Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • m_rosie
    22. Rujan 2025. 21:48

Evo mene 🙈 Malo prije 16:00 tlak 150/101, pošli na hitnu kad je muž došao s posla.Tamo mjere tlak, 160/100 - kaže nije strašno 😂 za pola sata 168/112. Izvadili mi krv i dala mokraću i onda su me odveli u hitnu ginekološku. Pregledao me, zatvorena sam. Beba na zadak i samo je poslušao otkucaje bebe, rekao je da su uredni. Nije htio mjeriti bebu jer svakako moram ujutro ići i kao da je to različito kako tko mjeri, a svakako moram ujutro ići pa da će moj ginekolog opet provjeriti mjere. Jer su u četvrtak bile manje - nešto 2, nešto 3 tjedna. I propisao mi je tablete za tlak, Metildop. Večeras 2 tablete i onda svako 8 sati po jednu. Pa ću sutra vidjeti što ovaj moj kaže 🙈 pa eto, valjda sad bude ok 🙈🙈

34+1 tt - 24.10.2025.

Blondy
    22. Rujan 2025. 22:01

m_rosie

Evo mene 🙈 Malo prije 16:00 tlak 150/101, pošli na hitnu kad je muž došao s posla.Tamo mjere tlak, 160/100 - kaže nije strašno 😂 za pola sata 168/112. Izvadili mi krv i dala mokraću i onda su me odveli u hitnu ginekološku. Pregledao me, zatvorena sam. Beba na zadak i samo je poslušao otkucaje bebe, rekao je da su uredni. Nije htio mjeriti bebu jer svakako moram ujutro ići i kao da je to različito kako tko mjeri, a svakako moram ujutro ići pa da će moj ginekolog opet provjeriti mjere. Jer su u četvrtak bile manje - nešto 2, nešto 3 tjedna. I propisao mi je tablete za tlak, Metildop. Večeras 2 tablete i onda svako 8 sati po jednu. Pa ću sutra vidjeti što ovaj moj kaže 🙈 pa eto, valjda sad bude ok 🙈🙈

I to je to? Bez ikakve obrade su ti dali tablete? Ja bih poludjela s takvim doktorima. Ajde bar ce ti tablete sniziti tlak. Kakav ti je nakon sto si ih popila? 
    Je li ti bar provjerio urin i krv? 

Blondy
    22. Rujan 2025. 22:02

Blondy

m_rosie

I to je to? Bez ikakve obrade su ti dali tablete? Ja bih poludjela s takvim doktorima. Ajde bar ce ti tablete sniziti tlak. Kakav ti je nakon sto si ih popila?

Pardon, vidim da su provjeravali. Nalazi su uredni?

• m_rosie
    22. Rujan 2025. 22:08

Blondy

m_rosie

Krv i urin nisu bili gotovi, pa su me poslali doma. Ujutro kad dođem da će moj ginekolog vidjeti nalaze. Nisam još popila, sad ću u 22:30. Jer mi je rekao 2 uzeti, pa onda svako 8 sati po jednu. Pa ću tako radi buđenja. Prije pola sata mi je bio 132/84. I u ponoća moram mjeriti, ako bude preko 140/90 rekao mi je da popijem normabel od 5 mg 🤦🏻‍♀️ i onda sutra budem vidjela s ovim što mi vodi trudnoću šta ćemo dalje. Eto, tako je kod nas 🤷🏻‍♀️

34+1 tt - 24.10.2025.

• lamise38
    22. Rujan 2025. 22:12

Peppa0 super za dobar pregled! Aaa baš slatko,mojoj bebi je glava zabijena u posteljicu pa lice nismo nikako uspjeli vidjeti,barem kad je bio onaj veci uzv,vidjet cemo idući ponedjeljak.
    M_rosie dobro da si ti otišla,nalazi krvi i urina su onda pretpostavljam dobri kad te nisu zadržali? Nadam se da će ti se uz terapiju stabilizirati tlak,sretno sutra na uzv,javi kako je prošlo.

