Ja se prikljucujem februarskim bebama 🤞Ja se izvinjavam ako upadam sa temom, da li je neko imao problem sa niskim progesteronom u 9.nedelji. Iznosi 15,6 ng/ml. Ginekolog smatra da mi terapija Utrogestanom ne treba, jer nema nikakvih klincikih smetnji. Planiram otici po jos jedno misljenje.
Bas sam isla pogledati, ja sam u 4 tt imala 17.3 ng/ml, isto sam brinula, ali je rekla ginekologica da je to super, nisam nikakve dodatne terapije uzimala i evo me u 21. tjednu 😊
Ako ćeš biti mirnija svakako možeš tražiti i drugo mišljenje.

👫
36/36
Danas sam bolje 😅 kisa pada, frisko je, usred ljeta nosim jeans jaknicu.. sta ces bolje 😅🫣 vidim da ce taki biti cijeli 8.mj, meni odgovara.. nocas sam lijepo spavala, mislim da sam 2 puta isla piskiti i zaspala odmah nakon toga.. probudila sam se jako gladna.. naravno, dorucak mi je uvijek sendvic 😅 to me drzi cca do 12-13

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Danas sam bolje 😅 kisa pada, frisko je, usred ljeta nosim jeans jaknicu.. sta ces bolje 😅🫣 vidim da ce taki biti cijeli 8.mj, meni odgovara.. nocas sam lijepo spavala, mislim da sam 2 puta isla piskiti i zaspala odmah nakon toga.. probudila sam se jako gladna.. naravno, dorucak mi je uvijek sendvic 😅 to me drzi cca do 12-13
Drago mi je da si danas bolje! I ja sam bolje spavala,odnosno mali je bolje spavao sa 2 buđenja tako da sam odmah i ja bolje spavala. Ovdje je isto friško i baš mi odgovara. Moj doručak je većinom kajgana,samo kombiniram uz šta jedem,to me najduže drži sitom.

I ja sam se nadala da ću bolje spavati uz ovakvo vrijeme, a ja jos gore 🤦🏼♀️😂 mozda jer je muz opet otisao na teren nakon 2 tj 😂 ali svakako se lakse dise uz ove nize temperature

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 32
👦🏼 19.10.2018. 💙
👶🏻 26. 11.2025. 💙
Cak jedem napolitanke, a slatko mi je bilo dosta tesko jesti.. i cim sam krenula jest, osjetila sam bebu 😅 ocito joj odgovara.. nije navikla na slatko pa sad uziva 🤣
Vidim da cijeli 8.mj daju promjenjivo sa nizim temperaturama.. sto je u redu, bar nije sparno.. jedino nije bas za plazu, da se ne prehladimo.
A Dita, znas da ti fali 🙈 ja ne mogu spavati bez njega 😅 a imam uz sebe dvoje klinaca i psa 🙈
Ajme pa ti si vec prosla 20.tt, bravo 🥰
Kako vi racunate te mjesece.. ja nekako po logici.. sad 16.tt racunam da sam usla u 4.mj, a 5.mj ce krenuti od 20.tt.. jer trudnoca traje 10mj, tj 40.tt je 10.mj.. imaju neki kalendari koji su bas cudni i nemaju logike 😅

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ja u pravilu ne računam uopće u mjesecima. Tu i tamo baš pogledam kad negdje naletim u kojem bi bila.
Od prve trudnoće doslovno računam po tjednim. Kad bi me netko zapital rekla bi u kojem sam tjednu. I mislim da je to sad već dosta uvriježena praksa. Po mjesecima su nekad naše mame i bake računale više.
31+5 tt rođena beba 💙 J 💙
Ja u pravilu ne računam uopće u mjesecima. Tu i tamo baš pogledam kad negdje naletim u kojem bi bila.
Od prve trudnoće doslovno računam po tjednim. Kad bi me netko zapital rekla bi u kojem sam tjednu. I mislim da je to sad već dosta uvriježena praksa. Po mjesecima su nekad naše mame i bake računale više.
Pa da, tako i ja radim.. starije osobe se ne kuze u to 😅

M- 10.3.2019. 💙
M- 12.3.2021. ❤️
5.5.2025. ➕️ 🥰
Ja isto u tjednima,ali jako često me netko pita koliko je to mjeseci pa moram provjeravati😂

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji