Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Timi95
    15. Svibanj 2025. 08:21

donna9

Timi95

donna9

Drage žene, javljam se da vas pozdravim i priključim s pozitivnim testom. Totalno neočekivano jer je prošla trudnoća iz IVF zbog suprugovog jaaaako lošeg spermiograma. Idem ubrzo na pregled kod ginekologa pa ćemo vidjeti što kaže. Ako je stvarno u pitanju trudnoća i ako bi bilo sve u redu, razmak između beba bi bio nepunih godinu dana😱 Iskreno imam totalno pomiješane osjećaje po pitanju ovog sad pozitivnog testa. Ako netko ima tako malu razliku, primam savjete kako preživjeti 🤣

Ajme pa cestitam 🥰
    Nemam utjehu.. moji su razlike 2god i bilo mi je jako tesko, toliko da sam imala napade panike i jako izrazenu anksioznost.. tek mi je prosla kad su imali 5god i 3god.. e sad cemo vidjeti, razlika ce biti 7god i 5god i mislim da ce to biti puno bolje 🫣
    Kako se osjecas? Dal jos dojis?

Hvala🥰 I ja mislim da će vam 7god i 5god biti puno lakše. Sestra i ja smo 7 godina i super smo funkcionirale. Čestitam na trećoj bebi! Svaka čast, oko mene je rijetkost da netko ima više od dvoje.
    Ja sam prva tri mjeseca nakon poroda bila baš užasno. Govorila sam, i najozbiljnije to mislila, da neću imati drugo dijete nikad jer ne mogu to sve ponovo prolazit. Živčana sam bila na sve i svašta, istresirana jer se beba prijevremeno rodila pa stalno zabrinuta oko svega, anksiozna. Ne znam kako bi preživjela da mm nije preuzeo ovoliko obaveza na sebe koliko jest. Beba je bila slaba pa nije imala snage vući iz dojke tako da sam se izdajala i kombinirala s AD. Kad je malo ojačala, nešto smo i dojili ali kako to već biva već se navikla na bočicu i brzo bi se počela ljutiti na dojci. Nakon tri mjeseca smo prešli skroz na AD. Sad ćemo vidjeti što nam život nosi dalje😅

Sve ce to biti u redu.. muz ce sigurno opet biti uz tebe i sve ti pomoci.. sto je super 😀 a vidis meni je nakon prve trudnoce bilo super, samo nas dvoje.. spavali bi, setali, napravili po stanu sta treba, i tako cijeli dan.. dok sa njih dvoje je bilo sve tesko. Ja te razumijem ❤️

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

peppa0
    15. Svibanj 2025. 08:39

donna9

Drage žene, javljam se da vas pozdravim i priključim s pozitivnim testom. Totalno neočekivano jer je prošla trudnoća iz IVF zbog suprugovog jaaaako lošeg spermiograma. Idem ubrzo na pregled kod ginekologa pa ćemo vidjeti što kaže. Ako je stvarno u pitanju trudnoća i ako bi bilo sve u redu, razmak između beba bi bio nepunih godinu dana😱 Iskreno imam totalno pomiješane osjećaje po pitanju ovog sad pozitivnog testa. Ako netko ima tako malu razliku, primam savjete kako preživjeti 🤣

Cestitam na iznenadjenju 😍 nemam savjet oko male razlike, ali ja sam imala vecu pa mi je bilo tesko, ali nije neizvedivo, nije nemoguce, pocetak je uvijek cupav, al sve se s vremenom poslozi. 
    Nama ce sad biti 2 i pol godine izmedju 2. i 3. pa me lovi panika.
    Mislim da je sve to normalno, brinemo, treba sve uskladiti, ali na kraju sve super ispadne 🫠 

peppa0
    15. Svibanj 2025. 08:42

Paola cestitam na dobrom pregledu 
    Dea bitno da je sve u redu,  bebice se jako lijepo vide u tim tjednima, fascinantno! Od 10. do negdje 20.tt su mrni osobno najljepsi uzv, kasnije su bebe vece pa se ne vide cijele na ekranu nego dio po dio :)

