Ima li tko da je vadio betu u 5. tjednu? Kolika bi otprilike trebala biti? Ja sam 5+4 i iznosi 4752 IU/L.
Bojim se da vrijednost nije preniska jer citam da dosta zena bude iznad desetak tisuca. 😕
Ja sam vam odgovorila ali očito mi nevjerujete
Ja sam vadila kad sam bila 5+1 i bila je 1275.8 IU/L - evo danas sam 11+0, sve ok. Nikakvo krvarenje, ništa. I plus sam na fragminu. Beta je individualna od žene do žene i bitno je da se pravilno dupla. Za 5 tjedan se kreće u rasponima od 19-7340 koliko sam ja vidjela na internetu, možete pronaći tablicu pa se uvjeriti. Mislim da što se toga tiče da se možete opustiti, ali evo - neka me netko ispravi ako sam u krivu.
Mukii znam kako je to biti u iščekivanju do uzv, ali bit će sve u redu 😊
Mara sasvim je u redu, na internetu se mogu pronaći te vrijednosti i spada u viši raspon za 5 tjedan. Ja sam se bojala jer mi je beta bila jako visoka, 18000 sa 5+3,ali rekao mi je doktor da ne brinem jer je to dosta individualno. Možda se meni zato vidjelo već i srce, to sam ih zaboravila pitati,ali kako god, važno da je sve ok za sad 🤗
Rosie znači i ti si heparinska trudnica? Nažalost ta tema nam nije uopće aktivna pa ću te ovdje pitati. Kako podnosiš bockanje? Imaš li nekih nuspojava? I smijemo li se mi normalno depilirati s britvicom ili ići na šećernu depilaciju? Znam se raskrvariti nekad pa sad ne znam je li to opasno kad smo na heparinu. Ja sam jučer tek krenula, sestra mi je dala injekciju, danas ću prvi put sama. Nije mi svejedno, inače ne podnosim krv, a kad znam da je krvarenje moguća nuspojava, noge mi se odsjeku 😁😔
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Ima li tko da je vadio betu u 5. tjednu? Kolika bi otprilike trebala biti? Ja sam 5+4 i iznosi 4752 IU/L.
Bojim se da vrijednost nije preniska jer citam da dosta zena bude iznad desetak tisuca. 😕
Ja bi rekla da je to super.. izvadi jos jedno da vidis ako se priblizno uduplala nakon 48h 🤗
Mukii tijelo trazi sta mu se hoce, jedi 🙈 mene vec 2 sana serafi po trbuhu i imam neki proljev, ali i jedem svasta tokom dana, mix svakakve hrane + Donat i puno vode 😅 skupljam zalihe kad mi krene biti slabo 🙈😅
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ja bi rekla da je to super.. izvadi jos jedno da vidis ako se priblizno uduplala nakon 48h 🤗
Mukiitijelo trazi sta mu se hoce, jedi 🙈 mene vec 2 sana serafi po trbuhu i imam neki proljev, ali i jedem svasta tokom dana, mix svakakve hrane + Donat i puno vode 😅 skupljam zalihe kad mi krene biti slabo 🙈😅
Tko zna, mozda ti ne bude slabo😊 meni zna biti mucno, ali mi se jede, ne sprijecava me to previse😂
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Mara sasvim je u redu, na internetu se mogu pronaći te vrijednosti i spada u viši raspon za 5 tjedan. Ja sam se bojala jer mi je beta bila jako visoka, 18000 sa 5+3,ali rekao mi je doktor da ne brinem jer je to dosta individualno. Možda se meni zato vidjelo već i srce, to sam ih zaboravila pitati,ali kako god, važno da je sve ok za sad 🤗
Rosie znači i ti si heparinska trudnica? Nažalost ta tema nam nije uopće aktivna pa ću te ovdje pitati. Kako podnosiš bockanje? Imaš li nekih nuspojava? I smijemo li se mi normalno depilirati s britvicom ili ići na šećernu depilaciju? Znam se raskrvariti nekad pa sad ne znam je li to opasno kad smo na heparinu. Ja sam jučer tek krenula, sestra mi je dala injekciju, danas ću prvi put sama. Nije mi svejedno, inače ne podnosim krv, a kad znam da je krvarenje moguća nuspojava, noge mi se odsjeku 😁😔
Da, ja sam na fragminu od 5000 IU od potvrđene trudnoće u maternici. Duga priča i ne volim se prisjećati pogotovo sad u trudnoći, uglavnom nemam slezenu i imam oko 700 000 trombocita i zato sam radila biopsiju koštane srži i došao je pozitivan nalaz - nažalost iz sekundarne je prešlo u primarnu bolest. Došlo je do mutacije gdje koštana srž proizvodi previše trombocita i zato sam na fragminu. Što se depilacije tiče, nemam pojma jer sam se kućnim laserom prije par godina riješila dlačica i britvica - i preporodila se
Što se bockanja tiče, nakon prometne sam bila na clexane terapiji i naučila sam se bockati. Tako da se sad sama bockam, sad sam već na kraju 4 kutije fragmina pa sam se nekako i navikla. Oko pupka se bockam jer mi je tu najzgodnije, pod kutem od 90. I ima dana kad ni ne osjetim bockanje, a ima dana kad me toliko boli i jedva si probijem prvi sloj kože - baš se namučim. Ne znam od čega se to dogodi i jeli neka promjena u elastičnosti kože i od čega zavisi. Svaki drugi dan se bockam u istu stranu, tako sam odlučila. Nekad mi se kad izvadim iglu pojavi kap tekućine, nekad ništa, a nekad malo krvi. Kad se pojavi krv onda me i poslije boli, jedno 10 ak minuta osjetim mjesto uboda. I imam trenutno dvije modrice, svijetlije ali se vidi promjena boje i na dosta mjesta mi se vidi mjesto uboda, crvena točkica. Iako sam se navikla, nije mi svejedno - ali šta ćemo
Tema heparinske trudnice trenutno nije baš aktivna - i ja sam se javila na nju, ali ništa. Pa više ni ne idem, ali možda da prelistaš temu od početka pa ćeš sigurno naći ovo za depilaciju. I možda neke bolje savjete za bockanje od mojih
Mukiitijelo trazi sta mu se hoce, jedi 🙈 mene vec 2 sana serafi po trbuhu i imam neki proljev, ali i jedem svasta tokom dana, mix svakakve hrane + Donat i puno vode 😅 skupljam zalihe kad mi krene biti slabo 🙈😅
Tko zna, mozda ti ne bude slabo😊 meni zna biti mucno, ali mi se jede, ne sprijecava me to previse😂
Rijeci ti se pozlatile 🥰🤗
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Mene ništa mučnine za sad 😄 al zato leđa,grudi i pospanost 🫠
Šta se tiče ginekologa, samnom je isla mama i suprug do polovice trudnoće jer sam isla svaki tjedan na ultrazvuk, i državno i privatno 😊
29👩🏻
35👦🏻
Mom of 3 angel in heaven
Spontani 31.07.2021 - 10 tj
Spontani 08.02.2022 - 9 tj
04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨👩👧
23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
-Hashimoto, terapija 100 eurotirox
PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
God will carry you trought the storm 🌈
Tema heparinske trudnice trenutno nije baš aktivna - i ja sam se javila na nju, ali ništa. Pa više ni ne idem, ali možda da prelistaš temu od početka pa ćeš sigurno naći ovo za depilaciju. I možda neke bolje savjete za bockanje od mojih
Žao mi je m_rosie da si sve to prošla, stvarno si hrabra i hvala ti na odgovoru. Drži se 🤞
Prošla sam cijelu temu već dvaput 😁 Vidjela sam da paze na porezotine, ali nisam ništa konkretno pronašla za britvice. Pitat ću gin. kad odem sljedeći put pa javim ovdje ako još nekog zanima. Koji laser si koristila?
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Makarena, hvala 🥰
Timi, točno je 5+5 kao što je i po m. Baš sam bila iznenađena. 😊
Paula, meni ti je užasno bilo hladno ovih dana, čak sam termofor koristila jer se nisam nikako mogla zagrijati. Meni je taj simptom i inače redoviti prije menstruacije, možda je nešto do hormona, srećom prošlo je taman jučer, a nisam imala virozu.
Ja sam isto mjerila temp danas reko bolesna sam sigurno nema sta neka viroza kad ono nema temp…okej nadam se ako je vama brzo proslo da ce i meni😂🙏🏻
Sortiraj odgovore
Najstariji