Blondy
    22. Rujan 2025. 22:13

m_rosie

Blondy

m_rosie

Krv i urin nisu bili gotovi, pa su me poslali doma. Ujutro kad dođem da će moj ginekolog vidjeti nalaze. Nisam još popila, sad ću u 22:30. Jer mi je rekao 2 uzeti, pa onda svako 8 sati po jednu. Pa ću tako radi buđenja. Prije pola sata mi je bio 132/84. I u ponoća moram mjeriti, ako bude preko 140/90 rekao mi je da popijem normabel od 5 mg 🤦🏻‍♀️ i onda sutra budem vidjela s ovim što mi vodi trudnoću šta ćemo dalje. Eto, tako je kod nas 🤷🏻‍♀️

Grozno, nekoga pustiti doma  s hitne  dok nalazi nisu gotovi je nenormalno. 
    Vjerojatno ti je tamo jos vise skocio tlak od stresa. 
    Sretno sutra 🤞

Blondy
    23. Rujan 2025. 08:16

Jutro cure, stigla jesen. Bas se veselim 😅 dosta mi je vrucina.

M_rosie, kako si? Jeis vec u bolnici?

Makarena
    23. Rujan 2025. 09:08

M_rosie evo ja ne mogu vjerovati da sam ja pročitala ovo da su oni tebe samo pustili doma i da to nije strašan tlak 😳 al šta reci, evo meni muž bio na Hitnoj u petak, nakon 7 sati čekanja, nakon šta je rekao simptome doktor je rekao šta bi moglo biti i onda sjeo kraj njega guglati simptome. Tko nas sve liječi još smo mi svi i dobro.

2023. M 🎀🧸
    2025. S 👸🏻🪐

Makarena
    23. Rujan 2025. 09:13

Blondy

Jutriiic ☀️. Evo kod nas u Dalmaciji od sutra jesen, jedva čekam 😍. Još jučer su se svi kupali, ode je bas bilo ljeto do danas, jedva sam dočekala zahlađenje, nisam mogla vise funkcionirati.  

Bila sam u subotu na vjenčanju, nedjelja isto u pogonu, jučer napravila bas previše koraka i onda navečer bila na rubu suza od bolova u zdjelici, preponama, nikad u životu me nije ovako boljelo. I onda po noći naravno krenuli grčevi u listu toliko jaki da me evo cijelo jutro boli list. Je li neka od vas uzima dodatno kalcij i magnezij? Znate li koji su provjereno dobri i da ih smijemo uzimati? 

2023. M 🎀🧸
    2025. S 👸🏻🪐

• m_rosie
    23. Rujan 2025. 09:26

Blondy

M_rosie,kako si? Jeis vec u bolnici?

Jutro 🤗 Jesam, evo dala mokraću i sad čekam doktora, trenutno je na carskom. Pa ja sam ok, osim što me malo glava počela boliti - mislim da je to sad od stresa, drugo ništa🤦🏻‍♀️ Sinoć mi se spustio tlak, jutros 146/93, popijem tabletu i za pola sata 141/95. Sad u bolnici i dalje tako, 140/98. Noćas oko 3 sam išla mokriti, imam osjećaj da sam 3l izmokrila 🤦🏻‍♀️ i sad mi vaga u bolnici pokaže +2 kg u odnosu na prošli četvrtak, neznam moguće da je to voda - malo mi je to previše kg za 5,6 dana. A u ovih 7 mjeseci dobila do prošlog četvrtka samo 5 kg 🤦🏻‍♀️

Makarena nije ni kod nas bolje, meni jučer na hitnoj prosjek godina otprilike 25 i isto stalno nešto gleda po mobitelu. Ova sto mi je vadila krv mi je razvalila ruku, krv teče niz ruku, do šake, ona nešto pritiska i samo govori sad ću ja to obrisati 🤦🏻‍♀️ stavila mi braunilu, boli bez prestanka. Tako da mi se od toga tlak mogao samo povisiti, kad dođeš da ti netko pomogne, a vidiš da ne zna 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

34+1 tt - 24.10.2025.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI