Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    EllaMS
    15. Svibanj 2025. 20:06

Napokon sam malo uhvatila vremena da se javim i pročitam.
    Čestitke novim curama 🥰
    Netko je pitao za odnose, mi ih bome imamo skoro svakodnevno. Sve je ok kod mene tako da nemam neke bojazni. Radila sam hrpu nalaza ovaj tjedan. Zeljezo i TSH su mi baš jako niski. Moram dodatno za štitnjaču raditi pretrage.
    A što se tiče fragmina i brijanja, mislim stvarno sam laik, ali kad sam imala jednu operaciju mene su s tim pikali svaki dan i prije i poslije operacije, pa onda mi je nekako logicno da ne bi trebale iskrvariti od brijanja. A možda je to nes drugačije. A bo 🤷‍♀️
    Ja imam pregled 23.05. baš jedva čekam da vidim koliko je bebica narasla.

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    15. Svibanj 2025. 20:07

A heparin. Jao nist glupa sam. Zanemarite 😂

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

miniii20
    15. Svibanj 2025. 20:45

m_rosie

miniii20

Ja sam već u drami zbog KG udebljala sam se možda 2-3 kg vidi mi se na glavi, šta će bit do kraja. To me toliko ubija da ću bit debela i da necu moć skinit kile.
    Neko kaže kao znamo razlog zbog kojeg smo se udebljali pa to ne beba šta ima veze, a meni to nije neko opravdanje. I to mi je prestrašno
    miniii20 u kojem si tjednu?

Ja sam danas točno 11+0 i nisam se još niti malo udebljala, jutros -300 gr od kad sam saznala da sam trudna. A nije da ne jedem, zadnja 2 tjedna su mi se smanjile mučnine i nisam se mogla najesti - stalno sam bila gladna i jela najviše slatkog i svega iz pekare, baš sam pretjerivala i idalje bila gladna. Mučnine sam imala, ali nijednom nisam povratila. S tim da sam ušla u trudnoću s 10 kg viška i zbog toga sam mislila da mi se neće stomak još primjetiti, međutim već se vidi da sam trudna.I stomak raste a kg su u -Kamufliram stomak odjećom do ponedjeljka, u ponedjeljak idem na nifty i UZV pa ćemo onda početi govoriti i neću pokrivati stomak. Stvarno ne razumijemi baš me strah i da ću se previše udebljati i da ću dobiti trudnički dijabetes. Sad najmanje zdravo jedem, nažalost, eto. S tim da još tjedan, dva pa planiram nastaviti s vježbanjem. Ne želim se previše udebljati, pa poslije to skidanje kg - a nikad nisam lako mršavila

Po M kalendar računa 7+4 ali nije u utorak na UZV je bilo 5+5 kaže gin. 
    Ma vjerojatno mi je to natečenost i voda inače sam sklonija skupljanju te vode 
    Možda je meni samo osjećaj da sam se udebljala ali nije da jedem nešto pretjerano. Ujutro me glad probudi mislim da ću se onesvistit u krevetu hhh 

miniii20
    15. Svibanj 2025. 20:49

E da vidim i ja da se odnosi spominju pa i mi skoro svaki dan. Iako sam ja malo onako da nebi ali popustim svaki put 😂

• m_rosie
    15. Svibanj 2025. 20:55

Paola_32

Žao mi je m_rosie da si sve to prošla, stvarno si hrabra i hvala ti na odgovoru. Drži se 🤞

Prošla sam cijelu temu već dvaput 😁 Vidjela sam da paze na porezotine, ali nisam ništa konkretno pronašla za britvice. Pitat ću gin. kad odem sljedeći put pa javim ovdje ako još nekog zanima. Koji laser si koristila?

Philips lumea prestige IPL BRI953/00, neogranicen broj bljeskova. Ja prezadovoljna, vec sam par godina mirna 😊 

• m_rosie
    15. Svibanj 2025. 20:57

Paola_32

m_rosie

Paola_32

Mukii znam kako je to biti u iščekivanju do uzv, ali bit će sve u redu 😊

Mara sasvim je u redu, na internetu se mogu pronaći te vrijednosti i spada u viši raspon za 5 tjedan. Ja sam se bojala jer mi je beta bila jako visoka, 18000 sa 5+3,ali rekao mi je doktor da ne brinem jer je to dosta individualno. Možda se meni zato vidjelo već i srce, to sam ih zaboravila pitati,ali kako god, važno da je sve ok za sad 🤗

Rosie znači i ti si heparinska trudnica? Nažalost ta tema nam nije uopće aktivna pa ću te ovdje pitati. Kako podnosiš bockanje? Imaš li nekih nuspojava? I smijemo li se mi normalno depilirati s britvicom ili ići na šećernu depilaciju? Znam se raskrvariti nekad pa sad ne znam je li to opasno kad smo na heparinu. Ja sam jučer tek krenula, sestra mi je dala injekciju, danas ću prvi put sama. Nije mi svejedno, inače ne podnosim krv, a kad znam da je krvarenje moguća nuspojava, noge mi se odsjeku 😁😔

Tema heparinske trudnice trenutno nije baš aktivna - i ja sam se javila na nju, ali ništa. Pa više ni ne idem, ali možda da prelistaš temu od početka pa ćeš sigurno naći ovo za depilaciju. I možda neke bolje savjete za bockanje od mojih

Žao mi je m_rosie da si sve to prošla, stvarno si hrabra i hvala ti na odgovoru. Drži se 🤞

Prošla sam cijelu temu već dvaput 😁 Vidjela sam da paze na porezotine, ali nisam ništa konkretno pronašla za britvice. Pitat ću gin. kad odem sljedeći put pa javim ovdje ako još nekog zanima. Koji laser si koristila?

Philips lumea prestige IPL BRI953/00, neograničen broj bljeskova. Ja prezadovoljna 😊 Mirna sam već par godina 😊

• m_rosie
    15. Svibanj 2025. 21:05

miniii20

m_rosie

miniii20

Ja sam već u drami zbog KG udebljala sam se možda 2-3 kg vidi mi se na glavi, šta će bit do kraja. To me toliko ubija da ću bit debela i da necu moć skinit kile.
    Neko kaže kao znamo razlog zbog kojeg smo se udebljali pa to ne beba šta ima veze, a meni to nije neko opravdanje. I to mi je prestrašno

Ja sam danas točno 11+0 i nisam se još niti malo udebljala, jutros -300 gr od kad sam saznala da sam trudna. A nije da ne jedem, zadnja 2 tjedna su mi se smanjile mučnine i nisam se mogla najesti - stalno sam bila gladna i jela najviše slatkog i svega iz pekare, baš sam pretjerivala i idalje bila gladna. Mučnine sam imala, ali nijednom nisam povratila. S tim da sam ušla u trudnoću s 10 kg viška i zbog toga sam mislila da mi se neće stomak još primjetiti, međutim već se vidi da sam trudna.I stomak raste a kg su u -Kamufliram stomak odjećom do ponedjeljka, u ponedjeljak idem na nifty i UZV pa ćemo onda početi govoriti i neću pokrivati stomak. Stvarno ne razumijemi baš me strah i da ću se previše udebljati i da ću dobiti trudnički dijabetes. Sad najmanje zdravo jedem, nažalost, eto. S tim da još tjedan, dva pa planiram nastaviti s vježbanjem. Ne želim se previše udebljati, pa poslije to skidanje kg - a nikad nisam lako mršavila

Možda je meni samo osjećaj da sam se udebljala ali nije da jedem nešto pretjerano. Ujutro me glad probudi mislim da ću se onesvistit u krevetu hhh

Ja se vagam svako jutro, čisto da budem na oprezu. Ne znam jeli ok to da sam u minusu. Čitala sam u prvom tromjesečju da je očekivani dobitak od 0,9-2 kg. I još mi se i stomak primjeti, a ja u -. A na pragu sam prvog tromjesečja. Jedno jutro sam se probudila natečena, odnosno prsti, više ne. 
    Jooj i ja se znam probuditi gladna, pregladna 😂 I po cijeli dan jesti i opet budem gladna 😂😂 pa onda bude dan da cijeli dan nemogu ništa staviti u usta 🤦🏻‍♀️

Blondy
    15. Svibanj 2025. 21:14

m_rosie

miniii20

m_rosie

miniii20

Ja se vagam svako jutro, čisto da budem na oprezu. Ne znam jeli ok to da sam u minusu. Čitala sam u prvom tromjesečju da je očekivani dobitak od 0,9-2 kg. I još mi se i stomak primjeti, a ja u -. A na pragu sam prvog tromjesečja. Jedno jutro sam se probudila natečena, odnosno prsti, više ne.
    Jooj i ja se znam probuditi gladna, pregladna 😂 I po cijeli dan jesti i opet budem gladna 😂😂 pa onda bude dan da cijeli dan nemogu ništa staviti u usta 🤦🏻‍♀️

Ma normalno je. Ja u prvoj trudnoci do 20 tt nisam dobila nista. Sveukupno sam dobila 7 kila u trudnoci. Nadam se i sad slicnom scenariju 😅

Timi95
    16. Svibanj 2025. 06:54

m_rosie

miniii20

m_rosie

miniii20

Ja sam obe trudnoce prva 3mj izgubila 3kg.. i onda sam do 23.tt dobila 2kg i do kraja 20+ 🙈 ali samo trbuh i grudi 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• jagoda20
    16. Svibanj 2025. 08:52

Meni je ovaj tjedan od ponedjeljka do danas + 2kg na vagi, iako dosta teško inače dobivam kg. Nekako ne vjerujem da su to kg koji će se zadržati, slabo mi probava radi i sve mi je nekako usporeno u tijelu.
    Jedem češće jer me uhvati mučnina svakih 2,3 sata, ali ne jedem neke gluposti.
    Sad sam već dobila simptome kao što je umor, legnem u 8 spavati i to jedva izdržim, mučnine su prisutne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.