• jagoda20
    15. Svibanj 2025. 08:51

Paola_32

Nisam stigla pročitati sve što ste pisale u međuvremenu, ali želim podijeliti sretne vijesti s vama. 🤗 Bila sam danas na prvom uzv i već sa 5+5 se vidjelo srce 🥰❤️ Kaže doktorica da je plod još jako mali pa nisam još čula, ali za sad se sve čini u redu i jako sam sretna jer nažalost prošli puta nisam doživjela niti prvi uzv.
    Odmah sam dobila terapiju heparinom i sad se samo nadam najboljem i da ovoga puta bude sve u redu, a isto želim i vama. 😊 🙏

Baš mi je drago da je prvi pregled super prošao, sad si sigurno mirnija.
    Mene je tek naručila u 8om tjednu, jedva čekamo.

Pitanje za cure, jeste li vodile muževe na prvi pregled?
    Moj želi ići, ne znam što će doktorica reći na to.

miniii20
    15. Svibanj 2025. 09:00

jagoda20

Paola_32

Nisam stigla pročitati sve što ste pisale u međuvremenu, ali želim podijeliti sretne vijesti s vama. 🤗 Bila sam danas na prvom uzv i već sa 5+5 se vidjelo srce 🥰❤️ Kaže doktorica da je plod još jako mali pa nisam još čula, ali za sad se sve čini u redu i jako sam sretna jer nažalost prošli puta nisam doživjela niti prvi uzv.
    Odmah sam dobila terapiju heparinom i sad se samo nadam najboljem i da ovoga puta bude sve u redu, a isto želim i vama. 😊 🙏

Moj je išao iako nije ulazio. U utorak smo opet ja reko mogu sama ic netribas i ti, ne ne on obavezno ide kaže. 

Timi95
    15. Svibanj 2025. 09:03

jagoda20

Paola_32

Na prvi pregled ne moze ici jer se radi vaginalni pregled, tek moze ici kad je preko trbuha uzv..ne znam ako netko to dozvoljava.. cak i kad sam isla privatno na 4D u kasnijim tjednima, prvo sam isla sama jer mi je mjeren grlic vaginalno i tek je onda pozvala muza kad je radila uzv preko trbuha 😀

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    15. Svibanj 2025. 09:04

Paola_32

Cestitam 🥰 dal je i po uzv 5+5  ili je trudnoca veca? 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

miniii20
    15. Svibanj 2025. 09:21

Kakve ste vi cure sa cigarama ? Ima li vas pušača i jeste se uspile odma riješit i bacit ili još uvijek koju riješite 😂

Timi95
    15. Svibanj 2025. 09:29

miniii20

Kakve ste vi cure sa cigarama ? Ima li vas pušača i jeste se uspile odma riješit i bacit ili još uvijek koju riješite 😂

Ja inace pusem opet tek godinu dana 😅 i to Iqos.. 
    Cim sam saznala da sam trudna nisam vise pusila, jedino sam u subotu, jer sam isla na vjenacanje pa sam zapalila koju i popila koju casu vina 😅 i to je to od mene sa alkoholom i cigarama 🫣

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

miniii20
    15. Svibanj 2025. 09:40

Timi95

miniii20

Ja inace pusem opet tek godinu dana 😅 i to Iqos..
    Cim sam saznala da sam trudna nisam vise pusila, jedino sam u subotu, jer sam isla na vjenacanje pa sam zapalila koju i popila koju casu vina 😅 i to je to od mene sa alkoholom i cigarama 🫣

Ja sam sa 1,5 kutije kombinacije iqos i cigara spala na 5-6 dnevno samo iqos i to ga ugasim skoro na pola. Pa dva dana nisam pušila pa uz kavu uzela. Malo me grižnja savjet uhvati ali mislim da to nije ništa strašno. Mama je pušila sa sestrom cijelu trudnoću pa živa zdrava skroz 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.