Curke, je li moguće da ja imam te mučnine od utrogestana? Baš ću pitati doktora drugi tjedan, i jako sam napuhnuta. Jedva cekam prestat ga koristiti
Blondy ja sam prije embriotransfera počela koristiti progesteron i znalo mi je doći muka i probudila bih se preznojena. Tako da je moguće 🤷♀️ a sada apsolutno ništa ne osjećam osim cica 😂
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Jagoda20 meni takodjer ako mi je zeludac prazan krene mucnina, kada nesto pojedem bolje je, iako mi je danas gore nego ostalih dana
Simm95 zao mi je..nadam se da ce se duplati..da li je ovo prva beta koju si vadila? Mozda da obavis pregled? Ja sam prvi radila sa 5t i 4 dana..
Blondy kako uzimas utrogestan? Ja ga stavljam samo vaginalno i od njega tada nisam napuhana I ne izaziva mi umor
👱♀️ 31g
🧔🏻♂️34 g
Idiopatska neplodnost
VV
12/24 inseminacija - ❌
2/25 inseminacija - ❌
Betaplus
⏳ 4/25 - IVF (Menopur, Orgalutran, Ovitrelle) - 10 oplodjenih js - 4 blastice, 1 vracena (3 ❄️) 8dnt beta 75, 10 dnt beta 180…imamo ❤️+❤️
Jagoda20meni takodjer ako mi je zeludac prazan krene mucnina, kada nesto pojedem bolje je, iako mi je danas gore nego ostalih dana
Simm95zao mi je..nadam se da ce se duplati..da li je ovo prva beta koju si vadila? Mozda da obavis pregled? Ja sam prvi radila sa 5t i 4 dana..
Blondy kako uzimas utrogestan? Ja ga stavljam samo vaginalno i od njega tada nisam napuhana I ne izaziva mi umor
VAginalno ga uzimam. Ne znam , razmazila me prva trudnoća bez ikakvih tegoba i simptoma pa mi sad teško pada ovo iako nisu prejake mučnine.
miniii20u kojem si ti tjednu?
Ma i ja. Napuhana sam, cak sam i pristice dobila (sto nikad nemam), imam lagane vrroglavice.. jedino sam sretna sa sisama 😅
Prosla sam 2 trudnoce i nije sve bajno.. od mucnina, migrena, proljeva, zgaravice, bolova, beba lupa, ne mozes disat.. nikako blazeno stanje.. jedino mi je bilo dobro negdije od 14.tt- 25.tt.. kasnije postane tesko..
Po M u 7 po GV na ultrazvuku 5+6
Ma ovo je užasno nemogu funkcionirat 0 bodova užas. E da te migrene glavobolje svako jutro do podne užas. Sve je dobro osim šta beba još ne lupa logicno 😂😂😂😂
Koji si ti tjedan sada ?
Pozdrav svima!
Želim vam se svima pridružiti i pozdraviti vas!
Prema kalendaru sam trenutno 4+4 trudna. Test sam napravila još prije tjedan dana jer sam već tada osjećala razne simptome i još mi je nevjerojatno. Od tada sam jako napuhnuta i stalno mi je mučno.
Prvi pregled mi je zakazan za 29.05. i čini mi se kao da moram čekati cijelu vječnost…
Upravo u vezi toga imam i jedno pitanje. Budući da nikad nisam imala ginekoloških problema, išla bih jednom godišnje na sistematski pregled preko firme i uvijek je sve bilo u redu. Nemam „svog“ doktora, pa sam sada, kada sam nazvala dom zdravlja da se naručim kod dr. preko zdrastvenof, naišla na jako neljubaznu sestru, što me dodatno obeshrabrilo. Zbog toga, ali i zbog bolje opreme i kvalitete pregleda (UZV), razmišljam da možda odmah odem privatniku. Što vi mislite? Imate li neku preporuku za privatnog ginekologa za vođenje trudnoće u Zagrebu?
Nisam se baš stigla pripremiti po tom pitanju jer smo mislili da će nam trebati puno više vremena s obzirom da ću uskoro navršiti 40, a zapravo se dogodilo odmah i iznenadilo nas.
Curke, je li moguće da ja imam te mučnine od utrogestana? Baš ću pitati doktora drugi tjedan, i jako sam napuhnuta. Jedva cekam prestat ga koristiti
ja sam to pitala ginića i rekao je da su moguće nuspojave i od njega. ja koristim cyclogest i u uputi o lijeku su navedene svakakve nuspojave.
kada sam bila u pon na pregledu pitao me za simptome i rekla sam da ih imam, ali da me strah jer to može biti i od vaginaleta, rekao je da može.
ja bi ih trebala prestati koristiti u 120m tjednu ako sve bude ok
Do kada ćeš ih ti koristiti?
Pozdrav svima!
Prema kalendaru sam trenutno 4+4 trudna. Test sam napravila još prije tjedan dana jer sam već tada osjećala razne simptome i još mi je nevjerojatno. Od tada sam jako napuhnuta i stalno mi je mučno.
Prvi pregled mi je zakazan za 29.05. i čini mi se kao da moram čekati cijelu vječnost…
Upravo u vezi toga imam i jedno pitanje. Budući da nikad nisam imala ginekoloških problema, išla bih jednom godišnje na sistematski pregled preko firme i uvijek je sve bilo u redu. Nemam „svog“ doktora, pa sam sada, kada sam nazvala dom zdravlja da se naručim kod dr. preko zdrastvenof, naišla na jako neljubaznu sestru, što me dodatno obeshrabrilo. Zbog toga, ali i zbog bolje opreme i kvalitete pregleda (UZV), razmišljam da možda odmah odem privatniku. Što vi mislite? Imate li neku preporuku za privatnog ginekologa za vođenje trudnoće u Zagrebu?
Nisam se baš stigla pripremiti po tom pitanju jer smo mislili da će nam trebati puno više vremena s obzirom da ću uskoro navršiti 40, a zapravo se dogodilo odmah i iznenadilo nas.
čestitam :)
ja vodim trudnoću privatno u Medifemu i zadovoljna sam, al def mi je potreban bio i državni ginić, da mi da uputnice i otvori komplikacije
odi na egrađane i nađi si ginekologa koji bi ti bio ok i predaj zahtjev putem egrađana. U tom slučaju te moraju primiti ja mislim. Ali nemoj kod te bezobrazne sestre nego kod nekoga drugoga.
ja sam to pitala ginića i rekao je da su moguće nuspojave i od njega. ja koristim cyclogest i u uputi o lijeku su navedene svakakve nuspojave.
kada sam bila u pon na pregledu pitao me za simptome i rekla sam da ih imam, ali da me strah jer to može biti i od vaginaleta, rekao je da može.
ja bi ih trebala prestati koristiti u 120m tjednu ako sve bude ok
Do kada ćeš ih ti koristiti?
Nisam pitala uopce. Pretpostavljam da ne duze od 12 tt. Vidjet cu iduci tjedan
Pozdrav svima!
Čestitam , želim da ti prođe sto brže vrijeme do pregleda ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji