Hvala vam… ma isla sam kod svog gina jer sam imala smede krvarenje ali jako blago, rekao je da je to ok… samo nije cuo srce…
Zenice koje ste bile na prvom uzv, kad vam se culo srce? Ja sam danas 6t2d i bila sam jucer kod ginekologa. Na 0,5 cm smo, djeluje ok za svoju dob ali nema jos srcane aktivnosti. Vidi se plod na UZV. Je li imao tko slicno iskustvo? Isla sam kod svoje socijalne gin u Pu pa mislim si da mozda nema dobar UZV, narucila me u petak opet…
Ja sam isto bila na prvom pregledu sa 6tj i 2 dana i takoder me je odma upozorio ginekolog da cemo mozda vidjeti kako kuca srce, a mozda ne..Da sam dosla rano..Ali vidjela sam kako kuca, cula nisam..Mislim da je to kod svakog razlicito..Kod frendice tek u 7tj..Bude to sve okej, ne trebas se nista sekirat🙏🏼
Hvala vam… ma isla sam kod svog gina jer sam imala smede krvarenje ali jako blago, rekao je da je to ok… samo nije cuo srce…
To ti se sad u danima mijenja...meni je baš spomenuo da se srce ispod 6+3 ne moze ni cuti...
Tako da pricekaj koji dan i vjerojatno ce biti ok...
Zenice koje ste bile na prvom uzv, kad vam se culo srce? Ja sam danas 6t2d i bila sam jucer kod ginekologa. Na 0,5 cm smo, djeluje ok za svoju dob ali nema jos srcane aktivnosti. Vidi se plod na UZV. Je li imao tko slicno iskustvo? Isla sam kod svoje socijalne gin u Pu pa mislim si da mozda nema dobar UZV, narucila me u petak opet…
Ja sam bila 6+3 i nije se čulo srce. Ginekolog me nije naručivao ništa ranije nego tek oko 10tt opet.
U prvoj trudnoći sam imala termin privatno prije nego sam ostala trudna i otišla sam na njega iako sam u međuvremenu ostala trudna i tada sam bila isto oko 6tt, nije se čulo srce, a tjedan dana nakon na pregledu kod socijalnog je već kucalo..
Evo ja sam isla prvi puta s 6+4, a sad s 5+6 i oba puta je kucalo. Bas sam pogledala jucer neke videe od Tene Kovacevic, ona kaze da se srce mora cuti ako je plod veci od 7mm. I ako je gestacijska vrecica veca od 25mm u njoj mora biti plod. Ako su mjere manje od toga jos ima vremena da srce prokuca i da se trudnoca razvije.
Ja sam bila sa 6+5 na pregledu i kucalo je srceko,gin mi nije pustio da cujem,nez zasto mozda se nije jos culo ali rekao je da je srcana aktivnost tu i vidljiva🙏🏻malo mi je zao sta mi nije pustio,ali okej trazit cu ga iduci put da pusti ak on nece samoinicijativno
Meni se drugoj trudnoci culo vec sa 6+2, u prvoj sam isla na pregled sa 7+3 i culo se. Sad cu imat pregled kad budem 6+5 i nadam se da ce se cuti..
Ima koja od vas proljev.. mene vec danima.. nemam normalnu stolicu, nego rijetku i to svako jutro i jos jednok tokom dana.. valjda od hormona 😵💫
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja sam u utorak opet na pregledu nadam se da će se cut, rekla je dr da bi onda trebala bit 7+2 valjda.
Mene mučnine uništavaju već par dana kroz cili dan, užasno. I ništa mi se ne jede sve me smuči.
Ja sam u utorak opet na pregledu nadam se da će se cut, rekla je dr da bi onda trebala bit 7+2 valjda.
Mene mučnine uništavaju već par dana kroz cili dan, užasno. I ništa mi se ne jede sve me smuči.
Joj, to je grozno 😵💫 pij vode ili sta ti odgovara.. hrana moze pricekati.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Joj, to je grozno 😵💫 pij vode ili sta ti odgovara.. hrana moze pricekati.
Cedevita limun mi bas odgovara i sve kiselo kiseli bomboni ali nebi bas zbog bubrega smila cedu.
Jeli možeš uzet nešto za taj proljev?
Sortiraj odgovore
Najstariji