Zimske bebe 2025./2026. ❄️⛄️🎄🎁🤰🏼

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Blondy
    17. Srpanj 2025. 08:50

Čestitke na deckicu! 

Sretno cure danas na pregledima 🤞

EllaMS
    17. Srpanj 2025. 08:52

Ditaa

mamacita

Vecer cure, stize decko💙🥰
    Osjecaj me nije prevario🫣

Čestitam 🥰

Peppao, mi smo se odmah dogovorili dok još nismo znali spol i kad smo dobili potvrdu to je to, stiže nam Mateo. 🩵 A već imamo Mihaela

I moj ce biti Mateo 😊

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

EllaMS
    17. Srpanj 2025. 08:53

mamacita

Čestitam na 💙 i super pregledu 😊

👫
    36/36
    10/2024 biokemijska

• mamacita
    17. Srpanj 2025. 09:15

Hvala vam cure🥰a sto se tice imena za curicu imamo, ali za decka ne🤣🤣
    Iako nam se svida jako Noa i Noel, tako da vidjet cemo, na kraju će biti neko deseto ime🤣

Makarena
    17. Srpanj 2025. 10:28

mamacita

Cestitam!! 🩵

Peppao, za curicu smo imali ime i iskoristili za prvu, za dečka imamo, ali evo stiže još jedna curica i ne možemo se nikako dogovoriti, muzu i meni se sviđaju totalno različita imena. Ja bih neko ime od 4 slova (jer svi imamo takvo ime 😅), da nije prečesto i da nije ekstra moderno. Meni se sviđaju Anja i Irma, muzu Marija i Petra 🤪. Slušam prijedloge ako imate ☺️

2023. M ❤️
    12/25 ❤️⏳

peppa0
    17. Srpanj 2025. 11:53

Makarena

mamacita

Cestitam!! 🩵

Peppao, za curicu smo imali ime i iskoristili za prvu, za dečka imamo, ali evo stiže još jedna curica i ne možemo se nikako dogovoriti, muzu i meni se sviđaju totalno različita imena. Ja bih neko ime od 4 slova (jer svi imamo takvo ime 😅), da nije prečesto i da nije ekstra moderno. Meni se sviđaju Anja i Irma, muzu Marija i Petra 🤪. Slušam prijedloge ako imate ☺️

Mozda Aria? Slicno Mariji, a tebi ispunjava uvjet od 4 slova i nije bas uobicajeno :)

• m_rosie
    17. Srpanj 2025. 11:55

Ja sam obavila pregled, danas točno 20+0 i anomaly smo radili. I muž je bio sa mnom  Sve u redu, beba odgovara 19+4 i rekao je da imam malo više plodne vode. S tim da sam jučer vadila krv i šećer mi je malo ispod donje granice, 4.1. Rekao je to sad zna varirati, količina plodne vode, i kao sve ok, ništa strašno. A raditi ćemo OGGT pa ćemo vidjeti ako je u pitanju skriveni šećer  Inače mala je jako nemirna, stalno ruke na licu i mlatara nogama, u nekom bočnom položaju. Tako da nismo ništa puno vidjeli  Nakon pola sata uhvatili 5 sekundi da ruke nisu na licu  
    U četvrtak idući pregled i krećemo s vođenjem u bolnici 

Blondy
    17. Srpanj 2025. 12:16

m_rosie

Ja sam obavila pregled, danas točno 20+0 i anomaly smo radili. I muž je bio sa mnomSve u redu, beba odgovara 19+4 i rekao je da imam malo više plodne vode. S tim da sam jučer vadila krv i šećer mi je malo ispod donje granice, 4.1. Rekao je to sad zna varirati, količina plodne vode, i kao sve ok, ništa strašno. A raditi ćemo OGGT pa ćemo vidjeti ako je u pitanju skriveni šećerInače mala je jako nemirna, stalno ruke na licu i mlatara nogama, u nekom bočnom položaju. Tako da nismo ništa puno vidjeliNakon pola sata uhvatili 5 sekundi da ruke nisu na licu
    U četvrtak idući pregled i krećemo s vođenjem u bolnici

Cestitam! Koja je donja granica? Ja sam imala u prvoj trudnoci 3.6, nista nije nitko komentirao 🤷🏻‍♀️ to je bilo na ogttu, prva vrijednost. Inace na obicnoj kks kad vadim mi je oko 4.6

• paula210
    17. Srpanj 2025. 12:31

Cestitam na deckicu💙
    Mi imamo imena za decke msm jedino se ta dva svidaju i meni i njemu, Arijan ili Adrian,makar meni je ljepse Arijan i mislim da ce twko i biti samo da dobim 100% potvrdu da je decko,za cure nemam niti jedno ime ali naslo bi se sigurno lakse nego za decka

• m_rosie
    17. Srpanj 2025. 12:33

Blondy

Cestitam! Koja je donja granica? Ja sam imala u prvoj trudnoci 3.6, nista nije nitko komentirao 🤷🏻‍♀️ to je bilo na ogttu, prva vrijednost. Inace na obicnoj kks kad vadim mi je oko 4.6

Granice šećera na KKS su od 4.4 - 6.4, s tim da ja već duže vrijeme, skoro 3 godine od prije trudnoće, imam malo snižen taj šećer. Bude mi od 3.9 do 4.1, ali kao sve je to ok. Višak plodne vode može biti zbog gestacijskog dijabetesa  S bebom je sve ok, sve odgovara tjednima. Pa kao kad budemo radili OGGT vidjeti ćemo da nije taj višak plodne vode zbog toga. Neznam, prva mi je trudnoća. Muž sad neda da googlam višak plodne vode  a ja neznam šta to znači pa da vidim 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.