Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mamacita
    13. Svibanj 2025. 16:56

mamacita

Jao boze ili sam ja smotana ili šta…Kada kopiram uopce mi ne ispadne kako treba, sam link neki…Jao..

Napokon uspjela…stalno krivo kopirala…Boze🤣

Makarena
    13. Svibanj 2025. 20:32

E sad je puno lakše za pratiti se kad smo sve stavile u opis ☺️

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

• mimica777
    14. Svibanj 2025. 06:42

Vidi li ovdje netko drugu crticu?
    https://postimg.cc/JDFnQVH5

peppa0
    14. Svibanj 2025. 07:00

mimica777

Vidi li ovdje netko drugu crticu?
    https://postimg.cc/JDFnQVH5

Vidi se, cestitam :)
    Koji ti je dpo?
    Ja sam u prosloj T imala pozitivan test 9dpo, a ovaj put sam cekala cak dan dulje, 10dpo 🤣
    Tko bi docekao izostanak M 😄

• mimica777
    14. Svibanj 2025. 07:22

Meni je ovo 15. dpo, ali na clearblue mi je već 11. dpo rani test na prvi jutarnji urin pokazao blijedu liniju, međutim poslije toga su mi dva clearblue (ne rana testa) pokazala negativno u vecernjim satima. Tako da sam evo malo zbunjena 🫣

peppa0
    14. Svibanj 2025. 07:57

mimica777

Meni je ovo 15. dpo, ali na clearblue mi je već 11. dpo rani test na prvi jutarnji urin pokazao blijedu liniju, međutim poslije toga su mi dva clearblue (ne rana testa) pokazala negativno u vecernjim satima. Tako da sam evo malo zbunjena 🫣

Trudna jesi, betu imas, a sad je pitanje jel se pravilno dupla i raste s obzirom na testove. Trebala bi koristiti iste testove svaki put i na prvi jutarnji urin, ovako ne mozes biti sigurna.
    Izvadi betu dva puta iz krvi ili cekaj da vidis sto ce biti. 
    Ja sam nazalost imala losa iskustva kad mi testovi nisu pravilno tamnili, ali to ne znaci da je i kod tebe slucaj.
    Drzim fige 😊

• mimica777
    14. Svibanj 2025. 07:59

peppa0

mimica777

Trudna jesi, betu imas, a sad je pitanje jel se pravilno dupla i raste s obzirom na testove. Trebala bi koristiti iste testove svaki put i na prvi jutarnji urin, ovako ne mozes biti sigurna.
    Ja sam nazalost imala losa iskustva kad mi testovi nisu pravilno tamnili, ali to ne znaci da je i kod tebe slucaj.
    Drzim fige 😊

Hvala puno na savjetima! 🥰

Timi95
    14. Svibanj 2025. 08:35

mimica777

peppa0

mimica777

Drzim fige 😊

Hvala puno na savjetima! 🥰

Ja ne vidim sliku, ne znam kako se otvara 🙈
    Mozda je O bila kasnije pa je zato svijetlije i ima manje hormona u mokraci, pogotovo ako nisi barem 4 sata zadrzala mokracu i pila sto manje 😀 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

Timi95
    14. Svibanj 2025. 08:38

Aha uspijela sam otvoriti.. okej, vidi se, sad ponavljaj barem 2 dana sa istim testom ujutro 😀

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• jagoda20
    14. Svibanj 2025. 10:48

Pozdrav cure,

vidim da se spominje beta, ja sam ju vadila samo da se uvjerim da sam zaista trudna, na 6tjednu bila je 19771.
    Ja sam i dalje bez nekih izraženih simptoma jedino sam stalno hladna, moram jesti svakih 2,3 sata jer čim osjetim glad krene mi mučnina.
    Nadam se da ova faza neće predugo trajati,haha.
    Moj pregled je pomaknut za 20.05. poslijepodne.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.