Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miniii20
    16. Svibanj 2025. 14:58

Anabanana7

Pozdrav svima, evo ja bi se priključila na zimske bebe, iako bi mogla i u jesenske bebe, ali one su mi već otisle daleko s temom. Ovo mi je druga trudnoća, termin je 19.11. Za sada bez ikakvih znakova i simptoma trudnoće, osim što trbuh raste puno, punoo brže nego prvi put. Veselim se druženju s vama i želim svima nama ugodne trudnoće!

Dobro došla 🤗

• mamacita
    16. Svibanj 2025. 15:07

Ne mogu nijednoj dati savjet za betu, jer betu nisam vadila..Cim je vidio da srce kuca na 6+2 nije me slao vadit betu nego samo vadit hormnone i stitnjacu, sto me bas zacudilo..aali dobro..danas sam se prebacila kod drugog ginekologa jer mi ovaj ne uljeva previse povjerenja i njemu je sve okej..Sto se tice ureaplazme ostali su u soku kada sam rekla da meni i partneru nije prepisao antibiotik toliko o tome…Samo se molim Bogu da će sve biti okej..

I takoder cestitam i dobrodosle nove trudnice💜🥰

• Paola_32
    16. Svibanj 2025. 15:53

jagoda20

Ne treba se previše opterećivati s kilama, ali opet vjerujem da niti jednoj nije svejedno da dobije puno kg.
    Ide ljeto pa ćemo biti voća i povrća napretek, mislim da je prehrana ključno, da treba jesti raznovrsno i ne pretjerivati ni u čemu.
    Naravno, sve ovisi kako se trudnica osjeća.
    Na kraju krajeva, to su samo kile, skinut ćemo ih kad dođe vrijeme za to :)

Paola_32 moja beta je u 6+0 tjednu bila 19700, što mi je rečeno da je normalno.

Da, da, za 6+0 je ovo tvoje taman, ali meni ispada da bi mi prema računici 6+0 bilo oko 72000 ako se dupla svaka dva dana, a to je baš ogromno. Nisam išla ponovno vaditi, tako su mi i savjetovali da se ne plašim bespotrebno, ali opet se plašim. 😁

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
    Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀

• Tamara30
    16. Svibanj 2025. 16:31

Zdravo svima cure kako Sté sa simptomima ja met à bgm umrecu 

Timi95
    16. Svibanj 2025. 17:43

Ja prijavljujem metalni okus u ustima😵‍💫 danas cijeli dan.. i ujutro mi malo doslo mucno kad sam pomislila na neku hranu 😅 ostalo okej, sise bole sve jace.. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Ivis
    16. Svibanj 2025. 18:13

Malo pratim temu iz prikrajka dok mi ne dođe UZV 23.05., ali što se tiče kilaže, zadnja 2 dana sam u padu ali mi je trbuh veći. 
    S obzirom na to da mi je jako bitno da održim i zdravu kilažu i da beba ima sve potrebne nutrijente, ja sam si dogovorila nutricionističko savjetovanje početkom 6. mjeseca. Počela sam 2kg više, ali bilo je tu i mišića 😊

👩🏻35👦🏻34
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
    ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
    04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

• mamacita
    16. Svibanj 2025. 18:28

Da li koju svrbe bradavice? Znaci poludit ću kolko svrbe i bole..

Ivis
    16. Svibanj 2025. 18:43

Kod mene ništa od simptoma 😣 malo cice, malo više spavam i danas malo muka neka ali ništa strašno.

👩🏻35👦🏻34
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    VV obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo -PFC Prag
    ICSI- 01/25 2 blastociste, PGT analiza 🧬, ostaje 1❄️
    04/25 FET: 1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

• mamacita
    16. Svibanj 2025. 18:54

Ivis

Kod mene ništa od simptoma 😣 malo cice, malo više spavam i danas malo muka neka ali ništa strašno.

Blago tebi, mene mucnina ubija…I nula od apetita…Ali danas se moram pohvalit da nisam imala mucninu i povracanje, ali zato ću sigurno sutra nadoknadit🤣

miniii20
    16. Svibanj 2025. 19:36

Mene prsa bole ono osjecam ih cijelo vrijeme, jučer legla na stomak tj na prsi ma uzas neizdrzivo je bilo. Jutros pojela ledeni vjetar toliko mi je lose bilo da sam se sama natirala da idem povraćat.. iza je bilo okej sve do mozda 2 popodne pa opet muka sad ćemo vidit večer šta nosi. i da svaku noc se dižem u wc sigurno po dva puta. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI