Mene prsa bole ono osjecam ih cijelo vrijeme, jučer legla na stomak tj na prsi ma uzas neizdrzivo je bilo. Jutros pojela ledeni vjetar toliko mi je lose bilo da sam se sama natirala da idem povraćat.. iza je bilo okej sve do mozda 2 popodne pa opet muka sad ćemo vidit večer šta nosi. i da svaku noc se dižem u wc sigurno po dva puta.
Kod mene ništa od simptoma 😣 malo cice, malo više spavam i danas malo muka neka ali ništa strašno.
Ma to je okej, mislim da se to mijenja svaki dan, meni su cice kako koji dan, umorna nekad budem jako nekad sam puna energije, jedino zadnje dane kroz dan zna biti mucno, ali kad pojedem bude mi bolje
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
bila sam na UZV u utorak i vidila se GV i neki obris ali nista specijalno . Kaze dr da GV odgovara 5+5 i sad sam ja lagano u panici tek danas jel ce bit sve okej. Drugi pregled bi trebao biti u utorak
Kakvi su vaši pregledi bili u tako ranim tjednima
bila sam na UZV u utorak i vidila se GV i neki obris ali nista specijalno . Kaze dr da GV odgovara 5+5 i sad sam ja lagano u panici tek danas jel ce bit sve okej. Drugi pregled bi trebao biti u utorak
Kakvi su vaši pregledi bili u tako ranim tjednima
Meni su prvi pregled zakazali tek na 7+0. Do tada sam vadila 2 bete da potvrdim trudnoću i da provjerimo da li se pravilno dupla.
Ako dr. kaže da odgovara stadiju, ne trebaš se brinuti
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Meni od simptoma idalje hladno stalno,mucnine isto stalno,pogotovo kada sam gladna,ali nisu jake da se izdrzati dan bez problema tako da nadam se da nece ic na gore nego na bolje😂
I ha into umrecu znaci ima li neko od vas da trudna a sa bliznake ??? I kako je Ja cu poludeo major mi ovo su duple mucnine svaki dan Bryozoa ice katastrofa znaci
I ha into umrecu znaci ima li neko od vas da trudna a sa bliznake ??? I kako je Ja cu poludeo major mi ovo su duple mucnine svaki dan Bryozoa ice katastrofa znaci
Nisam imala blizance, ali mi je u drugoj trudnoci bilo toliko slabo da sam padala u nesvijest 😵💫 uvijek mozete ici na hitnu i dat ce Vam infuziju.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Meni od simptoma i dalje grudi i ponekad umor, hrana, mirisi to mi nista ne smeta :)
IVIS- gdje si isla na savjetovanje ? Razmišljam o tome jer sam prijašnju trudnocu 30 kg dobila 🫠
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Molim vas za pomoc. Vadila sam betu u srijedu i bila je 23, jucer je bila 12. Sve mi je jasno, osim sto trebam dalje raditi? S obzirom da je vikend ne mogu zvati gin, a vjerujem da bih trebala. Zna li neka od vas u kojem vremenu mogu ocekivati krvarenje? Hvala svima unaprijed na odgovorima...
Sortiraj odgovore
Najstariji