Adisica2002
Što više vode, brusnica čaja čak do 2 litra ali čisto sušenog iz apoteke, ako je situacija ozbiljnija idu antibiotici, ja sam ih koristila 7 dana jer mi je bila ozbiljnija situacija i na kraju je bilo sve okej. Ne sekiraj se bit će dobro❤️
Makarena da se javim poslije amniocenteze beba je uredu hvala Bogu, nema nikakvih sindroma ni odstupanja u ostalim hromosomima 🫶🏻 sad prolazi 13 dan tako da sutra zvanicno ulazim u rizik koji ima svaka trudnoca. Čekam i ultrazvuk pocetkom novembra novi.
Josipella drzim palčeve da sve bude uredu🍀
Sad čitam malo unatrag temu, adisica ja sam imala jako visoku betu u samom početku, oko 18000 i isto sam ovdje postavila pitanje je li to normalno jer su svima uglavnom bile manje vrijednosti, mislila sam možda da su i blizanci, ali na kraju nisu, srećom sve je uredno i mislim da ne trebaš brinuti. 😊
Eni, što se tiče bebinih pokreta , evo ja sam ih oko 18 tjedna mislim jasnije počela osjećati, prije nešto nedefinirano, prva trudnoća je u pitanju osim ranog spontanog, u početku je to skroz lagano bilo baš kako cure pišu, neki mjehurići, ja bih rekla kao lagani titraj mišića, a sad me već zna pošteno udariti iako se još ne vidi na van, osjeti se kad se stavi ruka. 😊
Josipella nemam s tim iskustva, ali želim ti brz oporavak!
Koja ste tada bili sedmica jel se trudnoca racuna po beti ili po zadnjoj menstruaciji meni je onda druga beta iznosila 13785.8 a negdje sam citala da se moze prije ovolirati pa je mozda i vise od 4/5 sedmica
adisica2002 uz navedeno možeš i d manozu,ona ti je super za urinarne putove.
Timi95 jesu ti stigli nalazi briseva?
Pozdrav svima, je li se koja susrela s pojavom kolostruma? Danas sam 23+6 i unazad dva dana primjećujem sitne kapljice kolostruma na bradavicama. Ne curi samo već kad malo pritisnem se pojavi. Nekako mi se čini da je prerano, ali opet ovo mi je prva trudnoća i nemam baš iskustva.
Želim svima da imate priliku što više uživati u svojim trudnoćama prije nego bebice dođu 🥰
Sad čitam malo unatrag temu, adisica ja sam imala jako visoku betu u samom početku, oko 18000 i isto sam ovdje postavila pitanje je li to normalno jer su svima uglavnom bile manje vrijednosti, mislila sam možda da su i blizanci, ali na kraju nisu, srećom sve je uredno i mislim da ne trebaš brinuti. 😊
Eni, što se tiče bebinih pokreta , evo ja sam ih oko 18 tjedna mislim jasnije počela osjećati, prije nešto nedefinirano, prva trudnoća je u pitanju osim ranog spontanog, u početku je to skroz lagano bilo baš kako cure pišu, neki mjehurići, ja bih rekla kao lagani titraj mišića, a sad me već zna pošteno udariti iako se još ne vidi na van, osjeti se kad se stavi ruka. 😊
Koja ste tada bili sedmica jel se trudnoca racuna po beti ili po zadnjoj menstruaciji meni je onda druga beta iznosila 13785.8 a negdje sam citala da se moze prije ovolirati pa je mozda i vise od 4/5 sedmica
Bila sam točno 5+3 po zadnjoj menstruaciji kad sam imala taj iznos bete.
🙋🏻♀️ 35, antifosfolipidni sindrom
08/2024 spontani 5+6 💔
28. 4. 2025. ➕ 🥰 🙏
14. 5. 2025. prvi UZV, 5+5, imamo ❤️ 🤗
Panorama - low risk, stiže curica 💗🎀
Bila sam točno 5+3 po zadnjoj menstruaciji kad sam imala taj iznos bete.
Išla sam da se pregledam 5 sedmica sam vidi se jako je maleno hvala Bogu i beta je super
adisica2002uz navedeno možeš i d manozu,ona ti je super za urinarne putove.
Timi95 jesu ti stigli nalazi briseva?
Nisu jos. Rekao mi je ginekolog za 10 dana, sad je proslo 6 dana.. nadam se da ce doci do petka, kad imam pregled..
adisica2002 ja imam upalu, iako mi je urinokultura uredna, ipak sam dobila antibiotik, jer sam prokrvarila prije 6 dana.. i sad mi je bolje.. ali ja sam vec 6.mj trudnoce.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Iako sam pod antibiotikom, boli me grlo, sinusi, uzasno kisem, sva sam zacepljena.. a danas mi je 6.dan antibiotika.. pise da je i za sinuse, grlo, uz infekciju mokracnih kanala.
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Iako sam pod antibiotikom, boli me grlo, sinusi, uzasno kisem, sva sam zacepljena.. a danas mi je 6.dan antibiotika.. pise da je i za sinuse, grlo, uz infekciju mokracnih kanala.
Možda ti je to virusno a tu antibiotik nece pomoci,ja sam prošli tjedan 3 dana bila koma,nos,začepljena,kihala osjećala se kao da gorim..
Možda ti je to virusno a tu antibiotik nece pomoci,ja sam prošli tjedan 3 dana bila koma,nos,začepljena,kihala osjećala se kao da gorim..
Ma i ja mislim. Bas sam rekla muzu da je sigurno virusno..
Stigli su mi nalazi briseva- sve je uredu 😀
M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji