Pozdrav cure,
vidim da se spominje beta, ja sam ju vadila samo da se uvjerim da sam zaista trudna, na 6tjednu bila je 19771.
Ja sam i dalje bez nekih izraženih simptoma jedino sam stalno hladna, moram jesti svakih 2,3 sata jer čim osjetim glad krene mi mučnina.
Nadam se da ova faza neće predugo trajati,haha.
Moj pregled je pomaknut za 20.05. poslijepodne.
Bolje da nemas izrazene simptome.. neke nemaju nista, osim sto im raste trbuh 🙈 jedi kad si gladna.. tako sam i ja jucer, bas sam stalno bila gladna, jedino navecer ne nisam.. super, uskoro ti je pregled i vec bi se trebalo cuti srce 🥰
Mene danas lagano zigne oko pupka i lijevi jajnik (na kojemu je bila O).. i nista posebno, lagana vrtgolavica ako se naglo dignem ili cucnem, grudi me dosta bole, vidno su vece, bradavice osjetljivije i izrazenije su vene po njima.
Cijeli dan sam aktivna.. jucer sam napravila 12000koraka, jer eto, moram djecu odvesti u setnju, inace polude doma 😅 a i ja s njima.. popodne shopping i tako.. da mi je ovako bez mucnina i nekog veceg umora pa bila bih najsretnija, alii znam da me uskoro i to ceka 🙈🤣
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Pozdrav cure. Kod mene nije dobra situacija, beta prije 2 dana 257.0, a današnja 242.7.
Javila sam se ginekologici, rekla je nek nastavim s terapijom i da ćemo izvaditi još jednu betu u ponedjeljak, da se možda desi čudo (u šta čisto sumnjam). Al eto...
2023. blighted ovum 8tt 💔
2024. missed ab 14 tt 💔
-dvoroga maternica
1.05.2025. ➕ 🙏
Timi95 super sto si aktivna, uz dvoje djece vrijeme proleti, nećeš stići ni razmišljati puno o trudnoći
Jedem ja čim sam gladna, ne mogu izdržati.
Simm95 baš mi je žao, možda se stvarno nešto promjeni i završi sve dobro na kraju. Držim fige.
Pozdrav cure. Kod mene nije dobra situacija, beta prije 2 dana 257.0, a današnja 242.7.
Javila sam se ginekologici, rekla je nek nastavim s terapijom i da ćemo izvaditi još jednu betu u ponedjeljak, da se možda desi čudo (u šta čisto sumnjam). Al eto…
Simm95 zao mi je 😏 mozda ipak bude sve u redu.. ne znam koliko mora biti beta u tim tjednima.. ti i ja smo u istom tjednu i danu.. kako se osjecas? Imas koje simptome? Ili ti je sve nestaje?
jagoda20 ma da, dan mi proleti, pogotovo kad ih pokupim iz vrtica.. samo da proleti do pregleda da se konacno mogu pohvaliti 🙈
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Moram se pozalit da se ja očajno osjećam, bezvoljno, ružno, debelo očajno znaci sve najgore. Neznan kako je vama ostalima i povraća mi se od jutros ko da mi nešto stoji u grlu, a sinoć tj jutros sam mislila da ću se onesvijestit u krevetu od gladi užas. Ja neznan ko kaže da mu je trudnoća predobra kako može bit 😂😂😂
Javila sam se ginekologici, rekla je nek nastavim s terapijom i da ćemo izvaditi još jednu betu u ponedjeljak, da se možda desi čudo (u šta čisto sumnjam). Al eto…Simm95 zao mi je 😏 mozda ipak bude sve u redu.. ne znam koliko mora biti beta u tim tjednima.. ti i ja smo u istom tjednu i danu.. kako se osjecas? Imas koje simptome? Ili ti je sve nestaje?
jagoda20ma da, dan mi proleti, pogotovo kad ih pokupim iz vrtica.. samo da proleti do pregleda da se konacno mogu pohvaliti 🙈
Kažu da beta varira od žene do žene, tako da nije kod svake isto.. Ali trebala bi bar porasti za 60% u 2 dana.. A moja blago pada.. Tako da ne znam stvarno..
Osjećam se dosta umorno i ujutro imam mučnine, jučer mi je došlo loše jer nisam ništa pojela ujutro. U noći me malo bole noge, od prepona na dolje.. Tako da, simptomi su tu..
Vidjet ćemo kako će biti beta sljedeći tjedan.. 😔
2024. missed ab 14 tt 💔
-dvoroga maternica
1.05.2025. ➕ 🙏
Simm95 žao mi je ☹️ beta bi se trebala duplati svaka 2 dana. Znas li mozda zasto tek u ponedjeljak? Možda da u petak još jednom provjeriš situaciju?
👩🏻35👦🏻34
👩🏻 Sve ok
👦🏻 oligoasthenozoospermia, kariogram: recipročna translokacija
Pokušavamo od 2021.
Vuk Vrhovec - obrada od 01/2024. Upućeni na inozemstvo
PFC Prag
ICSI- 01/25. Pergoveris,Orgalutran,Clexane, DecAPEPTYL 0.1 mg 3x
Punkcija: 17 oocita, 15 zdravih🥚, 11 oplođeno, 2 blastociste ❄️❄️, PGT analiza🧬, ostaje 1 ❄️
04/25 FET 🤍1.beta (14dpt):1354, 2.beta (16dnt): 4294, imamo ❤️
ivis11062@gmail.com
Simm95 žao mi je ☹️ beta bi se trebala duplati svaka 2 dana. Znas li mozda zasto tek u ponedjeljak? Možda da u petak još jednom provjeriš situaciju?
Ma ne znam, tako mi je rekla.. Možda odem u petak provjeriti, pa ćemo vidjeti..
2024. missed ab 14 tt 💔
-dvoroga maternica
1.05.2025. ➕ 🙏
miniii20 u kojem si ti tjednu?
Ma i ja. Napuhana sam, cak sam i pristice dobila (sto nikad nemam), imam lagane vrroglavice.. jedino sam sretna sa sisama 😅
Prosla sam 2 trudnoce i nije sve bajno.. od mucnina, migrena, proljeva, zgaravice, bolova, beba lupa, ne mozes disat.. nikako blazeno stanje.. jedino mi je bilo dobro negdije od 14.tt- 25.tt.. kasnije postane tesko..
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Javila sam se ginekologici, rekla je nek nastavim s terapijom i da ćemo izvaditi još jednu betu u ponedjeljak, da se možda desi čudo (u šta čisto sumnjam). Al eto…Simm95 zao mi je 😏 mozda ipak bude sve u redu.. ne znam koliko mora biti beta u tim tjednima.. ti i ja smo u istom tjednu i danu.. kako se osjecas? Imas koje simptome? Ili ti je sve nestaje?
jagoda20ma da, dan mi proleti, pogotovo kad ih pokupim iz vrtica.. samo da proleti do pregleda da se konacno mogu pohvaliti 🙈
Kažu da beta varira od žene do žene, tako da nije kod svake isto.. Ali trebala bi bar porasti za 60% u 2 dana.. A moja blago pada.. Tako da ne znam stvarno..
Osjećam se dosta umorno i ujutro imam mučnine, jučer mi je došlo loše jer nisam ništa pojela ujutro. U noći me malo bole noge, od prepona na dolje.. Tako da, simptomi su tu..
Vidjet ćemo kako će biti beta sljedeći tjedan.. 😔
Ponovi onda u petak. Jer do ponedjeljka ces poluditi 😑😒
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji