Kakve ste vi cure sa cigarama ? Ima li vas pušača i jeste se uspile odma riješit i bacit ili još uvijek koju riješite 😂
Ja inace pusem opet tek godinu dana 😅 i to Iqos..
Cim sam saznala da sam trudna nisam vise pusila, jedino sam u subotu, jer sam isla na vjenacanje pa sam zapalila koju i popila koju casu vina 😅 i to je to od mene sa alkoholom i cigarama 🫣
Ja sam sa 1,5 kutije kombinacije iqos i cigara spala na 5-6 dnevno samo iqos i to ga ugasim skoro na pola. Pa dva dana nisam pušila pa uz kavu uzela. Malo me grižnja savjet uhvati ali mislim da to nije ništa strašno. Mama je pušila sa sestrom cijelu trudnoću pa živa zdrava skroz
Mene isto griznja savjest, aa zapalila bi i popila koji aperol 🫣😅 kao i inace na kraju tjedna poslije posla.. ali eto, tjesim se hranom 🤣
Ja sam već u drami zbog KG udebljala sam se možda 2-3 kg vidi mi se na glavi, šta će bit do kraja. To me toliko ubija da ću bit debela i da necu moć skinit kile.
Neko kaže kao znamo razlog zbog kojeg smo se udebljali pa to ne beba šta ima veze, a meni to nije neko opravdanje. I to mi je prestrašno
Ma ja sam smrsavila oba puta dojenjem.. i oba puta sam dobila preko 20kg.. kad sam ostala drugi put trudna sam imala 48kg, a isla roditi sa 73kg.. i vec nakon par mjeseci sa imala 52kg.. dojenje i setnja, stalno 😀 tako i sad planiram.. samo sad imam 59kg, jer vec 2 god treniram i misici su to 😀 isto mislim trenirati nakon ljeta opet.. i sad svaki dan barem 10000koraka
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Kako vam se cini beta za 5+4, 4752 IU/L? 🙏🏻
Mislim da je ok Sretnoooo!!!!!
Dobrodosle nove curke,zelim vam svima uredu trudnocu❤️
Ja prijavljujem novi simtpom a to je da mi je konstantno zima i ne mogu se zagrijati nikako,isla sam sad mjeriti temp jer sam bila uvjerena da je neka viroza ili nesto ali eto nemam temp niti malo povisenu,nadam se da ce ovo brzo proc jer se bas osjecam kao da sam bolesna…
Dobrodosle nove curke,zelim vam svima uredu trudnocu❤️
Ja prijavljujem novi simtpom a to je da mi je konstantno zima i ne mogu se zagrijati nikako,isla sam sad mjeriti temp jer sam bila uvjerena da je neka viroza ili nesto ali eto nemam temp niti malo povisenu,nadam se da ce ovo brzo proc jer se bas osjecam kao da sam bolesna…
Tako je meni bilo prosli tj kad sam saznala da sam trudna.. bas zima zima.. morala sam se pokriti sa 2 deke i jos sam se tresla.. svaki dan novi simptomi.. jedni dođu, drugi odu.. sve je okej dok nisu jake mucnine i povracanje..
Kod mene nista posebno, malo sam vise umorna i nos mi je opet uzasno zacepljen 🙄 a Sinomarim nista ne pomaze.. najrađe i isla spavati 😒
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Makarena, hvala 🥰
Timi, točno je 5+5 kao što je i po m. Baš sam bila iznenađena. 😊
Paula, meni ti je užasno bilo hladno ovih dana, čak sam termofor koristila jer se nisam nikako mogla zagrijati. Meni je taj simptom i inače redoviti prije menstruacije, možda je nešto do hormona, srećom prošlo je taman jučer, a nisam imala virozu.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Prvi uzv ide vaginalno, koliko se sjećam mislim i ja da preko trbuha ide negdje od 12.-14. tjedna. Ali smiješno mi je to ne ulaženje muza kad je vaginalno, da čovjek slučajno ne bi vidio nešto šta nije do sad 🤪
Sa mnom je isao muz na vaginalni uzv. Pitala sam dr jel to ok i samo je odgovorio da naravno da je.
👩 90., PCOS, AMH- 43,5 pmol/L
🧑 87.god., OAT
Repromed
10/24 ICSI 15🥚, blagi hiper, freeze all, 5❄️
03/25 FET 6+5 ❤️, Panorama ✅ 🩵
Mi cemo privih par pregleda obaviti privatno u Betplud i normalno moze muz sa mnom, nisam to ni morala pitati, vjerujem da kad se prebacim kod drzavnog da ce to biti drugacije
Paola vec se vidjelo srceko! Vau! 😍
Ja sam prvi pregled obavila sa 5+5, vidio se plod, bilo je sve u redu s obzirom na ranu trudnocu, ali je bilo rano za srceko, sad ne mogu docekati 20.5. I novi uzv, nadam se da ce sve biti okej..😊
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
BetiPlus*
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Mukii to je super.. a da, kad platis, mozes sve 😀 onda je ocito i do ginekologa.. ma kako god da je, samo da je sve okej..
Imam novi simptom, uzasno sam umorna i srce mi brze kuca, cak i dok sam lezala.. eh to drugo stanje 🙈😬
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Ima li tko da je vadio betu u 5. tjednu? Kolika bi otprilike trebala biti? Ja sam 5+4 i iznosi 4752 IU/L.
Bojim se da vrijednost nije preniska jer citam da dosta zena bude iznad desetak tisuca. 😕
Zaista nisam sigurna..ali mislim da je to dosta individualno i koliko znam u principu je bitno da se dupla, sama vrijednost nije bitna tako da mislim da ti je beta dobra😊 probaj se ne zamarati time
Timi a ja bih jela samo kruh 😄 masno i kruh
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
Sortiraj odgovore
Najstariji