Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivis
    14. Svibanj 2025. 16:11

Faksimila vjerujem da si naručena 29.05. jer je još rano za uzv. Ja sam sada 5+5, a prvi uzv mi je zakazan za 7tt. 
    Ne znam kako funkcionira kada ideš kod privatnika što se tiče terapije. Mislim da ti socijalni izdaje recepte. 
    Nemam neku preporuku ali dosta cura koje znam, su bile zadovoljne kod privatnika. Malo je toplije okruženje 😄

👩🏻35👦🏻34
    👩🏻 Sve ok
    👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
    Pokušavamo od 2021.
    Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
    PFC Prag
    ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
    Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
    04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
    ivis11062@gmail.com

PiaBuu
    14. Svibanj 2025. 19:07

Tinchy, idem i ja u medifem, ja sam kod Vasilja, ti? 
    St se tiče utrogestana, ja ga koristim vaginalno i onaj od 300, moguće je napuhnuti trbuh o mučnine :) 
    U prijašnjoj trudnoći sam ga koristila do 30-og tjedna :)
    Faksimilia- imaj i privatnog i državnog, državni ti izdaje uputnice i svejedno će ti trebat prije nego šta prođeš roditi :)

29👩🏻
    35👦🏻
    Mom of 3 angel in heaven
    Spontani 31.07.2021 - 10 tj
    Spontani 08.02.2022 - 9 tj
    04.01.2024, stigla mamina djevojčica 💜🌈👨‍👩‍👧
    23.5.2025- molarna trudnoca 7+3
    -Hashimoto, terapija 100 eurotirox
    PAI-1 heterozigot 4g/5g Aspirin 100
    God will carry you trought the storm 🌈

• Paola_32
    14. Svibanj 2025. 20:05

Nisam stigla pročitati sve što ste pisale u međuvremenu, ali želim podijeliti sretne vijesti s vama. 🤗 Bila sam danas na prvom uzv i već sa 5+5 se vidjelo srce 🥰❤️ Kaže doktorica da je plod još jako mali pa nisam još čula, ali za sad se sve čini u redu i jako sam sretna jer nažalost prošli puta nisam doživjela niti prvi uzv.
    Odmah sam dobila terapiju heparinom i sad se samo nadam najboljem i da ovoga puta bude sve u redu, a isto želim i vama. 😊 🙏

🙋🏻‍♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
    08/2024 spontani 5+6 💔
    28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
    14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗

• mimica777
    14. Svibanj 2025. 20:18

Evo mene opet, vadila sam danas betu, dan nakon ocekivane menstruacije, rezultat je 23.11. Je li ima netko iskustva s betom u tom periodu? Je li to premalo za ovo razdoblje? 🫤

• dea3
    14. Svibanj 2025. 20:22

Ja sam jucer imala neku sukrvicu. Baš šok jer je dosla niotkuda. Otisla sam u bolnicu na pregled jer me tamo vodi doktor i sve uredno. Nema hematoma nema nicega.
    Ako ništa drugo napravili smo uzv i doktor je jako dragi pa svaki put upali 4d. Dakle ja ne vjerujem koliko je sa 10+2 u potpunosti formirana beba. Sve se savršeno vidi, ruke, noge ma mali čovjek u povoju. Danas nije bilo te sukrvice...tako da tko ce ga znati od cega je to bilo. 

Timi95
    14. Svibanj 2025. 21:02

miniii20

Timi95

miniii20u kojem si ti tjednu?
    Ma i ja. Napuhana sam, cak sam i pristice dobila (sto nikad nemam), imam lagane vrroglavice.. jedino sam sretna sa sisama 😅
    Prosla sam 2 trudnoce i nije sve bajno.. od mucnina, migrena, proljeva, zgaravice, bolova, beba lupa, ne mozes disat.. nikako blazeno stanje.. jedino mi je bilo dobro negdije od 14.tt- 25.tt.. kasnije postane tesko..

Po M u 7 po GV na ultrazvuku 5+6
    Ma ovo je užasno nemogu funkcionirat 0 bodova užas. E da te migrene glavobolje svako jutro do podne užas. Sve je dobro osim šta beba još ne lupa logicno 😂😂😂😂

Koji si ti tjedan sada ?

Ja sam 5+3.. cak sam prije napravila jos jedan test 😅 i ne da je crtica, nego je tamnija od kontrolne 🫣
    Ma mene su migrene ubile u drugoj trudnoci, stalnoo do 13.tt 

Faksimila cestitam i sretno ❤️

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    14. Svibanj 2025. 21:03

dea3

Ja sam jucer imala neku sukrvicu. Baš šok jer je dosla niotkuda. Otisla sam u bolnicu na pregled jer me tamo vodi doktor i sve uredno. Nema hematoma nema nicega.
    Ako ništa drugo napravili smo uzv i doktor je jako dragi pa svaki put upali 4d. Dakle ja ne vjerujem koliko je sa 10+2 u potpunosti formirana beba. Sve se savršeno vidi, ruke, noge ma mali čovjek u povoju. Danas nije bilo te sukrvice…tako da tko ce ga znati od cega je to bilo.

dea3

Ako ništa drugo napravili smo uzv i doktor je jako dragi pa svaki put upali 4d. Dakle ja ne vjerujem koliko je sa 10+2 u potpunosti formirana beba. Sve se savršeno vidi, ruke, noge ma mali čovjek u povoju. Danas nije bilo te sukrvice…tako da tko ce ga znati od cega je to bilo.

Mozda je neka zilca pukla pa zbog toga. 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• donna9
    14. Svibanj 2025. 21:26

Drage žene, javljam se da vas pozdravim i priključim s pozitivnim testom. Totalno neočekivano jer je prošla trudnoća iz IVF zbog suprugovog jaaaako lošeg spermiograma. Idem ubrzo na pregled kod ginekologa pa ćemo vidjeti što kaže. Ako je stvarno u pitanju trudnoća i ako bi bilo sve u redu, razmak između beba bi bio nepunih godinu dana😱 Iskreno imam totalno pomiješane osjećaje po pitanju ovog sad pozitivnog testa. Ako netko ima tako malu razliku, primam savjete kako preživjeti 🤣

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

Timi95
    14. Svibanj 2025. 21:39

donna9

Drage žene, javljam se da vas pozdravim i priključim s pozitivnim testom. Totalno neočekivano jer je prošla trudnoća iz IVF zbog suprugovog jaaaako lošeg spermiograma. Idem ubrzo na pregled kod ginekologa pa ćemo vidjeti što kaže. Ako je stvarno u pitanju trudnoća i ako bi bilo sve u redu, razmak između beba bi bio nepunih godinu dana😱 Iskreno imam totalno pomiješane osjećaje po pitanju ovog sad pozitivnog testa. Ako netko ima tako malu razliku, primam savjete kako preživjeti 🤣

Ajme pa cestitam 🥰 
    Nemam utjehu.. moji su razlike 2god i bilo mi je jako tesko, toliko da sam imala napade panike i jako izrazenu anksioznost.. tek mi je prosla kad su imali 5god i 3god.. e sad cemo vidjeti, razlika ce biti 7god i 5god i mislim da ce to biti puno bolje 🫣
    Kako se osjecas? Dal jos dojis?

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• donna9
    14. Svibanj 2025. 22:03

Timi95

donna9

Ajme pa cestitam 🥰
    Nemam utjehu.. moji su razlike 2god i bilo mi je jako tesko, toliko da sam imala napade panike i jako izrazenu anksioznost.. tek mi je prosla kad su imali 5god i 3god.. e sad cemo vidjeti, razlika ce biti 7god i 5god i mislim da ce to biti puno bolje 🫣
    Kako se osjecas? Dal jos dojis?

Hvala🥰 I ja mislim da će vam 7god i 5god biti puno lakše. Sestra i ja smo 7 godina i super smo funkcionirale. Čestitam na trećoj bebi! Svaka čast, oko mene je rijetkost da netko ima više od dvoje.
    Ja sam prva tri mjeseca nakon poroda bila baš užasno. Govorila sam, i najozbiljnije to mislila, da neću imati drugo dijete nikad jer ne mogu to sve ponovo prolazit. Živčana sam bila na sve i svašta, istresirana jer se beba prijevremeno rodila pa stalno zabrinuta oko svega, anksiozna. Ne znam kako bi preživjela da mm nije preuzeo ovoliko obaveza na sebe koliko jest. Beba je bila slaba pa nije imala snage vući iz dojke tako da sam se izdajala i kombinirala s AD. Kad je malo ojačala, nešto smo i dojili ali kako to već biva već se navikla na bočicu i brzo bi se počela ljutiti na dojci. Nakon tri mjeseca smo prešli skroz na AD. Sad ćemo vidjeti što nam život nosi dalje😅

💃ok 🤵oligoasthenozo/azoospermia
    05/24 - 1. IVF/ICSI - 7dnt ➕ , 1.uzv - 6+4❤️
    Nifty ✅ Stigao dečko☺️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.