miniii20
timi95
Svakako sam mislila na prvi UZV, ne dio gdje se vrši vaginalni pregled.
miniii20timi95
Kada ide prvi uzv u kojem tjednu ?
miniii20timi95
E preko trbuha ide tamo negdje oko 14.tt trudnoce 😀
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Kakve ste vi cure sa cigarama ? Ima li vas pušača i jeste se uspile odma riješit i bacit ili još uvijek koju riješite 😂
Ja inace pusem opet tek godinu dana 😅 i to Iqos..
Cim sam saznala da sam trudna nisam vise pusila, jedino sam u subotu, jer sam isla na vjenacanje pa sam zapalila koju i popila koju casu vina 😅 i to je to od mene sa alkoholom i cigarama 🫣
Ja sam sa 1,5 kutije kombinacije iqos i cigara spala na 5-6 dnevno samo iqos i to ga ugasim skoro na pola. Pa dva dana nisam pušila pa uz kavu uzela. Malo me grižnja savjet uhvati ali mislim da to nije ništa strašno. Mama je pušila sa sestrom cijelu trudnoću pa živa zdrava skroz
Mene isto griznja savjest, aa zapalila bi i popila koji aperol 🫣😅 kao i inace na kraju tjedna poslije posla.. ali eto, tjesim se hranom 🤣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Kakve ste vi cure sa cigarama ? Ima li vas pušača i jeste se uspile odma riješit i bacit ili još uvijek koju riješite 😂
Ja inace pusem opet tek godinu dana 😅 i to Iqos..
Cim sam saznala da sam trudna nisam vise pusila, jedino sam u subotu, jer sam isla na vjenacanje pa sam zapalila koju i popila koju casu vina 😅 i to je to od mene sa alkoholom i cigarama 🫣
Ja sam sa 1,5 kutije kombinacije iqos i cigara spala na 5-6 dnevno samo iqos i to ga ugasim skoro na pola. Pa dva dana nisam pušila pa uz kavu uzela. Malo me grižnja savjet uhvati ali mislim da to nije ništa strašno. Mama je pušila sa sestrom cijelu trudnoću pa živa zdrava skroz
Mene isto griznja savjest, aa zapalila bi i popila koji aperol 🫣😅 kao i inace na kraju tjedna poslije posla.. ali eto, tjesim se hranom 🤣
Ja sam već u drami zbog KG udebljala sam se možda 2-3 kg vidi mi se na glavi, šta će bit do kraja. To me toliko ubija da ću bit debela i da necu moć skinit kile.
Neko kaže kao znamo razlog zbog kojeg smo se udebljali pa to ne beba šta ima veze, a meni to nije neko opravdanje. I to mi je prestrašno
Ja sam jucer imala neku sukrvicu. Baš šok jer je dosla niotkuda. Otisla sam u bolnicu na pregled jer me tamo vodi doktor i sve uredno. Nema hematoma nema nicega.
Ako ništa drugo napravili smo uzv i doktor je jako dragi pa svaki put upali 4d. Dakle ja ne vjerujem koliko je sa 10+2 u potpunosti formirana beba. Sve se savršeno vidi, ruke, noge ma mali čovjek u povoju. Danas nije bilo te sukrvice…tako da tko ce ga znati od cega je to bilo.
nas dvije se skoro pratimo :). meni je dns 10+1. daaa jako brzo se promijeni sve, sa 7 tjedana točkica, a sa 10 tjedan beba :)
miniii20timi95
Prvi uzv ide vaginalno, koliko se sjećam mislim i ja da preko trbuha ide negdje od 12.-14. tjedna. Ali smiješno mi je to ne ulaženje muza kad je vaginalno, da čovjek slučajno ne bi vidio nešto šta nije do sad 🤪
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
čestitam na dobrim pregledima :).
U prvoj trudnoći je suprug išao samnom na sve preglede, od prvog do zadnjeg koji sam radila privatno.
Ovaj put još nije bio jer imamo dijete pa nam je to teško organizirati, a nju ne želim voditi u ordinaciju dok je još vaginalni pregled, da se dijete ne šokira i ne dobije traume hahaha :)
Paola_32 Čestitke na dobrom pregledu. Nek bude dosadno i školsko do kraja 🤞🏻.
Donna9 dobrodošla 🥰. Haha meni prijateljici muž isto imao loš spermiogram, godinama su pokušavali i evo sad nedavno rodila drugo, 13 mjeseci razlike između djece, isto ih je totalno iznenadilo. Meni je postpartum nakon prvog djeteta isto bio užas, prva tri mjeseca su mi najgori u životu, a imala sam svu moguću podršku, pogotovo od muža. I uvijek sam znala da ne želim samo jedno dijete i užasava me pomisao da ću morati opet proći tu godinu ispočetka, ovaj put brinući i o todleru (između mojih će biti 2god i 7mj razlike). Jedino šta me tješi je šta sad znam da sve prođe i da sve faze kratko traju, prvi put kad si u tome nemaš pojma šta te čeka i misliš da je sve vječno.
2023. M ❤️
12/25 ❤️⏳
Ja sam već u drami zbog KG udebljala sam se možda 2-3 kg vidi mi se na glavi, šta će bit do kraja. To me toliko ubija da ću bit debela i da necu moć skinit kile.
Neko kaže kao znamo razlog zbog kojeg smo se udebljali pa to ne beba šta ima veze, a meni to nije neko opravdanje. I to mi je prestrašno
miniii20 u kojem si tjednu?
Ja sam danas točno 11+0 i nisam se još niti malo udebljala, jutros -300 gr od kad sam saznala da sam trudna. A nije da ne jedem, zadnja 2 tjedna su mi se smanjile mučnine i nisam se mogla najesti - stalno sam bila gladna i jela najviše slatkog i svega iz pekare, baš sam pretjerivala i idalje bila gladna. Mučnine sam imala, ali nijednom nisam povratila. S tim da sam ušla u trudnoću s 10 kg viška i zbog toga sam mislila da mi se neće stomak još primjetiti, međutim već se vidi da sam trudna.I stomak raste a kg su u - Kamufliram stomak odjećom do ponedjeljka, u ponedjeljak idem na nifty i UZV pa ćemo onda početi govoriti i neću pokrivati stomak. Stvarno ne razumijem
i baš me strah i da ću se previše udebljati i da ću dobiti trudnički dijabetes. Sad najmanje zdravo jedem, nažalost, eto. S tim da još tjedan, dva pa planiram nastaviti s vježbanjem. Ne želim se previše udebljati, pa poslije to skidanje kg - a nikad nisam lako mršavila
Sortiraj odgovore
Najstariji