti. Vidi se plod na UZV. Je li imao tko slicno iskustvo? Isla sam kod svoje socijalne gin u Pu pa mislim si da mozda nema dobar UZV, narucila me u petak opet…
Ivis slazem se s tobom skroz😂 samo trazimo sto je ili nije simptom! 😘
Paola, Pia hvala vam cure, umirile ste me😊
Danas sam 7+1 ali kako na prvom pregledu sa 5+5 jos nismo culi srce jer je bilo rano cekam sada uzv u utorak pa cu onda staviti traku, tada cu nekako biti mirnija da je sve dobro🙈
Anamarija mene je doktor na zadnjem pregledu namjerno narucio ponovno sredinom 7 tjedna jer je rekao da se srceko do tada kod nekog cuje, kod nekog ne i da nema potrebe raditi paniku tako da mislim da mozes biti mirna😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Ja sam svoju ovulaciju pratila s trakicama tako da točno znam kad ne bila. Na prvom pregledu sam bila 6+6, srceko se vidjelo, plod je odgovarao 6+4. Na drugom pregledu sam bila 8+2, tad mi je plod odgovarao 8+5. Baš me zanima kako će biti sad u petak, tada sam 10+6.
Anamarija, ja imam frendicu koja je bila kod ginekologa i nije se vidjelo srce jer je bilo prerano, došla drugi dan i kucalo. Dakle i jedan dan igra ulogu. Zato ne treba prerano ići, pa se samo brinemo. Bit će to dobro. 😉
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Mislim da je najbolje između 7 i 8 tjedna proći, ovo 5 i 6 smatram da je prerano, bespotrebno živciranje :)
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Sortiraj odgovore
Najstariji