Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • lamise38
    16. Rujan 2025. 14:15

Timi95

lamise38

Timi95

Iako sam pod antibiotikom, boli me grlo, sinusi, uzasno kisem, sva sam zacepljena.. a danas mi je 6.dan antibiotika.. pise da je i za sinuse, grlo, uz infekciju mokracnih kanala.

Možda ti je to virusno a tu antibiotik nece pomoci,ja sam prošli tjedan 3 dana bila koma,nos,začepljena,kihala osjećala se kao da gorim..

Ma i ja mislim. Bas sam rekla muzu da je sigurno virusno..

Stigli su mi nalazi briseva- sve je uredu 😀

Aaa super,baš mi je drago,još kontrola pa se nadam da ti sad slijedi malo opuštenije razdoblje 🤗

Blondy
    16. Rujan 2025. 14:26

Timi95

lamise38

Timi95

Iako sam pod antibiotikom, boli me grlo, sinusi, uzasno kisem, sva sam zacepljena.. a danas mi je 6.dan antibiotika.. pise da je i za sinuse, grlo, uz infekciju mokracnih kanala.

Možda ti je to virusno a tu antibiotik nece pomoci,ja sam prošli tjedan 3 dana bila koma,nos,začepljena,kihala osjećala se kao da gorim..

Bravo, kamo su ti stigli nalazi? Ja jos nisam svoje dobila. Proalo je 10 dana

riamaro
    16. Rujan 2025. 14:35

Timi super za briseve 🫶 

A da još odgovorim vezano za bebine pokrete… mislim da je i to, kao i sve drugo, različito, od trudnoće do trudnoće, od žene do žene. Znam jako puno trudnica koje su osjetile bebice rano, ali i one koje nisu nikako do kasnijih tjedana. I mnoge od nas ne znaju prepoznati, kao što ja nisam znala, da je to to 🙈 

Molila bih još preporuku, tko ima, prociscivac zraka i planirate li ga kupiti? Gledamo philipsov onaj manji sto mozemo staviti tipa na nocni ormaric/komodu. Zanima me vrijedi li tih novaca? Bitno mi je da nije po podu. Razmisljam da ce biti zima, zagaden zrak, itd, jos od ovih centralnih grijanja na drva, ne mogu ni prozor uvijek otvoriti kako treba… 

👩🏽 29 AMH 23,6 - hipo/hashi
    🧔🏽‍♂️ 30 asthenoteratozoospermia
    - ICSI 🐣 - transfer 8.5. 🌸 beta 11dnt 165, 13dnt 403 🥹🙏🏼💗 6+2 imamo ♥️ 9+2 ♥️ 12+3 ♥️ 16+6 🩵

riamarro@hotmail.com

Timi95
    16. Rujan 2025. 14:46

Blondy

Timi95

lamise38

Timi95

Bravo, kamo su ti stigli nalazi? Ja jos nisam svoje dobila. Proalo je 10 dana

Hvala cure, bas mi je stresno ove dane, tako da se i ja nadam da cu bit opustenija kad idem na pregled 🤗

Na e- građani sam pogledala. Pa pogledaj ako vec nisi 

M- 10.3.2019. 💙
    M- 12.3.2021. ❤️
    5.5.2025. ➕️🥰

• eni233
    16. Rujan 2025. 16:09

Čitam vas ja kad stigenemo otvoriti forum , Al eto onda bude dosta stranica i nemam baš sto pametno za reci .. pa ja valjda neznam prepoznati još uvijek dal je probava dal je beba 🤣😅🤭 Al čekamo kad me onako pošteno šutne pa da budem sigurna hahahahahah. Uglv mrvicu mi se vidi trbuh Al ne puno .. Al da napomenem da sam ja imala 6 pack prije trudnoće pa možda je do toga 🤣 evo neznam ili to nema veze stim nebi znala .. Al dokle je sve ok ne brinem se jer valjda mi je takva građa jednostavno .

👩35
    Pokušavamo od 08/2022
    Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    👨35
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 6/2025 Vinogrdska ✅

Makarena
    16. Rujan 2025. 17:27

Mila super, bas mi je drago ❤️ nek dalje bude uredno i bez stresova 🙏🏻

Lucky nemoj stiskati bradavice, moze izazvati kontrakcije. Ja još nemam kolostrum, ali čitala sam da je normalno, samo pusti da samo izađe ☺️

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

• jagoda20
    16. Rujan 2025. 17:40

riamaro

Timisuper za briseve 🫶

A da još odgovorim vezano za bebine pokrete… mislim da je i to, kao i sve drugo, različito, od trudnoće do trudnoće, od žene do žene. Znam jako puno trudnica koje su osjetile bebice rano, ali i one koje nisu nikako do kasnijih tjedana. I mnoge od nas ne znaju prepoznati, kao što ja nisam znala, da je to to 🙈

Molila bih još preporuku, tko ima, prociscivac zraka i planirate li ga kupiti? Gledamo philipsov onaj manji sto mozemo staviti tipa na nocni ormaric/komodu. Zanima me vrijedi li tih novaca? Bitno mi je da nije po podu. Razmisljam da ce biti zima, zagaden zrak, itd, jos od ovih centralnih grijanja na drva, ne mogu ni prozor uvijek otvoriti kako treba…

Ja imam xaomi, meni je super, dosta prašine skupi, mirisi od kuhinja brzo nestanu. 
    Jedino nije baš mali, za nekih 60m2 pa zauzme mjesta. 
    Ja sam još kupila ovlazivac jer imamo podno grijanje i zrak baš jako bude suh od toga, meni se sluznice jako osuši, mogu mislit kako će biti bebi. 

EllaMS
    16. Rujan 2025. 19:12

Mi smo danas bili na pregledu, čak sam dobila 3D fotkicu lica. Beba super, procjena je 1300 g, za sad sve u najboljem redu. Zadnji nalazi su mi bili izvrsni, bas je sve kako treba biti. On je jos uvijek na zadak, ali to sam i znala jer mi skače po mjehuru, ne mogu ga faliti. 

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• Ditaa
    16. Rujan 2025. 19:13

Uff bome ste napunile dosta stranica 😁 bravo za sve dobre preglede i nalaze 🥰

Ja sam danas bila na pregledu, sve je super. Ja sam zabetonirana, cerviks oko 5 cm, radila sam briseve i papu pa se nadam da sam se rijesila beštija. Malac uziva, i dalje je glavom dolje, na pregledu je spavao ispruzio ruke iznad glave i high life 😁 tezak je oko kilu i 250 g, mjerama svim odgovara tjednima. Jos dva pregleda kod ginekologice i krecemo u trudnicku ambulantu 😊

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 31
    👦🏼 19.10.2018. 💙

Makarena
    16. Rujan 2025. 21:13

Cure super za dobre preglede ❤️ 

Ella mene moja udarala bočno i ispod rebara i evo od danas popodne opet po mjehuru tako da mislim da je i moja opet na zadak 😩.

Dita daa tako i ja gledam, jos pregled s 29-30tt trudnoće i sa 34 i onda trudnička. Kad tako kažem imam osjećaj da ću sutra roditi 😂

2023. M 🎀🧸
    12/25 S 🪐⏳

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.