Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lamise38
    17. Rujan 2025. 15:23

Ja sam rodila prošle godine krajem 8.mj u Petrovoj i za bebu ne treba ništa osim naravno robica za izlazak ali to svakako suprug donese na dan izlaska. 
    Rodila sam 2019. na zimu,1.mj i dugi rukavi mi nisu trebali.
    Što se tiče uložaka ja ovaj put planiram kupiti one jessa pelene,frida mom bokse i babyono uloške,pa ću kombinirati. Za bradavice odnosno ragade u zadnje vrijeme sam pročitala jako puno pozitivnih iskustva za one neke koala silver cups,skuplje su ali svi kažu da baš pomaže tako da ću si to kupiti jer prvih par dana dok se pohvatamo s dojenjem sigurno će biti bolno a i ragada se zna dogoditi.

Čestitam na dobrim pregledima,pročitala sam jučer ali nisam stigla nista pisat,baš je lijepo za pročitati da su to vec bebe preko kile. Moj pregled je 29.9. vidila sam da piše 28.9. ali dobro,dan gore dolje nebitno.
    Josipella i Dea3 da izgurate čim duže🤞

• dea3
    17. Rujan 2025. 15:29

Da, velika je razlika jel vam može netko brzo dovesti stvari ili ne...
    Nama je bolnica isto blizu i za prvu ruku uzimam sve po jedan paket jer ce muž ionako svaki dan doci i donjeti sta treba. Dio ce biti doma spremno, a dio ce otici kupiti ako zatreba jer nikad ne znas npr. Koliko ces bas krvariti.
    Pa nemam potrebe trpati torbu jer sve to zauzima dosta mjesta.

Isto je s rucnicima, realno trebas ih dosta (barem sam ja svoje dosta znala zakrvariti kad sam se brisala), ali uzimam 3 za pocetak pa ce muz svaki dan donijeti nove i zamjenit cemo. 

Jednostavno racunam s tim da mi tokom dana ili noci moze u roku pola sata dostaviti ako nesto zatreba...

Sad kad netko rodi u bolnici koja je dosta udaljena, onda je svakako malo drugacije...

peppa0
    17. Rujan 2025. 15:31

Makarena

peppa0

Imas puno gaca i ulozaka na popisu 😋 ja nisam bas toliko krvarila tako da sam brzo bila na normalnim uloscima, oba puta.
    Tako da sam taj dio popisa smanjila na jednokr. gace za ink. 12kom, perive gace za ink. 3kom + ulosci za ink. 12kom, a dalje kod kuce moje donje rublje + normalni ulosci.
    Ovaj dio za rane od epi. isto necu unaprijed kupovati jer sam dva puta prosla bez toga pa se nadam da cu i sad tako, a ako ne, muz ce naknadno kupiti i donijeti.

Kako smo svi drugačiji, ja sam bome potrošila 2 paketa jednokratnih gaćica za ink. i nastavila još par dana doma trošiti i onda prešla na mrežaste gaćice i chicco uloške. Dok mi mast za bradavice nije trebala, a jastučići tek doma kad sam došla. Po meni je sve to bespotrebno, ja sam nosila jedan paket gaćica za ink. i onda mi je muž naknadno donio još jedan, mislim da je tako i s ovim za dojenje, bolje ne trpati torbu velikim paketima i stvarima, naravno ako netko može donijeti kad zatreba ☺️

Eee bas, svaka ce najbolje vidjeti za sebe. a ovo za dojenje i mlijeko. Meni 2.dan nakon poroda dodje toliko mlijeka da ja tetra pelene moram stavljat, a ne jastucice. Meni toga treba moreee. I tako cijeli staz dojenja, a i u trudnoci sam dosad morala jastucice imati (evo sad treci put jos ne curim toliko da mi trebaju). Imam vece fobije od dojenja nego od poroda. 🤪

• dea3
    17. Rujan 2025. 15:31

Da i ja se pridružujem cestitkama za super jucerasnje preglede...to su već prave bebe..jedva cekam sutra da cujem kolika je moja... 🙏

• bryamark
    17. Rujan 2025. 16:58

Buy fake us dollar | uk pounds | canadian dollar | fake 20 euros for sale | +4915213677212
    Counterfeit deals are the solution and the world's best manufacturer of undetectable
    counterfeit banknotes of all currencies. More over, no risk involved when buying
    from us. As we ship all our packages discreetly through most secured. Our clients
    do not need to sign upon arrival of the package. We provide tracking numbers as soon as possible
    as delivery is in progress. Face to face meeting for bulk and regular clients. We supply
    counterfeit pounds at the best rates ever
    https://qualitycounterfeitstore.com

Telegram: @Smithwalker123
    WhatsApp:…+4915213677212

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.