Ja sam na otprilike +10 kg, s tim da sam i zatrudnjela s viskom kilograma. Ali evo izmedu zadnja 2 pregleda nisam dobila nista na kilazi.

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Ja sam na +7.. zadnjih dva mjeseca mi je usporio prirast. Nadam se da ce tako i nastaviti, iako sumnjam 😂

Od zadnjeg pregleda + 2 kg, znači u mjesec dana 🤦🏻♀️ ukupno +5 kg. Nadam se da sada pred kraj neću odletjeli u + 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Jesu li se nekom već pojavile strije? 🤦🏻♀️
34+1 tt - 24.10.2025.
💜 Nika 💜
Pozdrav cure, moj pregled je jucer prosao dobro. Bebica se lijepo razvija, odgovara tjednima, sada ima oko 500 gr. 🥰❤️ Cerviks je isto uredan tako da je sve tip top. 🙏🙏 Ja sam na +5 kg.
Bebica je bila nekako poprijeko s nogicama ispred lica - pitala sam dr za to i rekla mi je da se to svaki tren moze promijeniti i da se polozaj kod prvorotki prati tek iz 32. tjedna (ako sam dobro zapamtila), a kod viserotki da se to moze promijeniti sve do samog kraja trudnoce.
Iduci tjedan cu otici na ogtt. Sljedeci pregled mi je 17.10.
Mi smo jucer na sajmu beba kupili kolica i bas smo sretni i zadovoljni. Nekako sve postaje stvarnije. 🥹🥰
Sretno svima dalje! 🤗🍀

10/2021 ❤️
01/2026 ❤️⏳
Super za dobre preglede ❤️
Mrosie kakav je tlak danas? Pazi na to, kod nas to imaju puno stroze, mislim da me ni kuci ne bi pustili da mi toliko izmjere.
Kile - ja sam na +6.5kg, imam osjecaj da je bebac bas velik, jedva cekam pregled u pon da ga vidim. Bas se osjecam tromo, ako lezim duze, jedva se dignem, prepone me rasturaju, a i svaki pokret i okret, depilacija 😬 Ovaj put mi je bas sve intenzivnije, bas mi je tesko nekako.
Sajam - idete li i sto planirate kupiti? Javite dojmove.
Ja ne idem, vise-manje sam pripremila opremu i robicu, ostaje mi sva kozmetika za kupiti, ali stigem to.

Peppao jutros mi je 130/97, čak mi je jučer preko dana bio dobar. Ujutro povišen i opet se negdje predvečer povisio 🤦🏻♀️ Vidjeti ćemo danas 🤞
Mi smo daleko od Zagreba, ali su popusti povodom sajma i na web shopovima. Pa smo sinoć naručili next to me i dvije staklene bočice. I naručila sam kadicu, https://twistshake.com/eu/p/luxury-bath-kit , baš s ove stranice. I oni imaju neki popust za vikend tako da nas je ona došla oko 90€. Prijateljica mi je nju preporučila, a i zgodno mi izgleda. S tim da su nama u obje kupaone u stanu tuševi, pa ćemo ovo sigurno iskoristiti. Robice imam, dobila sam krcato toga, nešto smo kupili i mislim da imamo dovoljno. Sad bi pod must trebala spremiti torbu za rodilište, pogotovo sad ovaj tlak. Pa da mi je torba spremna, ovo ostalo mogu muž, sestra, mama i svekrva 🙈
34+1 tt - 24.10.2025.
💜 Nika 💜
Što se tiče kila ja sam na nekih +6 ili 7,dosta sam aktivna od kako je škola krenula pa se baš nahodam.
M_rosie ovaj drugi,dijastolicki nebi trebao prelaziti 90,tako da stvarno nebi bilo loše da se napravi nekakva obrada,ali budeš pratila.
Bubica super za dobar pregled,moja beba je na zadnjem bila isto poprijeko ali rekao je doktor da je još rano. Ja nemam pojma kako je sad beba okrenuta ali se zaista nadam da ako nije da se bude okrenula kako treba.
Sajam ja bi išla jer je ergobaby asortiman snižen 20% a planiram kolica njihova uzet i voksi košaru,ali nisam sigurna hoćemo li sutra uspjeti otići,ali ako se ne varam u 11.mj će biti u Family mallu isto sajam.

Čestitke na dobrim pregledima .. evo ja sam na + 1 trenutno , prema vagi doma , ali bude mi isto kao i kod gink . Ja trenutno si vidim samo ogromne sise i trbuh mi se napuhnuo , a mislim da su mi noge i ostalo još uvijek isto , ali stignem se ubucikiti , ja sam tek 17 tjedan …sto se tiče tlaka ja se borim sa niskim , Al neću se previše zaliti bolje niski nego visoki .. ja iskreno jedem dosta zdravo , izbjegavam slatko , i junk Food . Jedem 3 glavna obroka i za
Međuobrok si pojedem ili neki jogurt ili voćku . A meni se puno toga i zgadilo pa jedem većinom isto .
Mučnine su mi se smanjile , ali ima dana kad povraćam cjelo jutro pa poslje podne bude ok , a ima dana kad sam tip top 🤌 bas mi ovisi o danu evo

👩36
Pokušavamo od 08/2022
Ciklusi 32/33
Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
AMH 23.19
👨34
Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
10/2023 oligozoospermia
12/2023 uredan spermiogram
IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
IVF 6/2025 Vinogrdska ✅
Javljam se s anomaly scana, jučer sam bila.
Sve je u redu, mjere odgovaraju tjednu, nema nikakvih anomalija.
Dečko je, potvrdili su sada ono što su mi rekli u 12. tjednu. 💙
Trening poroda je 6. 2.

2. 5. '25. ZM
7+4 ❤️
6. 2. '26. 💙
Giovanna32
Čestitam svima na dobrim pregledima, žao mi je m-rosie zbog stresa koji prolazis. Sad ga bar koliko toliko konroliras, ja ne znam da li oni daju neku terapiju ili samo prate. Nadam se da ce to sve biti dobro 😊
Sto se tice kila ja sam jos uvijek na +8. Nisam zadnja dva mjeseca dobila ni kile. Zadnji put mi je rekao da je to super, da sam ja visoka i da je to ok. Ja moram priznati da i nekako manje jedem kolicinski, jednostavno uopce nemam teka. Evo recimo do sad nisam ništa pojela osim jedne banane i proteinskog pudinga, uopće nisam gladna. Beba dobro napreduje, nalazi nikad bolji.
Sto se tice sajma, ja sam bila jucer. Sto se tice ove vece opreme, to sam sve dobila od brata pa vam ne mogu reci kakva su snizenja. Gledala sam robicu, ne isplati se jer je skupo bez obzira na sniženja. Uzela sam neke tetre od Etherala jer je jeftinije nego na stranici. Next recimo ima 30% na drugi povoljniji artikl.

👫
36/36
10/2024 biokemijska
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji