Kad smo kod štucanja i ja sam kod prvih dvoje osjetila, sad moram priznati da još nisam ... Znalo je krenuti pa par puta lupne, ali ne onako kako je kod prvih bilo..pa nisam ni sigurna jel pravo štucanje to ili će se tek osjetiti...
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Ja nisam sigurna jesam osjetila za sad ali u prijašnjima jesam.
Dea3 eto tebe još malo u velikom 30.tjednu. ne znam jesi vec pisala ali koj trudnički mozak nije u stanju pamtiti,u kojem tjednu si rodila prvo dvoje?

Dea3 eto tebe još malo u velikom 30.tjednu. ne znam jesi vec pisala ali koj trudnički mozak nije u stanju pamtiti,u kojem tjednu si rodila prvo dvoje?
Prvo sa serklažom u 37 tt
Drugo bez serklaže u 34 tt
I sad opet imam serklažu, ali i crno na bijelo da sam već neko vrijeme skroz otvorena...samo šav drži sve na mjestu...zato i odbrojavamo 🙃
Ja ne osjecam stucanje ili ga ne prepoznajem.. a spavam kako god. Na boku najmanje, vise na poluboku i trbuhu. Tako sam proslu trudnocu do poroda.
I sad opet imam serklažu, ali i crno na bijelo da sam već neko vrijeme skroz otvorena…samo šav drži sve na mjestu…zato i odbrojavamo 🙃
Znači sad je prvi put da si skroz otvorena? Nadam se dq će onda šav držati što duže,nije nemoguće🙏🤗

M_rosie,kako je tlak?
Ujutro i navečer visok, otprilike ide do 140/95. A preko dana odličan. Ujutro idem u bolnicu pa ćemo vidjeti što govore. Inače se osjećam odlično, malo otiču prsti na rukama i stopalima - ostalo sve dobro 🤗
Nego htjela sam pitati, što se tiče grudnjaka za dojenje, pogotovo mame kojima nije prva trudnoća. Kako izaberete veličinu grudnjaka za dojenje, odnosno kad ste ih kupovale? Čitala sam kao da je idealno vrijeme tjedan dana nakon poroda, kad mlijeko nadođe? Ako je tako, onda u bolnici bez grudnjaka? 🙈 Neznam, prva trudnoća - sve mi je nepoznato 🤦🏻♀️

34+1 tt - 24.10.2025.
I sad opet imam serklažu, ali i crno na bijelo da sam već neko vrijeme skroz otvorena…samo šav drži sve na mjestu…zato i odbrojavamo 🙃
Znači sad je prvi put da si skroz otvorena? Nadam se dq će onda šav držati što duže,nije nemoguće🙏🤗
Rekla bi da sam u svakoj bila...samo u Petrovoj to nisu uopce mjerili... Mislim na unutarnje usce...tamo su samo mjerili vanjsko...prst nutra van i ajd bok 🙈🙃🥴 vidimo se za 3 tjedna...
M_rosie,kako je tlak?
Ujutro i navečer visok, otprilike ide do 140/95. A preko dana odličan. Ujutro idem u bolnicu pa ćemo vidjeti što govore. Inače se osjećam odlično, malo otiču prsti na rukama i stopalima - ostalo sve dobro 🤗
Nego htjela sam pitati, što se tiče grudnjaka za dojenje, pogotovo mame kojima nije prva trudnoća. Kako izaberete veličinu grudnjaka za dojenje, odnosno kad ste ih kupovale? Čitala sam kao da je idealno vrijeme tjedan dana nakon poroda, kad mlijeko nadođe? Ako je tako, onda u bolnici bez grudnjaka? 🙈 Neznam, prva trudnoća - sve mi je nepoznato 🤦🏻♀️
Jao, meni uopce ta kombinacija visokog tlaka i oticanja ne zvuči dobro...
Nadam se da ce se sutra doktor s tim ozbiljno pozabaviti ...
Evo iskreno... 🤔
M_rosie,kako je tlak?
Ja svoj tlak u prvoj trudnoći isto nisam osjetila,160/100 gotovo svako mjerenje u danu,ali opet bila sam pod nadzorom,svaki dan ctg x3 i mjerenje tlaka x3,pila sam neku terapiju za tlak i povremeno normabel. Sretno sutra!
Što se tiče grudnjaka ja sam u bolnici bila bez grudnjaka,nemam nešto velika prsa,u dojenju bi se samo malo prsa napuhala ali ne sad za 2,3 broja kao nekima. Ja sam si u prošloj trudnoći uzela 2 kom u hm-u i ok su mi.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji