Kad tu pricamo o srceku, pricamo o vidljivim otkucajima na ultrazvuku. Koliko ja znam da ti ga puste da ga baš čuješ tek kasnije, cca 12 tjedana pa nadalje.
Joj ja otkako sam saznala za trudnoću kakam ko ovčica, kuglice
👫
36/36
10/2024 biokemijska
Hvala vam na svim info cure.. jucer sam isla na hitnu u Pu, dosta sam krvarila, neka roza krv i dokotorica koja me pregledala vidi srcanu aktivnost, cak mi je i pokazala titraje (ne znam moze li se cuti zvuk, ali vidjelo se na UZV kako plod “bljesti” 🥹). Dobili i prvu slikicu tockice, nisam mislila da ce to bas biti na hitnoj nego u nekom ljepsem okruzenju, ali pao ogroman kamen sa srca ❤️
donna9 pa mlađe ima tek 2 mjeseca pa ne znam kad postane lakše 😅
Anice hvala ti ❤️ nadam se da je s tobom sve ok i da je lagana trudnoća ☺️
Ja sam i 1. trudnoću i sad na prvi pregled išla 6+3 i oba puta je doktor rekao da srčeko radi 🥹. Ali evo prvu trudnoću je plod bio 7mm, a sad samo 3mm 😳. Naravno da sam išla odmah guglati i navodno je to ok, ali ne znam, čekam idući pregled, nadam se da će sve biti ok 🙏🏻
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Ja sam u utorak opet na pregledu nadam se da će se cut, rekla je dr da bi onda trebala bit 7+2 valjda.
Mene mučnine uništavaju već par dana kroz cili dan, užasno. I ništa mi se ne jede sve me smuči.
Joj, to je grozno 😵💫 pij vode ili sta ti odgovara.. hrana moze pricekati.
Cedevita limun mi bas odgovara i sve kiselo kiseli bomboni ali nebi bas zbog bubrega smila cedu.
Jeli možeš uzet nešto za taj proljev?
Ma mislim da smijem aktivni ugljen, ali onda ce me skroz zacepiti 😅 ne znam sta je gore 🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
TIMI95 ja sam sebi kupila probiotike i popijem čašu donata mg da malo probavu stabiliziram. Nakon par dana mi se to stabiliziralo, ali isto par puta idem na wc. Nakon šetnje i treninga obavezno.
TIMI95 ja sam sebi kupila probiotike i popijem čašu donata mg da malo probavu stabiliziram. Nakon par dana mi se to stabiliziralo, ali isto par puta idem na wc. Nakon šetnje i treninga obavezno.
I ja pijem probiotik svako jutro, Donat isto svaki dan, uz to magnezij.. pa mozda mislim da je previse magnezija pa zato imam vodenu stolicu..
Treniras jos uvijek? Ja pauziram dok ne prođem 12.tt..
Joj jutros mi je bilo muka 🙄
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Timi, to ti je vjerojatno od magnezija, ja ga baš zato izbjegavam jer sam uvijek imala iste nuspojave. Možda ga kasnije uvedem kad se navodno sve uspori 😁
Danas mi se dogodio novi simptom, inače često dezinficiram wc sa sanytolom, onaj zeleni od eukaliptusa i skoro sam povraćala koliko mi je miris bio intenzivan. Kako ću tek s drugim kemikalijama? Znam da ih sad treba izbjegavati, ali sanytol je inače meni bio blag u odnosu na domestos. Čime vi čistite? Ima možda nekih vlažnih maramica za dezinfekciju da su skroz blagog mirisa?
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
I ja pijem probiotik svako jutro, Donat isto svaki dan, uz to magnezij.. pa mozda mislim da je previse magnezija pa zato imam vodenu stolicu..
Treniras jos uvijek? Ja pauziram dok ne prođem 12.tt..
Joj jutros mi je bilo muka 🙄
Možda i je previše, probaj izbaciti ili donat ili magnezij.
Treniram i dalje normalno, dobro se osjećam. Jučer sam se dosta bila uspuhala, ali sam radila veće pauze.
Sutra imam pregled pa ćemo vidjeti što i kako dalje.
Ja sam bila sa 6+5 na pregledu i kucalo je srceko,gin mi nije pustio da cujem,nez zasto mozda se nije jos culo ali rekao je da je srcana aktivnost tu i vidljiva🙏🏻malo mi je zao sta mi nije pustio,ali okej trazit cu ga iduci put da pusti ak on nece samoinicijativno
Kod mene je bilo slicno, sa 6+5 sam vidjela otkucaje, ali se jos nisu bas culi dobro (iako ih je dr pokusavao pustiti)..ali zato su se culi sa 8+2
Cure koje trenutno imate mucnine, meni su znale malo olaksat i limunade. Napravila bi si litru limunade (ne prejaku, ali ni preslabu, nasla sam neki omjer koji mi najbolje pase za zeludac) i onda bi to bila kroz dan.
👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
🧑 87.god., OAT
Repromed
10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵
Pregledi 🤰🏻💗
19.5. - m_rosie
20.5. - Simm95, Mukii, Blondy, anamarija8888, jagoda20
21.5. - PiaBuu
22.5. - dea3
23.5. - Mara5, Timi95, Ivis, EllaMS
26.5. - peppao
29.5. - Tinchy300, Faksimila
10.6. - mamacita
12.6. - bambi27zg
Ovaj tjedan imamo puuuno pregleda 🙂. Cure sretno, javite nam se s lijepim vijestima 🤗❤️
2023. M 🎀🧸
12/25 🎀🎄⏳
Sortiraj odgovore
Najstariji