Pozdrav svima, evo ja bi se priključila na zimske bebe, iako bi mogla i u jesenske bebe, ali one su mi već otisle daleko s temom. Ovo mi je druga trudnoća, termin je 19.11. Za sada bez ikakvih znakova i simptoma trudnoće, osim što trbuh raste puno, punoo brže nego prvi put. Veselim se druženju s vama i želim svima nama ugodne trudnoće!
Cestitam i dobrodosla 🥰
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Pozdrav svima, evo ja bi se priključila na zimske bebe, iako bi mogla i u jesenske bebe, ali one su mi već otisle daleko s temom. Ovo mi je druga trudnoća, termin je 19.11. Za sada bez ikakvih znakova i simptoma trudnoće, osim što trbuh raste puno, punoo brže nego prvi put. Veselim se druženju s vama i želim svima nama ugodne trudnoće!
Dobro došla 🤗
Ne mogu nijednoj dati savjet za betu, jer betu nisam vadila..Cim je vidio da srce kuca na 6+2 nije me slao vadit betu nego samo vadit hormnone i stitnjacu, sto me bas zacudilo..aali dobro..danas sam se prebacila kod drugog ginekologa jer mi ovaj ne uljeva previse povjerenja i njemu je sve okej..Sto se tice ureaplazme ostali su u soku kada sam rekla da meni i partneru nije prepisao antibiotik toliko o tome…Samo se molim Bogu da će sve biti okej..
I takoder cestitam i dobrodosle nove trudnice💜🥰
Ne treba se previše opterećivati s kilama, ali opet vjerujem da niti jednoj nije svejedno da dobije puno kg.
Ide ljeto pa ćemo biti voća i povrća napretek, mislim da je prehrana ključno, da treba jesti raznovrsno i ne pretjerivati ni u čemu.
Naravno, sve ovisi kako se trudnica osjeća.
Na kraju krajeva, to su samo kile, skinut ćemo ih kad dođe vrijeme za to :)
Paola_32 moja beta je u 6+0 tjednu bila 19700, što mi je rečeno da je normalno.
Da, da, za 6+0 je ovo tvoje taman, ali meni ispada da bi mi prema računici 6+0 bilo oko 72000 ako se dupla svaka dva dana, a to je baš ogromno. Nisam išla ponovno vaditi, tako su mi i savjetovali da se ne plašim bespotrebno, ali opet se plašim. 😁
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Ja prijavljujem metalni okus u ustima😵💫 danas cijeli dan.. i ujutro mi malo doslo mucno kad sam pomislila na neku hranu 😅 ostalo okej, sise bole sve jace..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Malo pratim temu iz prikrajka dok mi ne dođe UZV 23.05., ali što se tiče kilaže, zadnja 2 dana sam u padu ali mi je trbuh veći.
S obzirom na to da mi je jako bitno da održim i zdravu kilažu i da beba ima sve potrebne nutrijente, ja sam si dogovorila nutricionističko savjetovanje početkom 6. mjeseca. Počela sam 2kg više, ali bilo je tu i mišića 😊
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Kod mene ništa od simptoma 😣 malo cice, malo više spavam i danas malo muka neka ali ništa strašno.
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Kod mene ništa od simptoma 😣 malo cice, malo više spavam i danas malo muka neka ali ništa strašno.
Blago tebi, mene mucnina ubija…I nula od apetita…Ali danas se moram pohvalit da nisam imala mucninu i povracanje, ali zato ću sigurno sutra nadoknadit🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji